Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אז בעצם אתם טוענים שאין חלק גדול בעם שתומך ברפורמה? 

מעניין....

פתאום כולם נהיו ימנים שהצביעו לביבי והם במקרה טייסים ראשי ועדים והייטקיסטים. שבחרו בנתניהו אבל מתנגדים לרפורמה. 

תקשיבו אתם משכנעים את עצמכם יופי. 

דיקטטורים מהמקפצה זה מה שאתם.

לצערי הולך לכם לא רע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 27 דקות, yd b-4 כתב:

השמאל שולט ביד ברזל במדינה.

בארור ... 46 שנים עם הפסקות קלות, אבל אסמול אמפא"י אבנגוריון...

אין כבר כמעט שמאל. השמאל הושמד אלקטורלית בעשרים שנה האחרונות, במידה רבה בצדק. מה שיש פה זה מרכז, ימין ליברלי ושאריות שמאל שצריך מיקרוסקופ כדי להבחין בהן.

בכלל, בגלל שאין לך מושג, אתה מערבב כל הזמן בין המושגים שמאל וליברליזם. הבה נעשה לך סדר. יש ליברלים ימנים (הם אלה שבין השאר מפגינים עכשיו), ויש שמאלנים שאינם ליברלים (קומוניסטים שר"י למשל). המשותף לכל מי שמתקומם עכשיו הוא שאנחנו בעד דמוקרטיה ליברלית חופשית. אתה בצד של מדינה דתית אוטוריטרית מפגרת. זהו אני מקווה שעכשיו הכל ברור. 

• אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 7 דקות, Pika007 כתב:

למקרה שעוד לא קלטת:

המדינה נגד המהפיכה.

ברור המדינה זה אתה ואנשים שחושבים כמותך וזהו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

מעניין....

במתווה הנוכחי, נראה שלא.

יש לך נתונים שמראים אחרת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, קורן בן אשר כתב:

בארור ... 46 שנים עם הפסקות קלות, אבל אסמול אמפא"י אבנגוריון...

אין כבר כמעט שמאל. השמאל הושמד אלקטורלית בעשרים שנה האחרונות, במידה רבה בצדק. מה שיש פה זה מרכז, ימין ליברלי ושאריות שמאל שצריך מיקרוסקופ כדי להבחין בהן.

בכלל, בגלל שאין לך מושג, אתה מערבב כל הזמן בין המושגים שמאל וליברליזם. הבה נעשה לך סדר. יש ליברלים ימנים (הם אלה שבין השאר מפגינים עכשיו), ויש שמאלנים שאינם ליברלים (קומוניסטים שר"י למשל). המשותף לכל מי שמתקומם עכשיו הוא שאנחנו בעד דמוקרטיה ליברלית חופשית. אתה בצד של מדינה דתית אוטוריטרית מפגרת. זהו אני מקווה שעכשיו הכל ברור. 

אני יודע טוב מאוד את ההבדלים.

ואני מדבר על ההגדרה של הסלנג הישראלי. 

פורסם
Just now, yd b-4 כתב:

מעניין....

פתאום כולם נהיו ימנים שהצביעו לביבי והם במקרה טייסים ראשי ועדים והייטקיסטים. שבחרו בנתניהו אבל מתנגדים לרפורמה. 

לצערי הולך לכם לא רע.

אתה פוגע בקודש הקודשים של הציבור הכי גדול במדינה, ואז יש לך עוד את החוצפה לקרוא להם "דיקטטורים" כשהם מפגינים, ועוד לקרוא לעצמך "אח שלהם" ולטעון שבגלל 5 מושבים מסכנים יש לך זכות לעושת כל מה שאתה רוצה. אין מה להגיד על דבר כזה חוץ מ"לך תתקעווד".

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

אתה בעצם טוען שיש חלק גדול בעם שתומך בזה אבל זה לא מתבטא בהפגנות תמיכה ברפורמה אלא רק בליייקים בטוויטר ובפייסבוק ששם זה מה שחשוב?

כמובן שלא נשכח את הקהילה שאתה חי בה, רובם תומכי רפורמה אחרי הכל. אבל השאלה כמה מהם שירתו או משרתים בצה"ל וכמה מהם משלמי מיסים?

https://www.ynet.co.il/blogs/galantfired

נראה אם אשכרה הפעם המחבק מחבלים יעמוד מאחורי המילים שלו. כיוון שעם כל ההבטחות בחירות שלו שום דבר לא הצליח.

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

תפנימו טוב טוב לעולם!!!! שום ממשלה בישראל לא תוכל לפנות גושי התיישבות גדולים גם אם תצנח לנו הזדמנות לשלום אמת עם שכנינו.

ידוע שבישראל יש סידור. לימין יש מנדט לסגת משטחים, ל"שמאל" יש מנדט לצאת למלחמות.

שנית, אף אחד ממילא לא התכוון לפנות גוש התיישבות גדולים, זה מעולם לא היה על הפרק באף אחת מיוזמות השלום בעשרים השנים האחרונות. 

שלישית, לא יהיה צריך לפנות אף יישוב, והקטנים שביניהם ייתפנו מעצמם, אחרי שנחטוף לפרצוף סנקציות נוסח דרום אפריקה, ונחזור למציאות של 1947. זה ייקרה במוקדם או במאוחר. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

image.thumb.png.72609a79da979502dcbde81f32a6013f.png

גם הוא שמאלן?? סוף סוף רואים שהסביבה של ביבי מתנערים מימנו כי מבינים את גודל האסון שביבי ושותפיו מובילים אליו מסיבות אישיות עם חוקים פרסונאליים, ביבי הצליח להוציא את כולם נגדו ונגד שותפיו, הוא לדעתי איבד את הלגיטימיות ליהיות ראש ממשלה ולהוביל מהלכים, שיחזיר את המפתחות יפה שעה אחת קודם.

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל האם זה בסוף יהיה שר הפיתות שיציל את המדינה מהאסון? אם כן אז ההיסטוריה צריכה ליזכור לו חסד על שהציל מדינה מהליכה לתהום אפילו בלי שהתכוון ...

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 12 דקות, yd b-4 כתב:

אתה לא חלק מהעם.

אתה ממשיך במפגן אירוני של חוסר מודעות עצמית. אתה מתגאה פה על בסיס יומיומי שאתם דופקים את השאר כי אתם לא משלמים מיסים ולא עובדים ולא משרתים בצבא.

ברור המדינה זה אתה ואנשים שחושבים כמותך וזהו.

המדינה זה מי שמקיים אותה. כלומר לא אתה. ולא שאר המצביעים לשס ויהדות התורה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, yd b-4 כתב:

מעניין....

לצערי הולך לכם לא רע.

אני מצביע בן גביר שמתפלל שהממשלה תפול. 

אם זה מעניין אותך גם לוחם במילואים, מהנדס אלקטרוניקה, ואיש ימין.

מספיק טוב לך או שגם דיקטטור?

• אהבתי 8
פורסם
לפני 11 שעות, yd b-4 כתב:

שמזיזים לכם את הגבינה- מבחינתכם לשרוף את הכל

אסביר לך משהו, מיסטר "מזיזים לכם את הגבינה".

יש מעל חצי מיליון מפגינים בחוץ. קח בחשבון שעל כל אחד שמפגין יש חמישה לפחות שיושבים בבית, כך שההפגנות מייצגות ציבור של מעל שלושה מיליון אנשים. זה ציבור שהממשלה הזו חצתה כל גבול אפשרי מבחינתו, ולא סתם יורקת לו בפנים ( זה אתם עושים כבר שנים), אלא, וסלח לי על גסות הרוח, מורחת לו חרא על הפנים, כל יום כל שעה מאז שהושבעה. איך אתה מצפה שנגיב? 

אנסה במושגים שאתה מכיר: מכיר יהרג ובל יעבור? מה יקרה אם אנסה לדחוף לך בשר חזיר לפה? מה יקרה אם אאלץ אותך להטבל לנצרות? אתה מן הסתם לא תהרוג את עצמך, אבל אני בטוח שתתנגד בכל דרך אפשרית. אז בשבילנו זה חזיר עם גבינה צהובה ביום כיפור. בשבילנו דיקטטורה דתית מפגרת זה מוות

לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

אני יודע טוב מאוד את ההבדלים.

ואני מדבר על ההגדרה של הסלנג הישראלי. 

זה לא הסלנג הישראלי, זו שטיפת מוח שהורעלתם בה במשך עשורים. 

• אהבתי 4

חזיר דיזל

פורסם
לפני 52 דקות, yd b-4 כתב:

זה בריונות.

כל עובדי התעופה נגד הרפורמה?

כל החברים בהסתדרות נגד הרפורמה?

זו דיקטטורה נטו.

וזה מוכיח את מה שהימין טען כל השנים.

השמאל שולט ביד ברזל במדינה.

תקרא ותלמד מי זה פנחס עידן https://he.wikipedia.org/wiki/פנחס_עידן שמשבית את שדה התעופה. 

אחד מ 11 אחים, להורים יוצאי לוב, חבר מרכז ליכוד, אחיו הוא הסגן שלו ועובדים שם עוד עשרות בני משפחה שלו. 

לא מילמלתם משהו קודם על קיפוח ואליטה שממנה רק את מי שדומה לה או משהו כזה? 

אני מניח שמהיום הוא נהיה פריבילג אשכנזי מהשמאל, שחבר לדיפ סטייט במימון גורמים זרים כדי להפיל ראש ממשלה מכהן מהימין? 

• מצחיק 3

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

את הפודקאסט הזה שנתקלתי בו רק היום במקרה, אתם מכירים?

על זה אפשר רק לומר, מפי הסוס. זה קטע חתוך של 4 דקות מתוך כ- 50 דקות של הפודקסט המלא (אפשר לחפש את המלא בחיפוש השם שמופיע).

• תוכן חדש...