Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו, עורך הדין של דרעי עושה ליאור לבית המשפט העליון.

הם אשכרה מתווכחים שם על הציטוט הזה של דרעי, והאם הוא התכוון שהוא יפרוש מפוליטיקה או רק מהכנסת הספציפית.

אלוהים אדירים.

ציטוט

בזמן שנשאר לי אני רוצה להשקיע בצורכי ציבור, לייצג את הציבור שלי בצורה אחרת, לא בכנסת. החלטתי בלב לא קל, בעצתם של רבנים. אני לוקח אחריות ומבקש לאשר את ההסדר

• מצחיק 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

חוקים נפסלים כי "לא סביר לשופט X",

בשום מצב חוקים לא נפסלים כי "לא סביר לשופט X", כל פסילה צריכה להיות מגובה בערימה של דוגמאות עבר או תקדימים משפטיים. זו העבודה של שופט. החוק הוא לא "היום בא לי ככה", אלא "הנה לשון החוק, הנה מה שתומך בה ודוגמאות עבר שאלו היו אמות המידה שלהן".

יש לא מעט גורמים שמאוד, מאוד רוצים לשכנע אותך ששופטים עושים מה שבא להם ומערכת המשפט היא למעשה הגוף השולט כי היא מסרסת את הממשלה על גחמות, אבל לא מושלמת ככל שתהיה- זה ממש לא מה שמערכת המשפט עושה.

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעתיים, hwgeek כתב:

עצוב אבל ממש לא מפתיע שאם רוצים אז אפשר לאורך זמן לעצב ולתכנת חלק מהאוכלוסיה לחשוב שכאשר מאכילים אותם קקה הם יחשבו שמאכילים אותם נוטלה ולא יתלוננו...

השלטון והמנהיגים תמיד רוצים וירצו עוד ועוד כוח ושליטה על האזרחים... ואם נותנים להם את החופש אז בשמחה יהפכו את השלטון לדיקטטורה עם מראה חיצוני של דמוקרטיה.

אני עוקב אחרי INSIDE RUSSIA ושם הוא גם מציין איך לאורך שנים פוטין ושות' העבירו חוקים והכינו את הקרקע למה שיש היום, ככה בשקט וביס אחרי ביס בקטנה עד למצב שהיום כבר יש חוקים ליזרוק אנשים ל15 שנה בכלא כי אמרו משהו שלא מתאים לשלטון.

היום מוכרים לאותם אנשים  שחייבים את השינויים תוך שימוש בסיסמאות כמו משילות/ימין/"נראה מי הבוס לערבים" וכו' וכו'- אבל מי מבטיח שבעוד כמה שנים כל החוקים והשינויים לא ינוצלו כנגד אותם אזרחים?  

לא יודע מה הוא הערוץ הזה, אבל בתור אזרח בריהמ לשעבר, רוב מדינות הברית אף פעם לא היו דמוקרטיות. ראה ערך בלרוס, אוזבקיסטאן, קזחסטן וכד.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

העברתי אתמול הרצאה בתא, בגלל קוצר זמן נתתי לקהל לבחור על מה אני אדבר. 

היו כמה נושאי נדל"ן, תובנות אישיות שלי, ורילוקיישן. הייתי בטוח שהאחרון יהיה הנושא שנדלג עליו - בפועל היה הנושא שקיבל כמעט הכי הרבה דרישה (אני הופתעתי). 

היום העברתי הרצאה בחברת טק חזקה מאוד, מהסחבקייה של faang - לאחריה 5 אנשים נפרדים באו אלי לקבל עצות מעשיות לגבי איך להגר החוצה. 

חברים שלי מספרים על תנועת ציר - אני עד כה הייתי סבור שזן סתם הוצאת קיטור, אבל יש כ"כ הרבה אנקדוטות שאני תוהה האם יש משהו מעבר לכך. 

(מניח שלא, אנשים זזים לאט וקל יותר לדבר מלבצע) 

בכ"א חדשות טובות בפוטנציה למי שרוצה שיעופו לו מהמדינה כל מיני בכיינים מהצד הפוליטי הלא נכון, טרם פגשתי ביביסט שמדבר על רילוקיישן 😅

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני תומך תמיכה מלאה בשר המשפטים החדש יריב לוין, ומאחל לו הצלחה מלאה ברפורמה המבורכת והנדרשת כל כך.

הרבה יותר פוליטיקאים ושופטים מסכימים איתו מאשר נדמה. כולל שופטי עליון לשעבר, כולל נשיא בית המשפט העליון לשעבר משה לנדוי.

וכמובן הרבה פוליטיקאים מהצד הנזעק היום שהתבטאו באופן חריך הרבה יותר מלוין. 

ברור שהרבה לא מסכימים. בשל כך יש בחירות. 

עוד כארבע שנים (לפורת שאצלנו אין לדעת) כל הפוליטיקאים יתנו את הדין בפני הבוחר.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני 57 דקות, oryo כתב:

חברים שלי מספרים על תנועת ציר - אני עד כה הייתי סבור שזן סתם הוצאת קיטור, אבל יש כ"כ הרבה אנקדוטות שאני תוהה האם יש משהו מעבר לכך. 

יכול רק לחזק.

הרבה מאוד אנשים בסביבה שלי החלו ל"חמם" דרכונים ביתר שאת, ברמה אקטיבית ולשים כסף איפה שפעם היו רק דיבורים.

לא מעט ממי שנמצא בחברות שעושות רילו או שפותחים משרדים בחו"ל מחכה להזדמנות/התאוששות כדי לצאת למהלך.

אבל בכל מקרה זה רלוונטי למתי מעט שיש להם מקצוע נייד, כמו מפתחי תוכנה. מי שכבול למקצוע עם רישוי מקומי (עו"ד, רו"ח וכו') נתקל בלא מעט קשיים כדי לבצע את המהלך.

לפני שעה, oryo כתב:

טרם פגשתי ביביסט שמדבר על רילוקיישן

חלקם מתבאסים חזק על הממשלה שקמה. מצד שני, עדיין "אבל ערבים" מנגן לא מעט. נראה לאיזה כיוון זה יתפתח.

So Much Fun GIFs | Tenor

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 39 דקות, ליפיגו כתב:

עוד כארבע שנים (לפורת שאצלנו אין לדעת) כל הפוליטיקאים יתנו את הדין בפני הבוחר.

זה בדיוק העניין. ה"שינויים" המוצעים הם שינוי שיטת המשטר בישראל. הממשלה (שלה רוב אוטומטי בכנסת אחרת היא לא ממשלה, כי היא נופלת באי אמון) תוכל להחליט שאין יותר בחירות בישראל, או שיש בחירות פעם בעשור, לחוקק כזה חוק ברוב רגיל, ואין שום דרך למנוע את זה כי פסקת ההתגברות - ואז יש לך דיקטטורה מלאה סטייל לוקשנקו.

נשמע לא סביר ?
לא סביר גם שאסיר שישב פעמיים בכלא על עבירות כלכליות נהיה שר בממשלה

לא סביר גם שנאשם בפלילים שיש כנגדו גם ועדת חקירה ממלכתית בנושא של בטחון המדינה עומד במשרה הפוליטית הרמה ביותר בישראל ולא יושב בתא מעצר בבידוד באגף האיקסים.

לא סביר שאישה שפועלה המרכזי צעקות שוק במליאה ממונה לתפקיד ראש הראשות לחדשנות.

לא סביר ששר הבט"פ הוא טרוריסט מורשע שהיה יעד מרכזי של שב"כ

לא סביר ששר השיכון לא חושב שיש בעית דירות בישראל.

לכן אני מסיק שהלא סביר הראשון יקרה בוודאות אם זה מועיל לנאשם בפלילים שעומד בראשות הממשלה שלא ללכת לכלא. לשם כך הוא מוכן לשנות את שיטת הממשל בישראל לדיקטטורה.

אז קאט זה בולשיט.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין שום בעיה עם הדירות כי כול הדירות שלו.

סליחה, תחת עמותות שרשומות על שמו או איזה בולשיט בירוקרטי שהוא לא עשה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא חושב שהם יחזיקו מספיק זמן כדי לקדם דברים כאלה כי בניגוד לפוטין בשנים האחרונות החלפנו ממשלות כמו שמחליפים גלילים של נייר טואלט בשירותים.

אז הם יחוקקו שאי אפשר להחליף אותם? יופי באמת. חצי מהחוקים במדינה הזאת הם ליופי בלבד.

זה יהיה כמו בישיבת זום שבהתחלה מקצים לכל אחד יש 5 דק' לדבר, אבל בפועל כולם מזיינים את המח חצי שעה וזה שאחראי על הסדר גולש בפייסבוק במקום לשמוע את הישיבה.

במקרה כזה הציבור יאבד מהר מאד את מעט האמון שנשאר לו לפוליטיקאים. חלקים גדולים מהציבור כבר במצב הנתון לא באמת נאמנים לשלטון. ראינו בקורונה.

מצד שני, לפעמים אין מנוס וצריך לשלם את המחיר של הטימטום. נעבור תקופה לא נעימה ונצמח ממנה לעתיד טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

elibaba

לא תהיהנה בחירות, יכבו את החשמל בשבתות, לא יהיה כדורגל בשבת. הספק נאה.

טכנית, גם בפקולטות למשפטים, מכנים את מעלליו של אהרון ברק כמהפיכה.

https://lawjournal.huji.ac.il/article/12/1880 

https://law.biu.ac.il/sites/law/files/shared/gs_02_3.pdf

טובה או רעה, לא רלוונטי כרגע.

כל הדברים שכתבת שהם "לא סבירים" מצחיקים אותי במקרה הטוב. אני בוחר במי שמתאים לי, ומי שזה לא מתאים לו שבחר במי שהוא רוצה.

התעלול הזה כבר נמאס: אני אבחר במי שאני רוצה. אתה תבחר במי שאני מאשר לך: לא דר' מיכאל בן ארי, לא בנצי גופשטיין, לא בזה ולא בזה, מי שיצמצם את הרשימה עבורי זה כמובן בג"צ. 

ועל זה אני אומר: נגמרה החגיגה. יתכבד בית המשפט וישפוט לפי הדין הקיים, כפי שמחוקקת הכנסת שהיא היחידה שנבחרת בידי הריבון.

לא ימציא חוקים באמצעות פרשנות מונפצת, לא יפרש את החוקים שהמציא ואז יפסוק לפי הפירושים החדשים שלו,  ושוב ייצר תקדימים.

בית המשפט העליון החריב את שכונות ילדותי (דרום ת"א) בכך שביטל וחיבל פעם אחר פעם בנסיונות הממשלה להציל אותנו. 

אז בקרב אחד הובסתי.  אבל זה לא הקרב היחיד.

הקטע המצחיק הוא שפוליטיקאים כמו יאיר לפיד שכשר אוצר אומר "בית המשפט העליון השתלט בצורה עויינת על תהליך קבלת ההחלטות המדינה",  או גדעון סער שהתפלץ כשביטלו לו את המידיניות כשר פנים,  חושבים בדיוק כמו לוין. 

אבל בפוליטיקה הישראלית, בכלרגע נתון עשוייה להתפרץ מערכת בחירות, וחייבים להיות מוכנים.

גדעון מתמרתר: 

image.png.c1719749280f8f2008a07d4454b73c1a.png

לפיד לא מרוצה שכשר אוצר שקיבל את אמון הכנסת הוא לא יכול לבצע מדיניות:

עריכה אחרונה על ידי ליפיגו
  • אהבתי 2
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני 13 דקות, ליפיגו כתב:

כל הדברים שכתבת שהם "לא סבירים" מצחיקים אותי במקרה הטוב. אני בוחר במי שמתאים לי, ומי שזה לא מתאים לו שבחר במי שהוא רוצה.

מתוך סקרנות נטו, איך לדעתך מדינות דמוקרטיות הופכות לדיקטטורות או סמי דיקטטורות? נניח טורקיה או הונגריה. 

לפני 13 דקות, ליפיגו כתב:

בית המשפט העליון החריב את שכונות ילדותי (דרום ת"א) בכך שביטל וחיבל פעם אחר פעם בנסיונות הממשלה להציל אותנו. 

אז בקרב אחד הובסתי.  אבל זה לא הקרב היחיד.

רוצה לפרט במה מדובר? גם נשמע מעניין

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא זכור לי שלפיד או סער ערערו על סמכות בג"צ או ניסו להשתלט עליו פוליטית. ביקרת על הפסיקה החא לגיטימית. השתלטות פוליטית לא. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...