Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שאין לו שום כוונה לעבור הגירה שניה ובתור אחר שכן רואה במדינה הזאת את הבית שלו, רילוקיישן הוא לא אופציה. לא שאני מבסוט יותר מדי מתוצאות הבחירות, אבל ניצחון של מפלגות קיצוניות יחסית (הציונות הדתית במתכונתה הנוכחית) הוא תופעה חולפת וברגע שייווכח שמדינית הם לא מסוגלים לעמוד ברוב מה שדיברו עליו, קרנן תדעך. גם הליכוד בראשות ביבי לא פה לנצח. הדבר היחיד שכנראה לא ישתנה הוא כוחן של המפלגות החרדיות, ולזה הציבור החילוני כאן יצטך לפתח אלטרנטיבה.  

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אין מתפללים למלך חדש!

בשנה הזאת שביבי לא היה סבלנו מאוד

המשכנתא התייקרה פלאים וכו וכו'

אסכם את השנה לדראון עולם:

בנט- בושה

לפיד- שב בבית שלך יותר עדיף

שקד- XXנה פוליטית סטייל הבת של דוד לוי

ישראל ביתינו- כולי תקווה שלאביגדור ליברמן לא יהיה לחם בבית בדיוק כמו שפגע בכל הדתיים- העולם גלגל.

וכמו שרשמתי פה אין ספור פעמים:

ביבי לשלטון- פרס אשם בכל!!!

יאללה שנתיים וחצי של שקט.

בן גביר- שר לביטחון פנים ואני חוזר למשטרה עוד היום!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני אחלק את התגובה ל-2, קודם כל אזרחי (היותר חשוב מבחינתי) ואז פוליטי.
מדינת ישראל לא תהפוך למדינת הלכה, היא תמשיך לגדול ולהתפתח. אם כבר זה שיש אפשרות לממשלה של ליכוד-ציונות דתית-חרדים זה מה שיבלום את ביבי, כי כולם יודעים שאין לו ביצים לעשות מהלכים רציניים, הוא סתם נובח. 
יבגני, פרקש ועוד הרבה שמאלנים טובים (שאני לא מסכים איתם על הדרך הפוליטית אבל זה בסדר) יישארו פה ונמשיך לחיות בכיף (מישהו רוצה לבוא במקרה לאימון במילואים שבוע הבא?). כל אחד יעשה מה שבא לו והכל יהיה בסדר, לא צריך לחשוב שמחר בבוקר המדינה נשרפת וכל מי שחילוני ייתלה מעץ. בסופו של דבר הצמיחה המטורפת של המדינה קרתה כשהחרדים היו בשלטון והם לא כל כך הפריעו (אפילו היה שר הומו, תראו מה זה..).

אם מישהו רוצה לעזוב זאת זכותו, אבל זה לא הופך אותו ליותר טוב/משכיל/לא יודע מה.

לפני 5 שעות, oryo כתב:

כולנו היינו בעשירון העליון (הישראלי), כפי שכבר נרשם: יש סינון מאוד מאוד ברור מבחינת מי מהגר החוצה, מטעמי נימוס לא אאיית את זה כי זה באמת ברור מאליו. 

שוטרים, רופאים, מורים, עובדים סוציאלים (נכתב בלשון זכר אבל מיועד לשני המינים, שמירב מיכאלי לא תסקול אותי).
אוכלוסיות מדהימות שלא יכולות לבצע הגירה למדינה מתקדמת כמוך, אבל מדובר בישראלים שנותנים את התחת (וחלקם את החיים) כדי שהמדינה תוכל להמשיך להתפתח. ונחש מה, כנראה שחלק גדול מהם הצביע לביבי או בן גביר.
בקטע הזה כן יצאת קצת "סמולן מתנשא". 

בקטע הפוליטי (וחרא על כולם שם בעקרון) - הסיבה שהשמאל מפסיד (גם בבחירות הקודמות אגב, פשוט עשו קומבינה על הימין) זה כי הוא איבד את הדרך.

כל הדרך אמרתי שתהיה הכרעה כי אין מסיכות יותר, בגלל זה ליברמן על 4 מנדטים ולא 6-7 כמו תמיד, האיחוד של גנץ-סער-אייזנקוט הגיע ל-12 ולא ל-14 או 15. או ימין-חרדים או שמאל-ערבים.
ממנהיגים שאכפת להם מהצביון היהודי של המדינה הם עברו למנהיגים שאומרים שאנטישמיות זאת שנאה גלובלית, שלא יודעים שבכיפור לא מניחים תפילין, ושמקווים שבל"ד (עזמי בשארה, אבו שחאדה וכל אלה כן? לא מנסור עבאס הדובון אכפת לי) יעברו כדי למנוע נצחון מבנימין נתניהו (יוצא סיירת מטכל ואח שכול).  רוצים למנוע מהחרדים גישה לשלטון? שגנץ ולפיד ייכנסו עם ביבי לממשלה. לא רוטציה לא עמייאת, אחד ראש ממשלה האחרים שרים.

לפני 4 דקות, RK כתב:

הדבר היחיד שכנראה לא ישתנה הוא כוחן של המפלגות החרדיות, ולזה הציבור החילוני כאן יצטך לפתח אלטרנטיבה.  

אלטרנטיבה ציונית הולמת. לא מישהו שמכניס את אבו מאזן לראש העין אחרי שהעביר משכורת למחבלים, או מתפלל לבל"ד.

תביא מישהו נורמלי עם קווים ברורים ואני אצביע לו בעצמי. 
לפיד שקרן וחרטטן.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אלטרנטיבה ציונית הולמת

ליכוד בלי ביבי או ייצור דומה, למשל.

אבל זה לא יקרה, לפחות עד שביבי לא פורש למועדון השיש.

אבל עדיין - אני חושב שהבנתי לאן העוגיה מתפוררת במדינה הזאת.

נשאר רק להציל את עצמי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 דקות, vadim6385 כתב:

ליכוד בלי ביבי או ייצור דומה, למשל.

הלוואי, אבל עדיף את הליכוד עם ביבי על פני בל"ד והרשימה המשותפת.
קו אדום.

העוגיה לא מתפוררת, רק באולפן שישי יש התפרקות. השאר סבבה סה"כ.

פורסם

רילוקיישן אני הולך לעשות גם אם מחר יסתבר שיש עתיד+העבודה+מרץ+ליברמן זוכים ב100 מנדטים יחד.

הבנתי לאן נושבת הרוח. אני זר במדינה הזאת כך או כך, אז עדיף להיות זר במקום עם רמת חיים גבוהה יותר ובלי כפיה דתית.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 36 דקות, Giant_TA כתב:

מה הסיכוי שיבוא היום ונקבל סטטוס של פליטים בעולם? כמו האירנים 😁

דווקא מתאים לי בפנסיה לעשות טיול באירופה עם קצבת פליט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המדינה הזאת קמה על בסיס רקוב, הגיעו לפה אנשים שעברו שואה ולא התביישו להעביר עולים אחרים לא פחות משואה, זרקו אותם כבשר תותחים בגבולות ואמרו - תשרדו.

מי שחזר לקחו לו את תלושי האוכל.

משפחות אשכנזיות פונו ממעברות בחסות החושך אחרי חודשים בודדים כאשר את המזרחים תקעו שם במשך שנים.

הדור הזה עדיין חי וזוכר, יש בינינו אנשים שאת האח/אחות שלהם העלימו שניה אחרי הלידה.

מה אתם מצפים?

אתם יכולים לקרוא להם טיפשים, זה לא ישנה הרבה.

גם בעיני למדינה הזאת אין עתיד, לפחות בלי מלחמה פנימית, זה יקרה ואז יהיה שקט לעוד עשור.

פורסם
לפני 3 דקות, rev-Match כתב:

גם בעיני למדינה הזאת אין עתיד, לפחות בלי מלחמה פנימית, זה יקרה ואז יהיה שקט לעוד עשור

זה מה שאתה מאחל לו? מלחמת אזרחים?

פשוט מדהים.

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

רילוקיישן אני הולך לעשות גם אם מחר יסתבר שיש עתיד+העבודה+מרץ+ליברמן זוכים ב100 מנדטים יחד.

הבנתי לאן נושבת הרוח. אני זר במדינה הזאת כך או כך, אז עדיף להיות זר במקום עם רמת חיים גבוהה יותר ובלי כפיה דתית.

לא מבין למה אתה עדיין פה, יכלת כבר מזמן לצבור מספיק ותק  באירופה ולהגיש מסמכים לאזרחות.

המצב הפוליטי מכביד עליך אבל לדעתי אתה חי טוב, מספיק טוב בשביל להישאר פה כי לרווקים המדינה הזאת לא רעה בכלל.

• אהבתי 1

פורסם
Just now, rev-Match כתב:

המצב הפוליטי מכביד עליך אבל לדעתי אתה חי טוב, מספיק טוב בשביל להישאר פה כי לרווקים המדינה הזאת לא רעה בכלל.

אני חי טוב כרגע, אבל אני גם חי כל הזמן בתחושה שבגלל שטות הכי קטנה החיים הטובים האלה עלולים להתפורר.

לפני 2 דקות, rev-Match כתב:

לא מבין למה אתה עדיין פה, יכלת כבר מזמן לצבור מספיק ותק  באירופה ולהגיש מסמכים לאזרחות

בטיפול

פורסם
Just now, vadim6385 כתב:

פשוט מדהים.

לא מאחל,

שומר חומות היה פרומו.

אם רשויות החוק לא היו מזיי*** פה את האזרחים הנורמטיביים היית רואה כמה אנשים היו הורגים כמה ערבים כחלק מהגנה עצמית.

אם המדינה לא תעשה את העבודה , יבוא יום האזרחים יעשו אותה.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

פשוט מדהים.

אני חושב שהכוונה שלו זה שמלחמת אזרחים פה זה בלתי נמנע.

לא מסכים עם האמירה הזאת, אומנם למעלה הם כולם בהצהרות לוחמניות (מי לא יילחם על 45 אלף שקל בחודש בלי לעבוד קשה מדי?), אבל ברמת השטח באזרחים אנחנו לא קרובים לזה, לפחות לא כמו שהתקשורת רוצה לגרום לנו להאמין.
עריכה: ראיתי את התגובה השנייה שלו, אם הכוונה למלחמה בין יהודים לערבים תומכי טרור זה לא באמת מלחמת אזרחים, אלא מלחמת עצמאות 2.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

יבגני, פרקש ועוד הרבה שמאלנים טובים

התגובה שמוכיחה את הבעיה.

לא בן גביר הבעיה. גם לא החרדים.

הבעיה הגדולה היא שחלק גדול בעם הזה רק מדקלם סיסמאות וחסר יכולת לחשוב כמה שנים קדימה.

אני לא שמאלן יותר ממך. כנל יבגני.

זה מה שאתם לא מבינים. כנל גנץ. כנל לפיד.

מספיק לשמוע את הקריאות שגנץ חטף בכותל כדי להבין שחלק גדול בעם שלך הם פשוט קופים, אין מילה יותר טובה לתאר אותם. קופים חסרי רסן שרצים אחרי המנהיג שלהם לא משנה מה הוא עושה או אומר.

גנץ ״רוצח״, אבל בן גביר? משיח… תכשיט… גיבור ישראל…

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מלחמת אזרחים פה לא תהיה בין יהודים לערבים.

היא תהיה בין יהודים.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...