Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נקרא פרדוקס לפיד (ע"ש לפיד 2013), מצד אחד בסיס המצביעים של שלושת המפלגות האלה מצביעים בגלל המצב הכלכלי, ולכן אם יסרבו לתיק ה"נחשק" יצטרכו להסביר מדוע סירבו לתיק שלכאורה יש לו הכי הרבה השפעה על המצב הכלכלי שמביא לו את הבוחרים, מצד שני אם יקבלו את התיק זה תיק שאף פעם לא מוציא את העומד בראשו טוב.

פרדוקס לפיד זה נכון. הרי הבנאדם אמר ב-2012 שהוא לא כלכלן וששר האוצר צריך להיות כלכלן. ב-2013 הוא הפך להיות שר האוצר וב-2014 הוא אמר ששר האוצר לא צריך להיות כלכלן.

זה די מדהים, האמת, כי די ברור שלפיד הוא איש חכם. אבל איכשהוא הוא תמיד נופל בשקרים ובאמירות הפוכות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אתה בטוח שהוא איש חכם? :) כבר כתבתי על זה כנראה מאות עמודים במצטבר, אבל אם היו עושים מבחן אייקיו למועמדים לכנסת, כלל לא בטוח שיאיר היה בין הכוכבים שם.

אגב, עפי רביב דרוקר דווקא כמה חכים רצו את תיק האוצר ב-2013, ביניהם שטייניץ ואחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה די מדהים, האמת, כי די ברור שלפיד הוא איש חכם.

איך הגעת לזה? עד היום בכל פעם ששמעתי אותו, חכמה לא הייתה אחת התכונות הבולטות שיחסתי לו.

אני מאמין אגב שהוא באמת מאמין במה שהוא עושה, שהכוונות שלו באמת טובות ושיש לו יכולת ניסוח מבריקה (אני מאוד אוהב לקרוא את הספרים שלו) ואלו, לצד המראה שלו יוצרות את אותה הילה שיש לו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הוא בטח לא טיפש. יש מספיק שעות מצולמות שלו מהחדשות ומהתוכניות שהוא הנחה, וקל לראות שיש לו שכל.

לגבי מבחן אייקיו, לצערי אתה צודק. אנשים כמו מירי רגב, למשל, הם הוכחה ניצחת שמי שצועק יותר חזק מגיע יותר גבוה ללא שום קשר ליכולותיו או שכלו. האישה הרי בבירור מטומטמת ולא קשה לראות את זה (למשל, הייתי בשוק מאיך שהיא דיברה אצל "גב האומה").

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
פרדוקס לפיד זה נכון. הרי הבנאדם אמר ב-2012 שהוא לא כלכלן וששר האוצר צריך להיות כלכלן. ב-2013 הוא הפך להיות שר האוצר וב-2014 הוא אמר ששר האוצר לא צריך להיות כלכלן.

זה די מדהים, האמת, כי די ברור שלפיד הוא איש חכם. אבל איכשהוא הוא תמיד נופל בשקרים ובאמירות הפוכות.

הפרדוקס שלו זה לא שינוי הדעה, אלא מלכוד 22 שבו הוא כלוא מרגע שהוצע לו תיק האוצר:

1. ייקח - ייקבר, כי זה תיק שקובר אנשים (מעניין לראות כמה מנדטים יקבל הפעם לעומת 19 בפעם שעברה).

2. לא ייקח - ייקבר, כי עיקר הבוחרים בו בוחרים בו עקב המצע הכלכלי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי מבחן אייקיו, לצערי אתה צודק. אנשים כמו מירי רגב, למשל, הם הוכחה ניצחת שמי שצועק יותר חזק מגיע יותר גבוה ללא שום קשר ליכולותיו או שכלו. האישה הרי בבירור מטומטמת ולא קשה לראות את זה (למשל, הייתי בשוק מאיך שהיא דיברה אצל "גב האומה").

לדעתי אחת הפוליטיקאיות האינטליגנטיות בכנסת. היא זיהתה ציבור שקל לרתום את הנאמנות שלו (מטומטמים), ומגישה להם בדיוק מה שהם רוצים.

זכורים לי כמה ראיונות שלה מלפני שהתמקדה על הקהל הזה, היא לא מטומטמת בכלל, רק אופורטוניסטית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קשה לדעת מי חכם שם. ליאיר יש כשרון להגיד דברים מלטפים שנשמעים במקום, בתור מנחה, וזה נשמע חכם. האם עומד מאחורי זה משהו ממש? לדעתי לא, אבל דרך להוכיח אין לי :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לדעתי אחת הפוליטיקאיות האינטליגנטיות בכנסת...

...זכורים לי כמה ראיונות שלה מלפני שהתמקדה על הקהל הזה, היא לא מטומטמת בכלל, רק אופורטוניסטית.

לא ידועה לי על איזה ראיונות אתה מדבר אבל כבר מראשית דרכה בצה"ל מדווח על אשה טיפשה, דעתנית וחתרנית.

סתם לדוגמא, קרא כאן:

http://www.the7eye.org.il/29111

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אולי באמת יהיה לא רע עם בוז'ילה.

הלוואי במידה והוא יבחר שיהיה באמת יותר טוב.

הוא לא יבחר. אל תדאג.

לצערי.

פורסם

הוא כן יבחר(לדעתי), השאלה אם יצליח להרכיב ממשלה.

פורסם

אני מתכוון לתוצאה הסופית. גם גברת ליבני קיבלה יותר מנדטים מהליכוד ובסוף נתניהו הרכיב את הממשלה.

הלוואי והתבדה ובאמת יהיה שינוי שלטוני מבורך.

פורסם
לדעתי אחת הפוליטיקאיות האינטליגנטיות בכנסת. היא זיהתה ציבור שקל לרתום את הנאמנות שלו (מטומטמים), ומגישה להם בדיוק מה שהם רוצים.

זכורים לי כמה ראיונות שלה מלפני שהתמקדה על הקהל הזה, היא לא מטומטמת בכלל, רק אופורטוניסטית.

תגיד שאתה צוחק, בבקשה...

במיוחד בשבילך חזרתי לתוכנית גב האומה בהשתתפותה ושכתבתי כמה פנינים (לאורך כל התוכנית ארבעת המנחים פשוט היו בשוק מהשטויות שהיא אומרת):

* מראים את התשדיר של בוז'י ששינו לו את הקול לקול יותר סמכותי, אז היא אומרת "זה לא פלילי לשנות את הקול?". ליאור שליין עונה לה "סליחה, ביבי הוא באמת בייביסיטר?"

* מדברים איתה על דו"ח המבקר והיא ישר צועקת למה לא חוקרים את פרס, העלויות בבית הנשיא וכולי. אז גורי עושה לה "כי עכשיו 2014 ולא 1996". היא ממשיכה לזיין תמוח על פרס, ואז כשהיא אומרת "אני רוצה שראש הממשלה הבא יהיה נתניהו" אז שליין עושה "ולא פרס או ציפי". היא עושה "איזה פרס?" והוא אומר "מה? מזתומרת? פרס פתאום לא רלוונטי עכשיו?", "לא, הוא לא רלוונטי", "אז מה את מדברת עליו כל כך הרבה?".

* אמרה ש"מיד אחרי דו"ח מבקר המדינה נתניהו החזיר את הכסף, אז אל תהיה קטנוני. בוא נכבד את ראש הממשלה. כמה אפשר לקום רק לזועבי ולדגל של החמאס? כמה כבר אפשר לקום לדגלים של החמאס כל השמאל הקיצוני האלה". כולם מסתכלים עליה כאילו שהיא נפלה מהירח.

* אמרה "לא הוזמן חשמלאי ביום כיפור". ליאור שליין אומר לה: "אבל זה יותר גרוע, כי על החשבונית כתוב שזה ביום כיפור כדי להצדיק 400% תוספת, וזה הופך את זה לחשבונית פיקטיבית". התחילה לגמגם "אני מעולם לא התעסקתי עם חשבונית פיקטיבית או לא פיקטיבית. בדקתי לגבי יום כיפור, האם הוזמן חשמלאי ביום כיפור, ולא הוזמן". גורי עושה לה "אבל את הבנת מה שהוא אומר לך?".

* אחרי זה היא אומרת "ומה קרה למבקר, לקראת הבחירות פתאום יש לו יותר מוטיבציה להוציא דו"חות, זה לא היה מעולם" ענבל עונה לה "את צודקת, בחירות זה זמן איום ונורא שהאזרחים ידעו מה קורה בלשכת ראש הממשלה".

* שואלים אותה על V15 והעתירה שהוגשה. היא מוציאה פתק "שומרת על זכות השתיקה עד שבוזי ידבר על פרשת העמותות". שואלים אותה מה הקשר והיא אומרת "למה הוא שומר על זכות השתיקה אחרי שהוא לקח כסף מהציבור". גורי עושה לה "איזה לקח כסף? אתם משכתם את העתירה!". היא אומרת "עזוב את העתירה, אני לא יודעת אם חזרו בהם או לא חזרו בהם"

* אמרה "השמאל עם הלחצים שלו הביא אותנו לצערי למצב של חמאס בעזה".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אחרי שבבחירות האחרונות נופו די הרבה מוזרים מהכנסת אמרתי לאישתי, "לפחות נפטרנו מרוחמה אברהם, מעולם לא הייתה בכנסת פרה יותר מיותרת ויותר מטומטמת".

כמה שטעיתי, אוי...כמה שטעיתי.

פורסם
בתיאוריה אתה צודק, בכלכלה קפיטליסטית שמרנית אתה תשלם מעט מס ותקבל מעט תמורה מהמדינה (ביטוח בריאות פרטי, וכו'), בכלכלה סוציאליסטית אתה תשלם יותר מס ותקבל מהמדינה הרבה תמורה.

בכלכלה האוליגרכית שלנו אתה תשלם הרבה, תקבל מעט.

אצלנו לא החליטו לאן הולכים, יש מוקדי כוח כלכליים בעייתיים ומושחתים (תקנים, מכסים, ועדי עובדים אלימים), יש הפרטות וכו'.

לא בטוח שבפועל יש חיה כזו- כלכלה קפיטליסטית שמרנית. בארה"ב המיסים לא כאלה נמוכים והמנגנון הממשלתי מבזבז בקנה מידה ענק. יש שם לא מעט קבוצות לחץ ששואבות כסף מהציבור. למשל- מחירי התרופות יקרים, והיו כאלה שיבאו תרופות מקנדה. לאחר לחץ מסיבי הנשיא בוש אסר על כך. כלומר הוא פעל נגד הציבור ולטובת קבוצת לחץ. לא חסרות דוגמאות נוספות.

יהודה

• תוכן חדש...