Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד רכב רובר 216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אם למישהו יש מחירון רכב של יצחק לוי, אשמח אם יגיד לי את קוד הרכב שרשום בו של רובר 216 שנת 98 ידנית

עשיתי ביטוח לרכב הנ"ל אך באתר שלהם מופיע רק אוטומטית, כשקוד הדגם הוא 941105, ורציתי לברר אם הרכב הידני הוא בעל אותו הקוד.

תודה

פורסם

אתה לא בהכרח צריך מחירון של "לוי יצחק".

מצ"ב קישור למחירון "יד2", וברגע שתבחר "דגם" יפתח לך מסך עם קוד משרד התחבורה.

לאחרונה רצה שמועה שיש 2.5 אמיצים שקנו "רובר" משנות התשעים, אז הנה נמצא אחד מהם... :-D

בהצלחה. תתחדש.

http://pricelist.yad2.co.il/search.php?CarType=1&Manufactur=60&CarModel=5174&Year=1998

פורסם

תודה...

משום מה הקוד שמופיע שם על רכב אוטומט למשל הוא 0941-1051 או 0941-1061, כשאצלי בביטוח מופיע הקוד

0941-105 (של האוטומטי). כנראה החסירו ספרה אחרונה, אבל בכל מקרה, אני רואה שזה לא אותו הקוד.

אגב, אני לא יודע אם לשמוח או לא, אבל הרכב שלי איתי כבר 8 שנים... :roll:

פורסם

כנראה השמיטו ספרה, ובכל מקרה האוט' והידני מובן כי זה לא אותו מס' דגם.

אתה תמיד גם יכול להשוות את המספרים לרישיון הרכב, שהרי הוא אמור להיות ברשותך.

8 שנים הרכב אצלך זה כבר לא "אמיץ" אלא פעמיים גבר!.

אושר ובריאות רבה.

פורסם

נציגת חברת הביטוח אמרה לי שזה לא אותו הקוד ושהוא לא מופיע ברשיון הרכב אלא רק במחירון של רמי לוי... כמובן יכול להיות שהיא טעתה. בכל מקרה, כנראה שאצטרך לדבר איתם שוב ולהסדיר את העניין.

פורסם
נציגת חברת הביטוח אמרה לי שזה לא אותו הקוד ושהוא לא מופיע ברשיון הרכב אלא רק במחירון של רמי לוי... כמובן יכול להיות שהיא טעתה. בכל מקרה, כנראה שאצטרך לדבר איתם שוב ולהסדיר את העניין.

כניראה הרכב שלך לא שווה יותר מדי :-P וזה עדיף לך במחיר הביטוח!

• תוכן חדש...