Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מנועים של הקונצרן VAG זהים אחד לשני (דיזל)?

האם מנוע של אאודי A4 TDI שנת ייצור 96 - 2001 יתאים לגולף דיזל 2001?

אם לא יתאים אז איזה מנועים כן יתאימו?

פורסם

מה דגם המנוע המיועד להרכבה, וכן מה דגם המנוע בגולף, כפי שמופיע ברישיון רכב.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אז זהו שאני לא יודע, הרכב הוא גולף 2001 במקור SDI, לא יודע מה קישקשו שם, הרכיבו עליו טורבו וכאלה.

אני מעוניין להוריד את המנוע קומפלט משם ולהרכיב מנוע TDI מקורי.

ואני רוצה לדעת מראש לאן אני נכנס, ואיזה מנוע לחפש.

האם מנוע של A4 / PASSAT / איביזה TDI יתאימו שם ללא כל בעיות מיותרת?

פורסם

רוב הסיכויים לשים מנוע יותר חזק מה 1900 68 כ"ס שאמור להיות ב SDI ייכשלו כיוון שזה לא יתאים כנראה לגיר שיש לך וגם לא למחשב הראשי (ECU). יכולים להיות עוד רכיבים - מכניים ואלקטרוניים - שידרשו החלפה ממנוע אחד לאחר וחבל להסתבך ולהשקיע בזה.

פורסם

האמת שדיברתי עכשיו עם חבר מכונאי שטען שגם אם אני אביא לו את הרכב הנ"ל ללא מנוע + רכב תורם איברים, ז"א מנוע + גיר + מחשב וכ'ו, עדיין יצוצו בעיות.

אני עדיין מחכה לעוד חוות דעת מכם.

פורסם

באודי A4 המנוע לאורך.

בגולף מנוע לרוחב.

מה שאומר שהגיר לא יכול להתאים, גיר אורכי שונה לגמרי מגיר רוחבי, וזו רק בעיה אחת, ולא יחידה.

• תוכן חדש...