Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר מעל אולם עירוני אשר משמש להופעות / הצגות ולעיתים צילומי תוכניות טלוויזיה. האולם שייך לחברה השייכת לעיריה.

הבעיה היא שלאחר שמתקיימת באולם אירועים שונים, מתבצע פירוק של קונסטרוקצית המתכת וטעינתה למשאיות במשך שעות (לפעמים עד 3 בבוקר) בחלק מהמקרים מנוע המשאית מונע במשך כל זמן הטעינה.

חניית הפריקה והטעינה ממוקמת במרחק של מספר חד ספרתי של מטרים מחלון חדר השינה שלי.

כשאני פונה למוקד העירוני / משטרת ישראל לא קורה דבר ובאורח פלא בפניה הבאה שלי מוסרים ששוטר / פקח היה באיזור ולא ראה / לא שמע / לא ידע כלום...

מה האופציות העומדות בפני על מנת להביא לסיום המפגע ? האם חוק הרעש חל גם על מקרים של פריקה וטעינת ציוד בשכונת מגורים במהלך שעות הלילה ? והאם עומדים לרשותי כלים משפטיים שיאפשרו להביא לסיום המפגע ?

כשפניתי לעיריה לגבי הנושא במשך מספר פעמים, לא קיבלתי שום תגובה

ואני חושד שהעיריה אינה מעוניינת לעשות דבר נגד המפגע שכן השכרת האולם לצילומי תוכניות טלוויזיה מכניסה לה כסף רב

תודה!

פורסם

תנסה לפנות לתוכנית "יהיה בסדר" בגלי צהל.

הם אוהבים לטפל במקרים כאלה.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

לחבר שלי בשינקין בתל אביב היה אותו סיפור עם AMPM

והוא הביא הוכחות מצולמות ממספר פעמים שנושא הפריקה וטעינה ורעש

הוא תבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות וקיבל סכום כסף לא מבוטל אבל !!! שורה תחתונה הוא עבר דירה כי זה לא מעניין אותם.

אז מה שאני יכול להציע לך זה לעבור דירה

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

ההצעה לעבור דירה, ממש במקומה... :?

ממה שאתה מספר, לעירייה כנראה, אין אינטרס לאכוף את החוק במקרה זה (והמשטרה "עוזרת" לה).

דבר ראשון - תתעד את הפעילות הזו, תסריט / תצלם את הרעש שעושים ואת הרכב שחונה שעות במנוע פועל.

בנוסף - תמשיך לפנות למשטרה, אולי יהיה איזה צדיק שיגיע באמת וירגיע את העיניינים.

פנה לתקשורת בנוסף ואף למשרד לאיכות הסביבה (חייב להיות גורם ממשלתי שמטפל בזה).

alfa 156 2.5.

פורסם

לעבור דירה זו לא אופציה...

על איזו עילה החבר תבע את AMPM ?

ומה היה סכום התביעה ומה מרכיביו ?

והאם יש עילה לתביעה על אי אכיפת החוק (בהנחה שאביא הוכחה מצולמת לפריקה והטעינה ובנוסף הקלטת שיחות טלפון למוקד) ?

תודה!

פורסם

בשביל מה יש יו-טיוב ופייסבוק?

צלם-שגר-שכח.

כמובן שלהוסיף הקלטה של שיחה עם 106 (מוקד עירוני) לא יזיק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מייל אדום בYNET. מייל סגול בידיעות. רדיו, טלוויזיה, כלבוטק, תציף את כולם בכמה דשיותר הקלטות של שיחות, ושל הרעש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני יגיב לך מהצד השני.

אני מהצד של החברה שעובדים בבמות / בהצגות / הפקות וכו.

זה אנשים שעובדים מהר. ובסוף הארוע רוצים ללכת הביתה. (לרוב זה אחרי הרבה שעות ויכול להגיע ל20++ שעות על הרגליים)

בסוף הארוע מפרקים את כל הציוד. אורזים אותו. וצריך להעמיס אותו על משאית / רכב / עגלה.

המטרה היא לעשות את זה בצורה יסודית (לא לשכוח כלום במקום) ובצורה מהירה. (ללכת הביתה כבר)

ולכן יש הרבה רעש. הציוד עשוי ממתכת -טראסים / עגלות של ציוד או מעץ ארגזים / קייסים / במות ועוד.

צורת העבודה יחסית רועשת. האנשים לא עובדים כך בכוונה.

לגבי המשאית-

הציוד רובו כבד! (ארגז מגיע בקלות למאות קילו.) ולכן בתהליך העמסה למשאית הרמפה ההידראולית עובדת קשה.

ובגלל זה המצברים עובדים קשה מעוד. והמשאית צריכה להיות מונעת אחרת יגמרו המצברים. (וזה לא כיף להיות תקוע עם משאית בלי מצברים. כי רכב רגיל לא יכול להניע משאית של 24V.)

מה שאני יכול להציע לך מהנסיון שלי.

תדבר עם המנהלים של האולם! שיסבירו לצוות שעובד שיש אנשים שגרים מעל. וזה מפריע הרעש.

מנסיון במקומות שיש שכנים קרובים. עובדים בצורה טיפה שונה. טיפה יותר שקטה.

ורק בסוף בסוף מבצעים את העמסה למשאית. ובכך זמן הרעש בחוץ קטן.

בנוסף תכין 2 שלטים (נייר רגיל + לימינציה) תבקש שיתלו אותם על הדלתות העמסה.

" יש שכנים בבניינים הקרובים ובקומה מעל לאולם.

בבקשה טיפה יותר בשקט בשעות הלילה

בתודה השכנים"

תאמין לי אני לא מכיר צוותים של אנשים בתחומים אחרים כמו בתחום הזה (במות) שיש להם לב גדול ואכפתיות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

העילה שאתה מחפש הינה עילת מטרד ליחיד.

בגדול - מדובר בעילה נזיקית, המאפשרת קבלת סעד של צו מניעה ופיצויים.

ככל ואתה מעוניין בשקט, ולא בכסף - בית משפט לתביעות קטנות הוא לא הכתובת, מכיוון ואין בכוחו לתת צווי עשה (צו מניעה).

מציע שתתאגד יחד עם מספר שכנים, תשלח מכתב מעו"ד, ותראה איך מתגלגל משם.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...