Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה מתחילה כשאף אחד לא משווק את התח״צ בסיבה ״למה כדאי לך לבחור תח״צ״ אלא יותר למה רכב פרטי הופך להיות משתלם פחות (ע״י מיסים וכו׳)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני שונא את התחבורה הציבורית לגמרי! עד לפני כמה חודשים הייתי תלוי בה וזה רק גורם לעצבים אינסופיים. כל נסיעה שאמורה לקחת כ20 דק' לוקחת לפחות כשעה !

התדירות ממש לא ברורה, אתה יכול להתייבש רבות. ישנם מספר רב של קווים ממש חשובים שעוברים פעם בנצח, קווי הלילה עוזרים רק ליציאות למקומות המרכזיים אך לא לערים שכנות שלא מהוות מוקד עניין (וזה לא אומר שאין להם ביקוש כן?).

כל הפיתולים האלה, עצירה כל כמה מטרים, נסיעות רק דרך אזורים פקוקים, דחיסת אנשים במקום הגברת התדירות בשעות לחץ.. אין דבר שנוא עליי מאשר אוטובוסים.

לא מזמן דיברתי עם חבר שלי על אוטובוסים והוא אמר לי משהו שנורא הצחיק אותי. באוטובוסים כיום נוסעים רק זקנים, רוסים, ילדים, חיילים, אתיופים ואנשים מכוערים. :lol:

כמובן שהוא קצת הקצין את זה, אבל מצחיק לחשוב שאוטובוסים הם סימן ההיכר של הלא מוצלחים.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

באוטובוסים נוסע בעיקר קהל שבוי, ולכן גם החתך הסוציו-אקונומי הנמוך יותר.

בכתבה גם מצויין שבעצם האוטובוסים משמשים בעיקר את שלושת העשירונים התחתונים.

לגבי מכוערים, אני מאחל לחבר שלך להכיר כמה ״מכוערות״ שראיתי באוטובוסים ;-)

• תוכן חדש...