Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שגנבו לי בשבת האחרונה את האימפרזה שלי והתקציב דל התחלתי לחפש רכב חדש, הרכב שמבחינת תקציב (6000שח) והכי נותן תמורה לכסף זה לגאסי (95-99) שראיתי שאפשר למצוא אחת שמורה ולקבל רכב מפנק עם הרבה תוספות, אני מעוניין רק ברכב ידני והנסיעות שלי הם רק בינעירוניות ירושלים מרכז הלוך חזור כל שבוע ולכן חשוב לי צריכת דלק בבינעירונית, הבנתי שבנסיעות כאלה דוקה נפח גדול עדיף,

אבקש את ההתיחסות שלכם בעיקר מה צריכת הדלק של הרכב הזה (ידני!) ודברים שכדאי לבדוק לפני רכישה..

כל טיפ ועזרה לקראת הרכש החדש יתקבלו בשימחה..

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

לא הבנתי, אתה מחפש רכב חסכוני לנסיעות בעיר?

במידה ואין לך משפחה להעמיס עליה - פיאט פונטו או דייהטסו שרייד

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בינעירוני 1:12 לפחות ,יש לבדוק מצב מצמד ,רצועת טיימינג באם הוחלפה,בולמים אחוריים נוטים להיחלש סביב ה 200,000 ק"מ,

הזעות ממערכת היגוי הידראולית,מצב המנוע עד כמה שתלוי בכושר הטכני שלך או שתיועץ עם בעל מקצוע.

רכב מעולה ,אמין מאוד,מהנה מאוד לנסיעה.

אם יש לך שאלה צפציפית פנה אליי בה"פ.

אלי.

פורסם

אני חושב שהלכת רחוק עם הלגאסי.. היה לנו בעבר לגאסי במשפחה בעבר לגאסי, ששירתה אותנו נאמנה, ואכן הייתה מפנקת ואמינה, עד שנגנבה..

אבל - זה הה לפני עשור.באופן אישי, עם כל הכבוד שיש בשיראל לסובארו, לא הייתי סומך על רכב כזה בן כעשרים שנה.

אם אתה לא צריך את הבגז הגדול והמרווח, הייתיי עולה קצת בשנתון והולך על דהייטסו שרייד או על דווקא מיצובישי סופר לנסר 97-99, אני חושב שאפשר להשיג בתקציב של אלפים בודדים.

פורסם
לאחר שגנבו לי בשבת האחרונה את האימפרזה שלי והתקציב דל התחלתי לחפש רכב חדש, הרכב שמבחינת תקציב (6000שח) והכי נותן תמורה לכסף זה לגאסי (95-99) שראיתי שאפשר למצוא אחת שמורה ולקבל רכב מפנק עם הרבה תוספות, אני מעוניין רק ברכב ידני והנסיעות שלי הם רק בינעירוניות ירושלים מרכז הלוך חזור כל שבוע ולכן חשוב לי צריכת דלק בבינעירונית, הבנתי שבנסיעות כאלה דוקה נפח גדול עדיף,

אבקש את ההתיחסות שלכם בעיקר מה צריכת הדלק של הרכב הזה (ידני!) ודברים שכדאי לבדוק לפני רכישה..

כל טיפ ועזרה לקראת הרכש החדש יתקבלו בשימחה..

צריכת הדלק בבין עירוני טובה (היתה לי כזו אוטומטית שנת 96). עשתה 14 ק"מ לליטר בבין עירוני (נסיעות לאילת). אני מניח שצריכת דלק משולבת אמורה להיות באיזור ה 11-12 אם אתה באמת נוסע בין-עירוני.

בולמי הזעזועים מתים כבר באיזור ה 80-100 אלף ק"מ. אולי הם מצליחים לנסוע עוד עד שהם נוזלים, אבל בטווח הזה הם כבר חלשים.

עלויות אחזקה זולות מאוד ואין הרבה מה שמתקלקל. אין בקרת אקלים, אין בקרת שיוט.

יש ABS, נעילה מרכזית, 4 חלונות חשמל, ה"כ ומראות חשמליות.

אוטו מאוד נעים לנהיגה (גם המושבים, ובכלל) ומרווח.

כמו בכל רכב ישן, צריך להשתדל למצוא אחת שהכל בה באמת עובד כמו שצריך (אביזרי חשמל וכד') וכמה שפחות נזילות שמן וקומבינות שמעידות על בעלים שחסכו עליה בעבר.

החלקים המקוריים (פנסים וכד') היו יקרים בזמנו, ואם אין בפרוקיה אתה נתון לחסדים של היבואן (יכול להיות שתופתע ותראה שהמחירים סבירים, כי המכוניות האלו כבר נעלמות מהכביש והיבואן רוצה להיפטר ממלאי חלפים ישן - לכן המחירים יורדים). בזמנו קניתי מגן חיצוני קדמי (פגוש פלסטיק) ב 100 שקל *יותר* מתחליפי חדש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני חושב שהלכת רחוק עם הלגאסי.. היה לנו בעבר לגאסי במשפחה בעבר לגאסי, ששירתה אותנו נאמנה, ואכן הייתה מפנקת ואמינה, עד שנגנבה..

אבל - זה הה לפני עשור.באופן אישי, עם כל הכבוד שיש בשיראל לסובארו, לא הייתי סומך על רכב כזה בן כעשרים שנה.

אם אתה לא צריך את הבגז הגדול והמרווח, הייתיי עולה קצת בשנתון והולך על דהייטסו שרייד או על דווקא מיצובישי סופר לנסר 97-99, אני חושב שאפשר להשיג בתקציב של אלפים בודדים.

מיצובישי סופר לנסר שווקה בארץ עד 1997 ולאחר מכן הופיעו דיגמי הכריזמה,הרכב לא ממולץ בלשון המעטה.

לגבי השרייד לא הייתי מקבל מרכב כזה כלום למעט אמינות שגם תלויה בספק בגין תקלות בראשי מנוע .

אם כבר ישנה התלבטות לרכב אחר הייתי מציע קורולה או הונדה כמובן לא ב 6000 ש"ח.

אלי.

פורסם
מיצובישי סופר לנסר שווקה בארץ עד 1997 ולאחר מכן הופיעו דיגמי הכריזמה,הרכב לא ממולץ בלשון המעטה.

לגבי השרייד לא הייתי מקבל מרכב כזה כלום למעט אמינות שגם תלויה בספק בגין תקלות בראשי מנוע .

אם כבר ישנה התלבטות לרכב אחר הייתי מציע קורולה או הונדה כמובן לא ב 6000 ש"ח.

אלי.

מן הסתם טויוטה והונדה טובות יותר, אבל התקציב של הבחור הוא 6000 ש"ח.. :roll:

לכל רכב ישן יכול ללכת הראש מנוע או כל חלק אחר ברכב, לדעתי השרייד היא המקסימום תמורה למינימום כסף, וגם בשנתון נורמלי.

• תוכן חדש...