Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כבר התייעצתי בפורום בנוגע לנושא הזה אבל יש לי שאלה שמטרידה אותי עפ"י נושאים שנפתחו פה בפורום עצמו וגם ביקורות באינטרנט.

אני נוסע כ-25,000 ק"מ בשנה נסיעה בין עירונית בעיקר!

מה שחשוב לי זה חסכון בדלק ונוחות נסיעה בדרך בין עירונית.

אני על סף קניית ניסאן מיקרה אקו 2013 מחברת השכרה / מכירה כלשהיא כלומר אני אהיה יד שניה והרכב מגיע ישירות מהיבואן.

המחיר שהציעו לי הוא 83,000 ₪ כולל אגרת רישוי וכו'.

אני צריך לקנות רכב כמה שיותר מהר (כרגע אני עם רכב שכור מעבודה וזה לא ימשך הרבה זמן..)

השאלה שלי היא האם הניסאן מיקרה אקו 1.2 עם מנוע בעל 3 צילינדרים מתאימה לנסיעה בין עירונית והאם המחיר שהציעו לי טוב?

או שאני יכול לקנות רכב אחר טוב יותר אפילו שיהיה 2012 במחיר זהה.

תודה רבה לכולכם!

פורסם

ימצא, אבל לא 2013 "אפס קילומטרים".

אגב, תבדוק שהרכב שאתה קונה הוא באמת 2013 ולא 2012, כי רוב היד ראשונה אפס קילומטרים שנמכרים היום הם מודל 2012.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ימצא, אבל לא 2013 "אפס קילומטרים".

אגב, תבדוק שהרכב שאתה קונה הוא באמת 2013 ולא 2012, כי רוב היד ראשונה אפס קילומטרים שנמכרים היום הם מודל 2012.

אבל השכרה הוא ישלם מחיר שלם? כי ראיתי ש מיקרה עולה 97K

פורסם

אם אין לך בעיה עם ידני בתקציב הזה תוכל להתאים לך גם השברולט ספארק החדשה.

הרכב עבר מתיחת פנים שכוללת:

עיצוב חיצוני חדש – גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסים, קו נראות כללי

עיצוב פנים חדש – עיצוב קונסולה מרכזית ומערכת שמע חדשים.

• תוכן חדש...