Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יתכן שאפליקציה שאין לה הרשאות תשלח SMS-ים?

בטלפון של הבן שלי נשלחו ביום אחד 27 הודעות SMS, לפי אתר אורנג'. במכשיר, אני רואה הודעת SMS בודדת שנשלחה. האפליקציה היחידה שיש לה הרשאה לשלוח SMS היא ווצאפ - אני מניח שרק לשם האימות הראשוני.

הבן שלי התקין והריץ אפליקציות שטות כמו "מחשבון אהבה". ה"מחשבון" שלח למנויי ווצאפ הודעת פרסומת. לא מובן לי איפה ההודעות שנשלחו ומי שולח אותן.

הבן שלי לא יודע למחוק הודעות, והוא איננו חשוד.

משום מה אני לא רואה את פירוט ההודעות באתר של אורנג' - אברר מחר.

רעיונות למישהו?

:turn-l:
  • תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום,

האם יתכן שאפליקציה שאין לה הרשאות תשלח SMS-ים?

בטלפון של הבן שלי נשלחו ביום אחד 27 הודעות SMS, לפי אתר אורנג'. במכשיר, אני רואה הודעת SMS בודדת שנשלחה. האפליקציה היחידה שיש לה הרשאה לשלוח SMS היא ווצאפ - אני מניח שרק לשם האימות הראשוני.

הבן שלי התקין והריץ אפליקציות שטות כמו "מחשבון אהבה". ה"מחשבון" שלח למנויי ווצאפ הודעת פרסומת. לא מובן לי איפה ההודעות שנשלחו ומי שולח אותן.

הבן שלי לא יודע למחוק הודעות, והוא איננו חשוד.

משום מה אני לא רואה את פירוט ההודעות באתר של אורנג' - אברר מחר.

רעיונות למישהו?

באיזו גרסת אנדרואיד מדובר?

אני לא זוכר מאיזו גירסה זה התחיל אבל יש אפשרות בניהול אפליקציות לראות לפי סוג הרשאות את האפליקציות המותרות.

כמו כן, יש לך אפשרות לעבור בחנות הפליי על האפליקציות, במכשיר ולראות הרשאות...

פורסם

שבת שלום.

יש לי נוט 4 מטי מובייל.

עכשיו אני מנסה להתקין עליו עיברית עם המדריך הזה:http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=10&t=179036

הכל עובד חלק ואז לאחר שסיימתי את הסקריפט ונכנס לMORELOCAL עדיין מופיעה לי השגיאה של החוסר הרשאה.

למישהו יש מושג מה לא תקין?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אבא שלי מחפש מכשיר דואל-סים פשוט וזול ורצוי שיהיה עמיד, למרות שאני בונה על מגן רציני מאיביי.

יש המלצות? ראיתי g2 mini בבסט מובייל. מישהו מכיר?

קקטוסולר ידנית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה קטנה:

מישהו ניתקל במצב שבוא רמקול האפרכסת פיתאום החליף את הרמקול ? כל הזמן אני מישתגע מדוע לפעמים אני לא שומע את הצילצול והוא מאוד חלש ועכשיו שמתי לב למה- מיתברר שמשום מה הצילצול או כל דבר אחר מושמע רק באוזנייה ולא בספיקר-LOL, איתחול מחדש מחזיר הכל למקום- אבל עדיין, מה יכול ליגרום לכך?.

מדובר בNUBIA Z7 MINI המריץ KK.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לידיעת הנקסוסיטיים - ה image files של מרצ'מלו (אנדרואיד 6) הופצו הערב רשמית וזמינים להורדה עבור הנקסוס 6, 5, 7 (2013), 9 והנקסוס player. הנקסוס 4 כבר לא מקבל אהבה מגוגל. :cry:

אלו מכם שכבר מריצים את ה Developer Preview של מרצ'מלו לא יקבלו את העדכון OTA, כך שיש צורך לצרוב את הגירסה באופן ידני.

https://developers.google.com/android/nexus/images

פורסם

בוקר.

אני מקווה שאני שואל במקום הנכון.

יש לי סמסונג גלקסי 6 של המפעיל סלקום. יש מספר יישומים שאני לא יודע מה הם עושים, האם יש לי בכלל צורך בהם ואם אחליט שלא - האם זה משמעותי לבטל אותם, מבחינת עומס על המכשיר או הזכרון שלו (אגב, איך מוחקים?).

1. וולים
  2. SmartVOD
  3. ענן אישי
  4. samsung gear
  5. S health
  6. סלקום אישי

עוד משהו שמציק לי במכשיר החדש: בכל פעם שאני מקבל דוא"ל ג'ימייל אני מקבל התראה של צלצול, כמו בזמן קבלת sms. אני מעונין להמשיך ולקבל התראת sms או whatsup, אבל לא בכל פעם שנכנס דוא"ל. לא הצלחתי לבטל את ההתראה הזו.

איך עושים זאת?

תודה רבה עבור כל עזרה.

פורסם

1. שירות מוזיקה של סלקום.

2. שירות צפיה ישירה בתשלום של סמסונג ישראל.

3. שירות גיבוי בענן של סלקום.

4. אפליקציה להפעלה ושליטה על המוצרים הלבישים של סמסונג. כמו שעון חכם וכו'.

5. אפליקציית הבריאות של סמסונג. דרכה תוכל לבדוק דופק (בעזרת החיישן הייעודי), מספר צעדים, קלוריות ששרפת וכו'.

6. אני מניח שדרכה בודקים את מצב החשבון בסלקום.

אני מניח שאת חלקן (או כולן) לא ניתן להסיר. תוכל להשבית את חלקן לפחות באמצעות כניסה להגדרות המכשיר>יישומים> בחירה ביישום. אם ניתן להסיר את היישום יופיע כפתור 'הסר'. אם לא, יופיע כפתור 'השבת' (אלא אם כן מדובר באפליקצייה חיונית לתפקוד המכשיר). לפעמים כפתור השבת יופיע רק לאחר שתבחר להסיר את העדכונים שהאפליקציה קיבלה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אפליקציית פייסבוק מסנג'ר לאנדרואיד עודכנה אתמול בערב (5.10) ומאז קורסת כל כמה שניות (unfortunetly, messenger has stopped). קורה לעוד מישהו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עוד משהו שמציק לי במכשיר החדש: בכל פעם שאני מקבל דוא"ל ג'ימייל אני מקבל התראה של צלצול, כמו בזמן קבלת sms. אני מעונין להמשיך ולקבל התראת sms או whatsup, אבל לא בכל פעם שנכנס דוא"ל. לא הצלחתי לבטל את ההתראה הזו.איך עושים זאת?

תודה רבה עבור כל עזרה.

AudiR8 - תודה רבה עבור תשובתך.

האם תוכל גם לייעץ לגבי הסוגיה הנ"ל?

פורסם

הגדרות -> חשבונות -> גוגל -> לחיצה על שם המשתמש שלך (אימייל) -> ביטול הסימון מ"Gmail".

ככה הג'ימייל יסתנכרן רק כאשר תפתח את האפליקציה שלו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בהגדרות הקול של המכשיר או של האפליקציה ניתן לבטל את ההתראה הקולית לדעתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה נראה לך, זה תוכנית לפי בקשתך?

למזלך סוג של כן :)

כנס לאפליקציה של ג'ימייל -> סוויפ מצד שמאל של המסך -> הגדרות -> שם המשתמש שלך -> "צליל ורטט של תיבת דואר נכנס" (או משהו כזה, לא יודע איך בדיוק זה כתוב בעברית) -> אם הוא מציג לך אופציות לאפליקציה, בחר ב"אחסון מדיה" (עם סמל של אנדרואיד). אם לא, דלג ל -> בחר ב"כלום".

***לא להוריד את ה-V מ"התראות"! זה מבטל גם את האייקון שקופץ למעלה***

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...