Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נשוי + 3 ילדים

לי יש יונדאי I30 מהעבודה

לאשתי יש מאזדה 6 שנת 2003. (מחירון 36,000)

אני מנסה למכור את המאזדה תקופה מאוד ארוכה ללא הצלחה, הייתי גם במספר מגרשי ליסינג והמחיר שהם מציעים הוא בגדר בדיחה.

ולכן החלטתי לא למכור את הרכב.

הבעיה היא שהמאזדה מתחילה להתיישן (לפי דברי המוסכניק ) והטיפולים מתחילים להיות יקרים והגיע הזמן להיפרד ממנה

באיזה סכום ניתן למכור אותה לפי דעתכם?

כנראה שלא תהיה ברירה וארכוש רכב במגרש ליסינג (יש פה הרבה המלצות טובות על אוטוסנטר)

1. אבקש המלצה על מגרש/חברת ליסינג אמינה שתעזור גם במידה ויש בעיות לאחר הרכישה

2. איזה רכב אמין לפי דעתכם יתאים לאשתי + 3 ילדים לנסיעות של עד 20 ק"מ ביום?

3. איזה שנתון יתן BEST VALUE FOR MONEY?

4. על מה לשים לב כאשר מוכרים / רוכשים רכב מחברת הליסינג?

תודה

פורסם
שלום,

אני נשוי + 3 ילדים

לי יש יונדאי I30 מהעבודה

לאשתי יש מאזדה 6 שנת 2003. (מחירון 36,000)

אני מנסה למכור את המאזדה תקופה מאוד ארוכה ללא הצלחה, הייתי גם במספר מגרשי ליסינג והמחיר שהם מציעים הוא בגדר בדיחה.

ולכן החלטתי לא למכור את הרכב.

הבעיה היא שהמאזדה מתחילה להתיישן (לפי דברי המוסכניק ) והטיפולים מתחילים להיות יקרים והגיע הזמן להיפרד ממנה

באיזה סכום ניתן למכור אותה לפי דעתכם?

כנראה שלא תהיה ברירה וארכוש רכב במגרש ליסינג (יש פה הרבה המלצות טובות על אוטוסנטר)

1. אבקש המלצה על מגרש/חברת ליסינג אמינה שתעזור גם במידה ויש בעיות לאחר הרכישה

2. איזה רכב אמין לפי דעתכם יתאים לאשתי + 3 ילדים לנסיעות של עד 20 ק"מ ביום?

3. איזה שנתון יתן BEST VALUE FOR MONEY?

4. על מה לשים לב כאשר מוכרים / רוכשים רכב מחברת הליסינג?

תודה

splspl שלום

לא כתבת בני כמה הילדים. אם הילדים שלך עדיין קטנים ויושבים בכיסאות בטיחות אז תזדקק בוודאי לרכב עם מושב אחורי רחב או אפילו לרכב עם 7 מקומות שיאפשר לכם להעביר ילד אחד למושב השלישי. מניסיוני, גם אם הילדים קצת יותר גדולים לפעמים כדאי לעשות ״הפרדת כוחות״ ולפזר את הילדים בין השורות.

לשאלתך, בסכום של כ-60 אלף תוכל לרכוש רנו לוגאן משנת 2009 או 2010. זה רכב 7 מושבים מרווח יחסית וזול לאחזקה שיכול מאוד להתאים למשפחה עם 3 ילדים. אופציה טובה נוספת היא הונדה FR-V, שהיא מעט יקרה יותר ויש לה 6 מקומות ישיבה, אך היא מגיעה עם מנוע חזק יותר ותא מטען גדול יותר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...