Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השירשור מתחיל להיראות כמו השירשור של המקררים הישנים שאמרו:

היום כבר לא עושים כאלה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

למה? אשתי משתמשת בSE W760 כבסר 3.5 שנים והוא כמו חדש. אפילו הסוללה מחזיקה כמה ימים, ואני לא מצליח לשכנע אותה לעבור לסמארטפון. יש לי תחושה רעה שיקח די הרבה שנים עד שיהיה לי תירוץ להחליף את הבלאקברי שלי (כבן שנתיים, נראה כמו חדש).

הנקודה שלי היא שגם כיום יש מכשירים בסיסיים שדומים באופייןם לדגמים מלפני 8-10 שנים שיתאימו בדיוק לצרכיך, ואשר ניתן להשיגם בכל אופיס דיפו או באג או חנות דומה תמורת פחות מ-200 ש"ח, ושהתוכנית שתקבל בגולן תהיה עדיפה על מה שיש לך כעת בפלאפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איזה בחור תותח.ניסה לעזור, אבל אמר שאין לו ציוד במעבדה לעשות זאת.

הוא משתמש במוטורולה סטארטק. טוען שאין לו מה להשתמש בפלאפונים אחרים.

הוא לא יכול לעזור.

אין לי יותר מדי לתרום בנוגע לנושא השרשור, אך אני חייב לציין שאכן מדובר בבחור מאוד מיוחד, אם היה יכול לעזור

היה עוזר, אין בכך ספק.

דריש, כל הכבוד, לייק :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור הוא באמת נשמע אחד מהזן הנכחד.

ממש רצה לעזור ובדק מול חבר שעבד בפלאפון אם יכל לעזור לי.

זן נדיר ונשמע ממש מבין.

אתחיל לשלוח לו לקוחות שמחפשים תיקונים איכותיים {כמו בעלי מגברי נורות וכו'}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

האמת שהוא היה יכול להשתלב פה מצויין, זה בדיוק החומר האנושי שעושה את האוף של CF לכ"כ איכותי.

לדאבוני גם שחיינים אולימפיים מעדיפים לעתים להשתכשך בבריכת הפעוטות, כנראה שכל אחד והכיף שלו.

בפן המקצועי לפחות, אני מקווה שהחשיפה תתרום לפרסום חיובי של העסק. לא נותרו הרבה כאלה בארץ.

פורסם

סטארטק זה באמת אחד המכשירים שהכי זכורים לי... עד היום אני מחזיק באחד כזה (גיבוי, לא שימוש יומיומי)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

שאלה לכל משתמשי המילניום/סטארטק/נוקיה 5110 בקהל: איך הסוללה שלכם מחזיקה מעמד?

במשפחתי היו לאורך השנים משהו כמו 10 מכשירים, כולם ברשת אורנג' אם זה משנה. בכולם ללא יוצא דופן הסוללה נחלשה אחרי שלוש או ארבע שנים וגם אם נרכשה חדשה היא לא החזיקה מעמד הרבה זמן אחרי "נקודת השבר" הזאת. תמיד הנחתי שזה נובע מתכנון המכשיר כך שהלקוח יצטרך להחליפו אחרי פרק זמן קצוב, מה שנקרא planned obsolescence. אתם רוצים לומר לי שהיום יש לכם מכשיר בן 10 שהסוללה שלו עדיין מחזיקה מעמד יותר מיום? איך זה??

• תוכן חדש...