Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולכם!

אני חדש בפורום ואני מבקש עזרה בבחירת רכב בסדר גודל של אופל קורסה, פיאט פונטו וכו'...

עד לפני כשבוע שהייתי מעורב בתאונה ברוך השם בלי נפגעים! (דרך אגב לא באשמתי אבל האוטו בכל זאת יורד מהכביש!!!) היתה לי פיאט פונטו 2008 אמנם רכב קצת חלש אבל חוץ מהגיר הרובוטי הכל היה טוב מאוד לטעמי הייתי קונה שוב פיאט אם היה דגם אוטומט ולא רובוטי..

אני מעונין בתיבת הילוכים אוטומטית (לא רובוטית!).

אני נוסע 90 ק"מ ביום ולכן אני מחפש רכב חסכוני בדלק ואין לי מושג על מה אני צריך לשים דגש בחיפוש אחר רכב אמין כך שאני לא יודע אפילו איזה סוג רכב לחפש..

אני מבקש את עזרתכם בחיפוש אחר רכב בסדר גודל והתנאים הנ"ל בתקציב של עד 70,000 ש"ח.

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

הונדה ג'אז מודל 2007 (שנתון אחרון של הצורה הישנה) - חסכוני מאוד, אמין, מרווח וסחיר.

הגיר של הרכב הזה הוא רציף (לא אמור להפריע לך).

אין הרבה למכירה, ורכבים עם נתונים טובים נמכרים די מהר. לכן לצריך לחפש בסבלנות ולהיות זריז (כשמוצאים רכב שמור).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ראשית תודה רבה לכולכם!

האם המאזדה 2 וה-I20 חסכוניות בדלק?

ובנוגע להונדה ג'אז ציינתם כאן מודל 2007, האם אין דגמים מעל 2008 שהם אמינים וחסכוניים?

תודה רבה!

פורסם

ג'אז 2008 מהדגם החדש בהתחלה הגיע עם גיר רובוטי.

מהר מאוד (תוך שנה) יבואן הונדה הפסיק לייבא ג'אז רובוטית וחזר לגיר רציף.

אני לא יודע, האם ג'אז מהדגם החדש ועם גיר רציף נכנסת לתקציב של 70 אלף, אבל כן מדובר ברכב חסכוני מאוד, מרווח ושימושי מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי ניסן מיקרה אקו 2011 מהעבודה

האוטו כבר עם 45000 ק"מ

האוטו נוסע כל יום קרית ביאליק-פלמחים ובחזרה

האוטו נוסע מצויין שום דבר לא מתפרק הכל יציב

והכי חשוב עושה 1-18 כנראה שיכול לעשות יותר אם הייתי נוסע רגוע יותר

פורסם

שלום lurkers,

בתקציב שהגדרת ניתן למצוא מגוון רחב מאוד של רכבים קומפקטיים שיהיו חסכוניים, אמינים ובטיחותיים.

יונדאי i20, למשל, היא מכונית אמינה מאוד, בטיחותית ובעלת צריכת דלק טובה. בתקציבך תוכל למצוא בקלות מכונית מהדגם האוטומטי, 1,400 או 1,600 סמ"ק, מהשנים 2009 ואולי אף 2010.

גם אופל קורסה תוכל להתאים לדרישותיך. צריכת הדלק שלה מעט טובה יותר של משל ה-i20 ומחירה בשוק דומה, אם כי היא זמינה בעיקר משנת 2010 והלאה.

במידה ואתה נוסע בעיקר לבד ברכב, תוכל לשקול גם מכונית קטנה יותר, כמו קיה פיקנטו או יונדאי i10. לשני אלו יש גיר אוטומטי רגיל, צריכת דלק נמוכה ורמת אמינות גבוהה. אז תוכל גם לרכוש רכב חדש יותר ואולי אפילו חדש לחלוטין.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

ראשית תודה רבה לכולכם...

האם הניסן מיקרה לא קצת קטנה מדי מבפנים?

אני מעדיף רכב שנת יצור 2010 לפחות.

השאלה היא האם אופל קורסה נחשב רכב טוב היכן הוא מיוצר?

אם אני מבין נכון מכל ההודעות פה אתם ממליצים על I20 הונדה ג'אז או ניסן מיקרה?

תודה רבה לכולם.

פורסם
ראשית תודה רבה לכולכם...

האם הניסן מיקרה לא קצת קטנה מדי מבפנים?

אני מעדיף רכב שנת יצור 2010 לפחות.

השאלה היא האם אופל קורסה נחשב רכב טוב היכן הוא מיוצר?

אם אני מבין נכון מכל ההודעות פה אתם ממליצים על I20 הונדה ג'אז או ניסן מיקרה?

תודה רבה לכולם.

הילדים שלי יושבים מאחור על בוסטרים ויש להם מקום

פורסם

סוזוקי ספלאש יכולה להיות אופציה טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...