Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מתרגשים כאילו שזה משהו חד פעמי .

90 אחוז ימשיכו לחתוך , להידחף , לא לאותת ועוד שלל דברים .

העבירה הזאת מאוד נפוצה .

אין מה לעשות .

פורסם

יש מה לעשות, לאכוף, לאכוף לאכוף ועוד לאכוף.

נהגים שעוברים טסט לא חותכים לא נדחפים ובוודאי ובוודאי מאותתים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אנחנו כבר יודעים את זה, אבל כל פעם מחדש - מדינה מלאה ב"נהגים" דבילים.

3 מקרים מאתמול:

1. עקיפה בחניון (חבל שאין צליל כי לכל אורך השהייה בחניון ה"חכם" הוציא חריקות איומות) - יש יותר מיותר מזה?

2. נהג מונית. אין הרבה מה להוסיף. עיכוב תנועה / חסימת צומת / נסיעה ברוורס לאין כניסה (כמה עשרות מטרים).

3. סתם עוד חכמולוג ש"נזכר" בשניה האחרונה שהוא צריך לרדת עכשיו!

פורסם

בנוגע לקטע השלישי, חוקי להחליף נתיב לפני האי תנועה המצוייר הברור ? אני מתכוון לסיים את ההחלפה על הפסים המקווקווים הרחבים.

פורסם
2. נהג מונית. אין הרבה מה להוסיף. עיכוב תנועה / חסימת צומת / נסיעה ברוורס לאין כניסה (כמה עשרות מטרים).

אפשר להוסיף שהטויוטה הירוקה שלפניך עומדת במקום אסור (סימון על הכביש), וחוסמת את הכניסה לחניית סניף הדואר, ואתה עומד באדום-לבן...

פורסם
בנוגע לקטע השלישי, חוקי להחליף נתיב לפני האי תנועה המצוייר הברור ? אני מתכוון לסיים את ההחלפה על הפסים המקווקווים הרחבים.

כן, כמו כל מעבר נתיב, תוך מתן זכות קדימה לרכבים בנתיב שאליו אתה מתכנן לעבור.

במידת האפשר תשתדל שלא להגיע להחלפת נתיב ברגע האחרון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא הייתי מעלה את הסרטון בפורום זה - אתה לא יותר טוב מהערס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, אבל בסופו של דבר אתה עקפת מהשוליים ואח"כ עקפת מימין, בעוד שהוא עבר נתיב בלי לתת זכות קדימה.

יצא שבסרטון של כמה שניות אתה ביצעת 2 עבירות והוא עבירת תנועה אחת...

פורסם

אני בדרך כלל לא נגרר לדיונים האלה אבל חביבי.. אף אחד לא הכריח אותך שום דבר, יכלת להישאר בנתיב שלך ושהBMW הזה ידחף איפה שבא לו.

רוצה - שיכנס בך וישלם על זה אחר כך בפרמיה של הביטוח, זכות קדימה שלך בטח שלא שלו.

הוא דחף אותך לשול ומרגיש מלך, אתה עקפת דרך שול שמאלי ואחר כך מימין, הסרטון הזה לא מחמיא לך בשום צורה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מבין שניכם, אם אני צריך לבחור מי נהג בצורה יותר עבריינית - זה יהיה ללא ספק אתה.

הנהג לא נדחף לך כשאתה עומד בפקק וכו'. נכון שהוא לא תיכנן את הנסיעה כראוי והנתיב מימינו נגמר והוא מצא את עצמו מנסה לעבור (כמו אידיוט).

כניראה שהוא נהג גרוע, יתכן שגם אני לא הייתי נותן לו להיכנס - עם זאת, ההתפרעות שלך הייתה מיותרת לחלוטין.

כשאתה מעלה סירטון בו אתה נוהג כפי שאתה נוהג, זה ניראה די מגוחך שאתה בוחר להאשים את הנהג בעבריינות.

פורסם

מה קרה אחרי זה הוא אמר לך משהו או שהמשיך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכים לחלוטין עם הקודמים.

אמנם היה לך עסק עם תת אדם שמגיעות לו המון נקודות (ברישיון, כן?), אבל העקיפה בשוליים שביצעת זה מעשה מטומטם ומסוכן, והעבירה שלו לא קשורה לכך

יכלת לרדת לשוליים ולחזור. אבל הסיבה שעקפת בשוליים היא כי הגברת מהירות על מנת לא לתת לבמוו לעבור

בקיצור, מה שקרה הגיע לך (בדיעבד)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...