Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום היתי אצל 2 חשמלאי רכב מוסמכים ובנוסף ביצעתי שיחת טלפון לחברת צ׳מפיון (סגול שבכרמיאל).

ברשותי יש רכב מסוג פולקסווגן גולף שנת 2005 החשמלאים שהייתי אצלם לא ידעו לומר לי היכן נמצא המוח של הנעילה המרכזית המקורית ובשיחת הטלפון עם חברת צ׳מפיון אמרו לי שהמוח אמור להיות מתחת לכסא הנהג, אך לפי בדיקות שעשיתי זה לא נמצא שם ובדרך כלל בפאסאט זה המוח מחובר מתחת לכסא הנהג, היתה גם ברשותנו פולקסווגן פאסאט מודל 2002 וראיתי את מוח האזעקה שם אצלי ברכב הוא לא נמצא, וצ׳מפיון אמרו ״אמור״ להיות אז אני בספק לגביי זה.

אז אם חברת צ׳מפיון לא יודעת מי אמור לדעת?

מי שיודע אשמח לתשובה.

תודה לעונים.

פורסם

המוח נמצא כאן :-o

להבדיל מגולף דור 4 בגולף דור 5 מערכת הנעילה המרכזית ונעילת הדלתות קצת שונה.

בכול דלת קיים מודול בקרת נעילה ובנוסף קיים מודול בקרת נוחות ובקרת נעילה מרכזית והתקשרות ביניהם נעשית דרך ערוץ CAN-BUS ו-LIN.

המודול (המוח) מותקן מתחת לדשבורד מאחורי תא הכפפות.

למה אתה מחפש את המוח ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה רבה על התשובה המקצועית, באמת עזרת לי מאוד, כשהייתי אצל חשמלאי הרכב הוא אמר לי לבדוק בפורום היכן נמצא המוח (מודול),

האמת שאינני יודע למה הוא שאל זאת אני רק הבנתי שבשביל מערכת אזעקה נוספת צריך להסיר את המודול הקיים (המקורי),

האם זה נכון? ומה בדבר הסרת המוח המקורי, איך צריך לעשות זאת נכון?

תודה רבה על המקצועיות.

פורסם

תודה מרק על התשובה המקצועית, ברצוני להתקין אזעקת ביפר MVP 625, האזעקה כבר מותקנת ברכב ומכיוון שהמערכת המקורית מותקנת כבר לפי מיטב הבנתי צריך לנתק אותה כי אי אפשר לבצע פעולה כשורה ע"י שתי מערכות בו זמנית התייעצתי עם המתקין שביצע בעבר התקנה ברכב מסוג פולקסווגן ג'טה 2005 עם מערכת כזו וגם שם הוא איננו ידע היכן מותקן המודול ולכן היה צריך להתקין "דיודה", הוא הסביר גם שהיא עשתה בעיות לאחר מכן, שאלתי אותו מה עושים במצב כזה והוא אמר לי לברר בחבברה (צ'מפיון) היכן מותקן המודול ולנתק אותו ולבצע התקנה של האזעקה ועפ"י שיחת הטלפון שביצעתי אף גם הם אינם יודעים, האם לאחר ניתוק המודול המקורי של הרכב זה יעבוד כשורה?

ואיך מבצעים ניתוק כזה?

התייאשתי כבר מהנושא, אני יודע שזה בעיה ברכבים הללו, ברכב הותקנה מערכת אודיו יקרה מאוד בשווי של כמעט 30 אלף ש"ח ולכן אני מחליף את האזעקה אחרת הייתי נשאר עם המקורית, זה גם חיסרון להסתובב עם שני שלטים ולא אכפת לי כבר כמה לשלם עוד כדי שזה יהיה מושלם.

תודה רבה על העזרה, על הזמן ועל המקצויות.

פורסם

תודה מרק על התשובה המקצועית.

אני מחפש את המוח כי אני רוצה לנתק אותו כיוון שהוא הגורם לבעיה אני מאמין,אני צודק כך אמר לי החשמלאי רכב?

• תוכן חדש...