Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות יצרן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני במו"מ לרכישת רכב, ניסאן קשקאי, כאשר האחריות שלו פגה בעוד חודש.

רציתי לדעת מה כוללת האחריות יצרן, והאם אני יכול לבדוק את הרכב במכון לבדיקה ולהגיש את כל התקלות במידה ויהיו למוסך המרכזי לצורך תיקון הבעיות ללא תשלום?

האם זה מקובל? והיכן אני יכול למצוא מה כוללת האחריות יצרן? באתר של ניסאן (קרסו) לא מצאתי זאת.

תודה

פורסם

אחריות היצרן אינה מכסה תקלות שנגרמות מבלאי טבעי - צמיגים, מצבר, קלאץ' או ברקסים. כך שייתכן שבמסגרת הבדיקה לפני הקנייה ידווחו לך על תקלות שלא כלולות במסגרת האחריות.

חוברת האחריות אמורה להיות חלק מספר הרכב, שאמור להיות אצל הבעלים של הרכב. נסה לחפש באתר השירות של ניסאן: http://www.nissanservice.co.il/CostumerService.aspx?tid=4

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ובנוסף, מי שמחליט האם להפעיל אחריות או לא - זה המוסך המורשה בלבד ולא מישהו אחר.

כלומר אם בבדיקה ירשמו לך למשל "רעש ממערכת תזמון" ו"דליפת לחץ בצילינדרים" ולפי המסך המורשה הרעש הוא תקין ואין דליפת לחץ חריגה - שום תיקון לא יבוצע, אפילו שמקרים אלו כן מכוסים באחריות, אם קיימת תקלה אמיתית.

• תוכן חדש...