Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אז ככה.

מאז שגולן עלו לאוויר כבר ניידתי 5 קווים\מכשירים.

הקוו הראשון הוזמן שבוע אחרי שעלו גולן לאוויר, מכשיר הוא מוטורולה דייפי שנקנה מאורנג'.

מקבל את הסים של גולן, מכניס למכשיר, לא עובד.

מתקשר לאורנג' הם טוענים שהם צרכים לפתוח את המכשיר וזה יקח יומיים שלושה.

סבבה, אחרי יומיים המכשיר עובד.

כל שאר המכשירים לא נקנו מאורנג' ולכן לא היו בעיות.

עכשיו לעניין.

שבוע שעבר העברתי קוו נוסף לגולן (לקוח עיסקי, אבא שלי)

עוד לפני קבלת הסים של גולן דיברתי עם אורנג' שיפתחו את המכשיר (שוב מוטורולה דיפיי) כדי שלא ניתקע כמו בפעם שעברה.

באורנג נאמר שהמכשיר פתוח!!!

ושמתאריך מסויים כל המכשירים שנמכרו הם כבר פתוחים, חשוב לציין שהמכשיר המדובר נקנה חודש לפני המוטרולה הקודם שכן היה נעול.

קיבלתי את הסים של גולן ביום חמישי, אחרי הניוד הכנסתי אותו למכשיר- כמובן לא עובד.

יתקשרתי לאורנג', שוב הם טוענים שהמכשיר פתוח.

ללא ברירה ניגשתי למרכז השרות ("שרות"), אחרי 45 דקות בתור הגעתי לנציג שרואה שהמכשיר לא עובד אבל טוען שיש בעיה בסים של גולן (איך לא)

כל ניסיונות ההסברה שהסים עובד בכל מכשיר אחר שלי, לא עזר. וגם סים של סלקום לא עובד.

הבנתי שאין עם מי לדבר.

דיברתי עם חבר שמכיר את התחום ולאחר בדיקה שלו הוא מצא בפורומים מקרה דומה שבשני המקרים היה מקרה של גניבה של המכשיר ומציאה, באותו שירשור המקרה נגמר לאחר שהלקוח פשוט קנה מכשיר חדש כי לא מצא פתרון לבעייה.

המכשיר שלנו נגנב לפני 3-4 חודשים על ידי עובד זבל של העיירה, לאחר שיתקשרנו לערייה זה הועבר למחלקת פינוי אשפה, אחרי מספר שעות יתקשר הקבלן של חברת הפינוי שהמכשיר אצלו, יומיים אחרי זה הוא הביא לנו את המכשיר הביתה.

באותו זמן יתקשרתי לאורנג' כדי לדווח על הגנבה, ואחרי יומיים התקשרתי לדווח שהוא נמצא ושיפתחו את המכשיר.

כל זה היה לפני 3-4 חודשים.

בכל מקרה בזמן הפתיחה של המכשיר לאחר גניבה כניראה שהוא נפתח לרשת אורנג' בלבד, וכך הוא עבד במשך ה 3-4 חודשים האלו.

הסברתי לעובדי אורנג' בשרות הלקוחות את העניין (בטלפון) והם לא הבינו במה מדובר.

ניגשתי שוב למרכז השרות ופתאום נפלתי על נציג שכן מבין את העניין ואומר לי שהוא הבין את הבעיה, הם צרכים כביכול להודיעה לכל הרשתות (גולן, סלכום וכו', ניראה מוזר אבל איזה אופציות כבר יש לי) שהמכשיר נמצא והוא לא גנוב.

וציין שזה תהליך אחר מפתיחת מכשיר נעול קלאסי!!!!

ובעוד יומיים שלוש המכשיר ייפתח, ואם לא שאני יבוא שוב, נשאיר את המכשיר במעבדה ובמקרה הכי גרוע הם פשוט מחליפים מכשיר.

אמרתי לו שאם זה כך, אני מעדייף להשאיר את המכשיר כבר עכשיו במעבדה ושהם יבדקו את העניין, וכך היה.

היום הלכתי לאסוף את המכשיר...

ולא תאמינו, הגיעה לי נציגה שאמרה לי בבקשה זה המכשיר החלפנו לך רמקול!!!!!!

זה פשוט לא להאמין, הם לא פתחו את המכשיר ולא עשו דבר (אגב, הרמקול עבד)

פה כבר קיבלתי עצבים, 3 שעות ישבתי בסניף והמתנתי לתשובות..

מכשיר שניקנה באורנג' במחיר מלא (לא קיבלתי אותו מתנה), שיש לי לשלם עליו עוד מספר חודשים לא קטן, פשוט לא שווה דבר.

בין 10-20 אנשי שירות עומדים שם ופשוט לא מצליחים להבין את הבעיה ואחד שכן הבין, לא יכול היה לעשות דבר.

הם טוענים שאני צריך ליתקשר לגולן שהם יבטלו את החסימה של המכשיר, הם לא מצליחים להבין שאותי זה לא מעניין.

אני יתקשרתי לאורנג' לדווח על גניבה ועל מציאת המכשיר בזמן שהיתי לקוח אורנג', מה הקשר לגולן?

במקביל אני בטלפון עם שרות הלקוחות של גולן (הנציגה אומרת בצחוק "הם עונים שם בכלל?",לצערה הם ענו לי תוך מספר דקות, הרבה פחות זמן ממה שלקח לי להגיעה למרכז שרות 3 פעמים) והם אומרים בצדק שאין להם מכשירים, ואין להם אפשרות לפתוח ולנעול מכשירים, סים כן.

יש למישהו מיידע?

מקרה דומה שנגמר באיזה שהיא צורה?

אני יכול למכור את המכשיר ללקוח אורנג' והוא יעבוד.

אבל אני כרגע לא מעניין, המכשיר נקנה במחיר מלא ואני מצפה לקבל תשובות.

מחר כבר אקנה מכשיר חדש, אבא שלי כלקוח עיסקי כבר שבוע ללא טלפון, וזה כבר מתחיל להיות בעייתי.

אבל אין שום סיבה לוותר סתם כך על מכשיר במצב חדש.

פשוט לא להאמין.

הציין שלשרות גולן היה יותר נכון לעזור משרות אורנג'.

פורסם

אתה צריך להבחין בין שני סוגי נעילה:

1. נעילת סים - המכשיר נעול לסים של חברת סלולר אחת בלבד. נעילה זו הינה חלק מתוכנת המכשיר עצמו והזנת סיסמא למכשיר מבטלת אותה. זו הבעיה שהיתה במכשיר הראשון ונפתרה.

2. "רשימה שחורה" - רשימה של המכשירים המדווחים כגנובים. רשימה זו נמצאת ברשתות הסלולריות והקשר היחיד למכשיר הוא מספרו הסידורי (IMEI). כדי לשחרר נעילה זו על אורנג' לעדכן את הרשימה אצל כל 8 ספקי הסלולר, על מנת שימחקו את המכשיר מרשימת המכשירים "אסורים לשימוש". אין לי מושג מה התהליך הנדרש אבל סביר שהוא אורך זמן מה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי

אני רואה שאתה בעניינים, חקרתי לא מעט את הנושא.

וזאת בדיוק הבעיה.

אך הבעיה היא שאורנג' לא מבין את הבעיה.

העניין הוא שגם אני לא יודע אין מסירים את הIMEI מהרשימה השחורה.

אבל המכשיר נקנה באורנג', הדיווח לגניבה היה לאורנג' וגם הדיווח למציאת המכשיר.

זה לא נכון לדרוש את השרות של הסרת הIMEI מ"הרשימה השחורה" מאורנג', ולא מעניין אותי באיזה דרך?

פורסם

בתור עובד אורנג׳ (לשעבר!) אכן המכשיר שלך רוב הסיכויים נמצא ברשימה שחורה.

אני מכיר מקרוב את הבעייתיות של להוציא מכשיר מרשימה שחורה לאחר שהקו ביצע ניוד, מכיוון שהמערכת המפגרת שלהם משייכת מכשיר לקו.

בכול מקרה, בלי להיכנס לפרטים יותר מידיי - השירות אמור להינתן לך ע״י אורנג׳ מכיוון שהמכשיר נקנה מהם.

פורסם

בהחלט מתפקידה של אורנג' לעשות זאת.

המתן עד יום א', אם הבעיה לא נפתרת פנה למשרד התקשורת. הם ממש אוהבים את התקלות האלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שרציתי להוסיף ולערוך: אכן תפנה ל שרד התקשורת במידה ואורנג׳ לא לוקחת אחריות.

רק בשביל הידיעה: באיזה סניף היית?

שלח לי את הimei בפרטי, אני אראה מה אני יכול לעשות

פורסם

האמת, כל הכבוד לכם.

מה שלקח לי יומיים לחקור ולהבין, לכם זה כבר ניראה ברור לגמרי.

חבל שעובדי אורנג' לא מצליחים להבין את זה אחרי מספר שנים של עבודה במערכת.

גם לי ניראה הכי ברור שאת השרות אני צריך לקבל מאורנג', בשורה התחתונה שם נקנה המכשיר וזה כל מה שמעניין אותי.

לא ידעתי אפילו עם יש לי סיבה לכעוס כי הם לא מצליחים להבין את זה ולא מבינים מה אני לא מבין....

פורסם
מה שרציתי להוסיף ולערוך: אכן תפנה ל שרד התקשורת במידה ואורנג׳ לא לוקחת אחריות.

רק בשביל הידיעה: באיזה סניף היית?

שלח לי את הimei בפרטי, אני אראה מה אני יכול לעשות

בשלושת הפעמים היתי הסניף כפר סבא, קניון G.

אני שולח לך בפרטי.

המון המון תודה

פלג_

פורסם

זה מה שנכתב בתופס התיקון:

צורם,בוצע צריבה ללא גיבוי לגרסה עדכנית

הוחלף רמקול צורם

בוצע בדיקה לסים זר המכשיר אכן קורא סים זר אך חסום לשיחות יוצאות, יש לפנות למפעילים שאצלהם המכ תוכנה- לא ניתן לפתוח את המכשיר לסים זר.‬

פשוט בדיחה.

• תוכן חדש...