Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לי יש את המכשיר וגם אני סובל מבעיות בקליטת GPS וזה הכי חשוב לי!

האם הרום המדובר יעזור ?

הרום דווקא לא קשור לעניין (בד"כ) - אתה יכול להדביק סלוטייפ (או איזולירבנד) על האנטנת GPS כדי ללחוץ עליה ולשפר את הקליטה.

20120909_201441 (Small).jpg

תומר.

פורסם

מפתיע שאתה מחזיק עם סוללה אחת כ"כ הרבה זמן.

אני עם הגלקסי 2 הולך עם עוד סוללה ספייר בתיק , אחרת אי אפשר לסיים יום עם המכשירים האלה.

כשהסוללה מתיישנת, צריכת פיקים של זרם יכולה לגרום לריסט המכשיר .

לדוגמא : אחרי צילום עם פלאש .

המכשיר הזה עובד יפה מאוד כשהוא נקי מבלאגן. הייתי מחזיר להגדרות יצרן, רום חדש וכו'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הרום דווקא לא קשור לעניין (בד"כ) - אתה יכול להדביק סלוטייפ (או איזולירבנד) על האנטנת GPS כדי ללחוץ עליה ולשפר את הקליטה.

הGPS אף פעם לא התבלט ביכולת איתור לווין מהיר שלו, תמיד זה מרגיש שעוד שנייה הוא מתנתק ואז אתה באמצע הנהיגה מתחיל לשחק עם הפלאפון ומקלל את הרגע. יש אמת בשיטה הנ"ל זה באמת עובד? יש לי אפליקציה GPS TEST שהוא מראה 5-6 לווינים מחוברים ויורד לסירוגין.

מפתיע שאתה מחזיק עם סוללה אחת כ"כ הרבה זמן.

אני עם הגלקסי 2 הולך עם עוד סוללה ספייר בתיק , אחרת אי אפשר לסיים יום עם המכשירים האלה.

כשהסוללה מתיישנת, צריכת פיקים של זרם יכולה לגרום לריסט המכשיר .

לדוגמא : אחרי צילום עם פלאש .

המכשיר הזה עובד יפה מאוד כשהוא נקי מבלאגן. הייתי מחזיר להגדרות יצרן, רום חדש וכו'...

המכשיר עובד אצלי כל היום עם זה בצבא בסרטים, וואטסאפ ואינטרנט. ועכשיו הוא צריך להיות מחובר בקביעות לחשמל והוא מתחמם וזה לא הכי בריא. בדקתי על סוללות בדוכן אצל חברת הסלולאר שלי, והסוללות שהם מוכרים זה משופצות שעולות 180 ש"ח!! לאן הגענו? אני לא מקבל חדש אני מקבל משופץ שעבר שיפוץ והמבין יבין. אני חושב שגם אני יתחיל להתנייד עם זוג סוללות ולא להיות תלוי בכלל בחשמל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
הGPS אף פעם לא התבלט ביכולת איתור לווין מהיר שלו, תמיד זה מרגיש שעוד שנייה הוא מתנתק ואז אתה באמצע הנהיגה מתחיל לשחק עם הפלאפון ומקלל את הרגע. יש אמת בשיטה הנ"ל זה באמת עובד? יש לי אפליקציה GPS TEST שהוא מראה 5-6 לווינים מחוברים ויורד לסירוגין.

המכשיר עובד אצלי כל היום עם זה בצבא בסרטים, וואטסאפ ואינטרנט. ועכשיו הוא צריך להיות מחובר בקביעות לחשמל והוא מתחמם וזה לא הכי בריא. בדקתי על סוללות בדוכן אצל חברת הסלולאר שלי, והסוללות שהם מוכרים זה משופצות שעולות 180 ש"ח!! לאן הגענו? אני לא מקבל חדש אני מקבל משופץ שעבר שיפוץ והמבין יבין. אני חושב שגם אני יתחיל להתנייד עם זוג סוללות ולא להיות תלוי בכלל בחשמל.

תזמין סוללה מEBAY - מקורית עולה 25 ש"ח .

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

היום נמסר הגלקסי שלי לטרייד אין ברשת הסגולה לשדרוג, רכשתי גלקסי 3.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אומנם כבר שדרגת ל GS3 (תתחדש!), אבל כן - השיטה עובדת ועובדת מצוין (סידר לי את הגלאקסי הישן בזמנו, היום אני עם הגלאקסי השלישי ונהנה מכל רגע)

תומר.

פורסם
אומנם כבר שדרגת ל GS3 (תתחדש!), אבל כן - השיטה עובדת ועובדת מצוין (סידר לי את הגלאקסי הישן בזמנו, היום אני עם הגלאקסי השלישי ונהנה מכל רגע)

תודה, יש לי אותו כמה שעות ואני פשוט נהנה.

אני מתגעגע לגלקסי S1 :-(

• תוכן חדש...