Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת MP3 משתגעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מערכת MP3 של JVC וקורה לה משהו מוזר אני מניעה את הרכב הכל עובד אבל לפעמים הלחצנים משתנים, הכוונה שאם נגיד יש את הכפתור של הוצאת הדיסק הוא מתחלף עם כפתור אחר או להעביר שיר קדימה מתחלף לאחורה. ועוד דבר, MP3 אמור לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המערכת להמשיך מאותו השיר שהופסק בכיבוי ולשמור על ווליום שהיה בכיבוי ובמערכת הזאת הדיסק מתחיל מההתחלה ובווליום 14 קבוע.

ניסיתי לעושת ריסטארט וזה לא עזר..

מה זה יכול להיות? זה משגע אותי.

פורסם

בקשר לבעיה הראשונה אני לא יודע,

בקשר לבעיה השניה, האם הרדיו שומר תחנות? כמה זמן הHU מותקן? תמיד הוא היה מתחיל מההתחלה ובווליום 14?

מי התקין את הHU?

פורסם

מה זה אומר hu?

לגברי התחנות לא בדקתי אבל בדיסק וזה מתחיל מהשיר הראשון ובווליום 14 קבוע

והמערכת היתה כשקניתי את הרכב, הרכב אצלי חודש בערך.

פורסם

HU - יחידת ראש - ברוב המקרים רדיו דיסק,

תעשה ניסיון, תכוון את הרדיו (רדיו רדיו כן?) על תחנה מסויימת נגיד 100FM, ותשמור את התחנה,

כבה את רדיו, תוציא מפתח מהסוויץ' ובפעם הבאה שתכנס לרכב, תדליק את הרדיו ותראה אם עדיין שמורה התחנה שקבעת,

ותחזור לעדכן.

פורסם

אז ככה עשיתי מה שאמרת. וקודם כל, כל שניה התחלפו לי המקשים אז לקח לי זמן לעשות את זה.

בקשר לתחנה אז לא, הוא לא שומר את התחנה ובכל זאת חוזר לדיסק, ניסיתי גם להוציא את הדיסק ואז להגדיר תחנה גם לא הלך, אותו דבר..

פורסם

מה זאת אומרת? מראש לא הצלחת לשמור תחנה ברדיו גם בזמן שהוא עובד?

כשאתה סוגר סוויץ' הרדיו נשאר דולק או שהוא נכבה בהוצאת מפתח?

פורסם

כן כי כל שניה המקשים התחלפו ובמקום לשמור זה עשה לי משהו אחר למשל רציתי לשמור על 1 זה עשה לי לעבור לדיסק אחרי זה ניסיתי עוד פעם על מספר אחר זה עשה לי מוד עד שבסופו של דבר הצלחתי למצוא כפתור שאפשר לשמור בו תחנה.

כשאני מדומם מנוע הרדיו נשאר דולק וכשאני מוציא מפתח הוא מתכבה.

• תוכן חדש...