Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

במהלך השבוע כשהגעתי לרכב הופתעתי לגלות קנס ממשטרת ישראל על סך 250 שקל האשמה חסימת יציאה מחנה פרטית: הבעיה החניה הפרטית שלי!(בית פרטי) לרגע חשבתי שזו טעות תמימה של השוטר אבל לאחר בירור התברר שאחד השכנים החליט להזמין את המשטרה ולהתלונן שאני חוסם את החניה שלי! מדברי המשטרה מתברר שבאמת אסור לי לחסום את החניה של עצמי!?

עכשיו השאלה היא מה קורה פה! האם חוקי החלם נפלו על הראש? האם יש סיכוי לבטל את הקנס הזה ולדאוג שמקרה כזה לא יחזור על עצמו?

תודה למגיבים 8)

פורסם

החנייה הפרטית שלך, אבל במעטפה של הרשות במקומית. חנייתך על המעטפה, יוצרת כביכול מצב, שאתה מועדף על פני אזרחים אחרים, שאינם יכולים להחנות את רכבם על המעטפה מפאת הכניסה לחנייתך.

לא תקין = דו"ח.

ארז רונן

פורסם

קרה גם לנו, אסור לחסום חניה גם אם היא שלך.

מניסיון.

אצלנו הספקנו להזיז את האוטו כי השוטר/פקח (עברו כמה שנים מאז) היה אדיב מספיק כדי לתקתק בדלת לפני.

פורסם

אני רק רוצה להבין דבר אחד,

מדובר על חסימת רכב שחנה בחניה הפרטית?, או שפשוט מדובר על חסימת החניה בפני רכבים אחרים שלא יוכלו להחנות שם?

פורסם

מעטפה על הכביש היא תמרור (תמרור 820) לכל דבר ואוסרת חנייה על התמרור.

הקנס חוקי למהדרין ולא נותר לך אלא לשלם אותו.

מה שכן, יש לך אחלה שכנים... בת'כלס מה זה מפריע לשכן שלך שאתה מחנה על התמרור וחוסם את עצמך?

פורסם
אני רק רוצה להבין דבר אחד,

מדובר על חסימת רכב שחנה בחניה הפרטית?, או שפשוט מדובר על חסימת החניה בפני רכבים אחרים שלא יוכלו להחנות שם?

חסמתי את הרכב של עצמי זו חניה שלי בלבד...

עשיתי בירור מול המשטרה והם טוענים שהמתלונן טוען שאני מפריע לו ביציאה מהחניה : מאחורי יש בניין שהשביל שלו יוצא צמוד ליציאה מהחניה שלי: X X ככה זה יוצא אני הראשון ומדובר בחד סיטרי ככה שהבניין יוצא לשמאל, המתלונן טוען שבזמן שאני עומד באיקס שלי אז אני מפריע לו לצאת ( בניין שלם מסתדר וגם הוא כי עובדה הוא נכנס ויוצא ) אבל פתאום אני מפריע לו

המליצו לי לבקש להישפט כדי לערער על הקנס... ואני שואל שאלה אחרת: לפי מה שאומר החוק במהלך כל יום! בכל דקה אני יכול להזמין את משטרת ישראל ל 50 מקרים כאלו בכל שעה! האם זה כל כך הגיוני !? באמת מבקשים מאיתנו למצוא למשטרת ישראל תעסוקה ?

פורסם

יש לך שכנים "מקסימים",

אני חושבת שאם לא היתה תחונה והדוח היה נכתב,

לא היה לך קושי לבטל אותו .

האם החניה היא חלק משטח הבית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אם לא היית מפריע לאיש, עדיין עברת עבירה בזה שהעמדת את הרכב על סימון מעטפה וממש לא משנה האם זו הכניסה לחנייתך או לא. תחליט ללכת להשפט, סביר להניח שהמחיר שתאלץ לשלם יהיה גבוה יותר.

ארז רונן

פורסם
חסמתי את הרכב של עצמי זו חניה שלי בלבד...

עשיתי בירור מול המשטרה והם טוענים שהמתלונן טוען שאני מפריע לו ביציאה מהחניה : מאחורי יש בניין שהשביל שלו יוצא צמוד ליציאה מהחניה שלי: X X ככה זה יוצא אני הראשון ומדובר בחד סיטרי ככה שהבניין יוצא לשמאל, המתלונן טוען שבזמן שאני עומד באיקס שלי אז אני מפריע לו לצאת ( בניין שלם מסתדר וגם הוא כי עובדה הוא נכנס ויוצא ) אבל פתאום אני מפריע לו

המליצו לי לבקש להישפט כדי לערער על הקנס... ואני שואל שאלה אחרת: לפי מה שאומר החוק במהלך כל יום! בכל דקה אני יכול להזמין את משטרת ישראל ל 50 מקרים כאלו בכל שעה! האם זה כל כך הגיוני !? באמת מבקשים מאיתנו למצוא למשטרת ישראל תעסוקה ?

איני משפטן, אבל גם הגיונית זה ברור , יש לך חניה פרטית, חלק מהרחוב הופקע מהציבור על מנת שתוכל להכנס ולצאת מהחניה,

אז אתה רוצה לנצל אותו לעוד חניה שמורה אישית ופרטית:roll:? זה שטח פרטי שלך?

מה שאתה אומר שהוא שאינך מבין מדוע לא מגיע לך 2 במחיר של 1. זה ידיד נקרא חזירות (אל תעלב).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ועדיין אני מעדיף שאנשים שיש להם חניה פרטית יחנו גם על הסימון לפני כדי לפנות עבור שאר האנשים עוד מקום חניה. בכל מקרה כדאי להסדיר את הנושא בחוק ולאפשר להם תמורת תשלום כמובן "להצמיד" גם את הסימון כחנייה נוספת - בדיוק כמו בחניונים רבים בהם שתי החניות הפרטיות הן אחת מאחורי השניה ולא אחת במקביל לשניה.

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם
ועדיין אני מעדיף שאנשים שיש להם חניה פרטית יחנו גם על הסימון לפני כדי לפנות עבור שאר האנשים עוד מקום חניה. בכל מקרה כדאי להסדיר את הנושא בחוק ולאפשר להם תמורת תשלום כמובן "להצמיד" גם את הסימון כחנייה נוספת - בדיוק כמו בחניונים רבים בהם שתי החניות הפרטיות הן אחת מאחורי השניה ולא אחת במקביל לשניה.

אחלה רעיון. אהבתי.

ארז רונן

פורסם

הזוי.

אצלי מדי פעם איזה אדיוט חונה על המעטפה בכניסה לחניה שלי! חוסם לי את הכניסה לחניה הפרטית לחלוטין! ובכל פעם שאני מתקשר למשטרה להתלונן אז הם פשוט מתקשרים לבעל הרכב (לפי מספר הרכב) על מנת שיזיז אותו. אם הם לא משיגים אותו - "הלך עליי" כביכול, להגיע הם אף פעם לא טרחו למרות בקשותיי.

הלוואי שהם היו מגיעים ונותנים דוח כשבאמת צריך אותם...

פורסם

כל הכבוד

פורסם
איני משפטן, אבל גם הגיונית זה ברור , יש לך חניה פרטית, חלק מהרחוב הופקע מהציבור על מנת שתוכל להכנס ולצאת מהחניה,

אז אתה רוצה לנצל אותו לעוד חניה שמורה אישית ופרטית:roll:? זה שטח פרטי שלך?

מה שאתה אומר שהוא שאינך מבין מדוע לא מגיע לך 2 במחיר של 1. זה ידיד נקרא חזירות (אל תעלב).

צודק בהחלט עשית עבירה תשלם עליה כמו כולם.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...