Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו אימפרזה ניו אייג' 2006 כרגע יש לי ברכב

Pionner DEH4450BT יש לו 2 יציאות למגבר רכשתי תרדיו דיסק בתחילת החודש ביחד עם הרמקולים

JBL 6X9 GT66-9 על המגש האחורי אחרי בנייה לפני כן היה מקום ל6.5 בדיוק

רמקולים 4 אינץ' בדלתות מאחורה מבוטלים לא רואה צורך ב4" כי הם לא יפיקו באס למרות אפשרות לעשות בנייה אבל זה רק יראה יותר מכוער

אני חושב להוסיף מגבר וקומפוננטים כל הבעיה מתחילה בגלל הJBL בגלל שיש להם רק 70RMS בהספק אפקטיבי והקומפוננטים בהספק של 100RMS ומעלה ואני חושב שמגבר מעל העוצמה אפקטיבית של הJBL יהרוס אותם או שיש אפשרות לכוון את המגבר שלא יעלה על 70RMS?

אני רואה כאן הרבה המלצות על מורל טמפו 6 לפי מה ששמעתי הקומפוננטים האלה טובים אבל אני חושש מזה כי ראיתי בדגם אחר של החברה שהטוויטרים צרמו וצרחו

פורסם

מוראל דווקא ידועים בסאונד חם ועדין, טוויטר חד וצורח לא קשור אליהם בכלל.

בקשר להספקים אל תסתכל על מספרים, אתה יכול לחבר לאלמנט גם פי 2 הספק ממה שהוא מוצהר ולא יקרה לו כלום בכיוון נכון.

פורסם

מורל טמפו מומלץ בחום !!!

ולא ניראלי שצריכה להיות בעיה חייב להיות דרך לכוון דרך המגבר...

לי יש מגבר במערכת קולנוע בייתית מין הסתם 2 רמקולים קדמיים יותר חזקים מאחוריים כולם מחוברים על יציאות עם אותו הספק ולא קורא להם כלום ...

פורסם

תודה לכם חשבתי לרגע שהרמקול ישרף מרוב שעוברים את הRMS אז הכוונה לזה שהוא יעמוד באופן יציב מעל 70 RMS זה ההספק הרגיל שלמעשה ההספק המקסימלי הרגיל שלהם זה 210?

אני בהדרגה קונה תחלקים למערכת לא ישר את הכל :)

• תוכן חדש...