Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הילוכים קצרים בהונדה סיוויק ידנית 2001

spawn25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברים שלום.

לא מזמן רכשתי הונדה סיויק 2001 ידנית, ומהר מאוד שמתי לב כי ההילוכים באוטו מאוד קצרים .

ובהילוך ה חמישי כאשר אני נוסע ב 100 קמ"ש הסל"ד של האוטו מגיע ל 3.5 אלף ובמהירות 120 מגיע ל 4.5 אלף

שאלתי מספר אנשים ולכולם זה נראה מוזר בעיקר מפני ש בהילוך סרק האוטו עומד על 800 סל"ד שזה לדעתי די נורמלי.

תודה מראש על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי מה השאלה.... :?:

אתה רוצה שנגיד לך אם זה מוזר או לא?

800 בסרק זה תקין גם לדעתי.

יכול להיות שההילוכים באמת קצרים, רק מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם זה לא הבנתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הרכבים הידניים שאני מכיר הם בעלי התופעה הנ"ל.

הרכב הפרטי שלי גם אותו הדבר רק קצת פחות ממך, גולף 99 מנוע 1.8, הילוך חמישי 100 קמ"ש על 3K סל"ד.

לפעמים מתסכל בנסיעה בינעירונית אבל שומר על הרישיון בכיס:wink:

ניסיתי גם לברר עם רוב הסדנאות שנמצאות בפורום על אפשרות שיפור הגיר או הוספת הילוך שישי אבל אף אחד לא מתעסק בזה גם לא מוסכים.

נ.ב.

גם בהונדה ג'אז ידנית הנתונים זהים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב לא הסברתי את עצמי טוב

הבעיה שלי היא בצריכת הדלק הרי זה לא נורמלי שרכב עם מנוע VTEC של הונדה 1.6 סמ"ק יעשה 4.5 אלף סל"ד במהירות 120 קמ"ש או אפילו 3.5 אלף סל"ד במהירות 100 קמ"ש !!

זו בטח איזו בעיה או שידרוג כל שהו שאחד הבעלים הקודמים עשו?

איך אני מתפטר מזה?

יש לי חבר עם הונדה סיויק 2001 אוטומט והוא במהירות 100 קמ"ש נוסע על 2.5 אלף סל"ד!!

סליחה על הבלאגן חדש בעסקי הפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדדת צריכת דלק והבחנת שהיא לא סבירה?? או שהחלטת על פי הסל"ד שהאוטו שותה??

אם כן ככה לא עובדים.

למרות הנתונים שרשמתי למעלה הגולף שלי בנסיעה משולבת מגיעה אף ל13 ק"מ לליטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה מידת הצמיגים שיש באוטו?

יחס העברה בהילוך חמישי הוא 0.805

בדיפרנציאל 4.411

אם תגיד את מידת הצמיגים, אפשר לחשב, מה אמור להיות סל"ד ב 100 קמ"ש.

בכל אופן, בהנחה ולא החליפו גיר לגיר שונה ומידת הצמיגים היא המידה המקורית - שום דבר אחר לא יכול לשנות את היחס שבין סל"ד למהירות ברכב ידני, וככל הנראה המצב אצלך תקין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מידת הצמיג היא 15 במקור היה 14

ולגבי צריכת הדלק לא בדקתי כי האוטו אצלי מספר ימים ונסעתי מחוץ לעיר רק שתי נסיעות פשוט ככה נדמה לי שרכב אוטומט זהה לשלי מגיע ל 2.5 ואני נוסע על 3.5 אלף סל"ד לדעתכם זה לא משפיע על צריכת הדלק ?

יש לי רכב נוסף שאישתי נוסעת עליו מאזדה 3 2009 וגם הוא במהירות 100 קמ"ש לא מגיע ל 3 אלף סל"ד לכן חשבתי שזה ישפיע לרעה על צריכת הדלק

מקווה שאני טועה ואלמד היום למה ההגיון והמדע לא הולכים ביחד!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בסדר, ככה זה ברכבים הללו, גם בקורולה 02' של חבר שלי (ידנית).

אחרת הרכב בקושי יסחוב לך, ככה עוד איכשהו בעליה הוא יסע.

אחת הסיבות שהרכבים האלה מטוסים זה המשקל+V-tec+גיר קצר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע שבעלי ההונדות מחליפים גירים כמו גרביים, כי יש המון גירים ידניים שמתאימים למנועים שונים של הונדה אחד על אחד, אני מכיר מהאינטרנט שיפור שכדי שה- 1.6 יאיץ יותר מהר שמחליפים לגיר של סיוויק 1.4 ההילוכים שם קצרים יותר כי הם מותאמים למנוע קטן יותר מן הסתם, וכאשר אתה שם אחד כזה על מנוע 1.6 זאת אומרת יותר כוח לגיר קצר יותר ויאיץ יותר מהר, ממליץ לך לבדוק עם אנשים שמתעסקים בהונדה כדי להגיד עם אכן החליפו לך לגיר אחר

יכול להיות שאני טועה בקשר לדגמי מנוע שציינתי אבל הבנת את הרעיון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בסיוויק שנת 2000 עם גיר S40 מסוג B000 (יחסי העברה קצרים אבל מזלג מפלדה ולא אלומניות כמו בS20 A000 הישן)

נסיעה על 100 משמע 2600 סל"ד.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם פותח השרשור נוסע במהירות 100 קמ"ש על 3500 סל"ד, זאת אומרת שמהירות 200 קמ"ש הוא יהיה על 7000 סל"ד

מה שלא הגיוני כי מבעלי הונדות מקוריות 1.6 שאני נתקלתי במהירות 200 קמ"ש זה סוף הילוך 4 עם ניתוק הצתה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא נורמלי, צריך לבדוק את תקינות הקלאץ׳

זה לא נכון.

קלאץ' לא יכול להחליק קבוע בשיוט במהירות קבועה ללא עומס.

פותח השירשור, כתוב מידה מלאה של הצמיג - xxx/xxRxx.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...