Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית רכב) יד 2 מאזדה 2 2008 + שאלה על תאריך עלייה על הכביש

sela
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ראיתי כעת מאזדה 2 יד שניה (אני אהיה יד שלישית).

רכב איכותי, אין מה לומר. ואני מחפש רכב יותר חזק מפיקנטו וסיריון.

האם יש דברים מסוימים שעליי להתחשב בהם?

מה אני צריך לבדוק לפני שאני לוקח לבדיקה?

שאלה נוספת -

שאלתי את המוכר (אב שרכש מבנו) מהו תאריך העלייה על הכביש והוא לא ידע לומר לי, אך הראה לי את הרישיון.

ברישיון צוין:

ת' רשום - 13.11.07.

שנת ייצור: 2008

ת' בעלות: 30.12.08

הבנתי שתאריך הבעלות הוא של הבעלים הנוכחיים, היד השנייה, אבל תאריך הרישום הוא לפני שנת הייצור? זה אומר שהרכב על הכביש מנובמבר 2007? אם כן, המחירון של יד 2 לא מאפשר להכניס את הנתון הזה. הכי מוקדם שהוא נותן זה ינואר 2008.

אשמח למעט סדר בנתונים.

תודה וערב טוב!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום sela,

מאזדה 2 נחשבת למכונית אמינה שאינה סובלת מבעיות מיוחדות או דברים מיוחדים שיש לבדוק. אני ממליצה לך לבדוק, כמו בכל רכב משומש אחר, כי היסטוריית הטיפולים של הרכב מלאה וכמובן לבצע בדיקה מקצועית במוסך או במכון בדיקה לבחירתך.

לפי הנתונים שציינת הרכב עלה לכביש בחודש נובמבר 2007 הוא אכן נחשב למודל 2008. בשנת 2008 (ובשנים שקדמו לה) כל רכב שעלה לכביש החל מחודש מאי נחשב כמודל של השנה הבאה. כלומר רכב שעלה לכביש ביולי 2007 הוא מודל 2008 וכן הלאה. בשנת 2008 הנושא הזה תוקן ולכן ברכבים מ-2009 והלאה השנתון נקבע לפי תאריך הרישום ברישיון הרכב.

את מחיר המחירון של הרכב תוכל לבדוק באתר האינטרנט של מחירון לוי יצחק. אינני מכירה את המחירון של אתר יד 2 אך במידה ואין בו אפשרות לשקלול של חודשים עלייה לכביש מסוף 2007 כנראה שמדובר בטעות.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...