Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

יש לי ברכב קומפ' מסדרת מילה, 165.

הם מוגברים אקטיבית ע"י אוודיסון lrx4.5.

כל זה משודך לביט1, ההד יוניט לא שווה הרבה (המקורי שבא עם השירוקו) ולכן האיכות לא "בשמיים".

חשבתי אולי במקום לתת לכל אלמנט 80 וואט ככה אוכל לבצע גשר בין שני ערוצים ופשוט לפתוח לסט את הת*ת :)

אשמח לשמוע חוות דעת בעניין.

תודה, בן.

Got To love It

פורסם

ליאור, לפני שאני מתחיל בניסויים ומפאת חוסר זמן להתעסקות בזה היתי מעדיף לקבל קודם חוות דעת האם יהיה הבדל דרסטי או הבדל כלשהו באיכות הסאונד.

מבחינת עוצמה אין לי ספק שהיא תעלה דרסטית.

Got To love It

פורסם

אני מבין אבל לעניות דעתי כדאי מאד.

יש הטוענים שבגישור יותר כוח= ירידה באיכות. לדעתי,יש גם משקל לאיכות המגבר כאן.

אם לא תנסה איך תדע?

כמוני-כמוך שאין זמן וחשק "להתעסק בזה" אבל זה דורש דקות מועטות לחיבור.

ואגב,לתשתית החשמל ברכבך יש משקל רב ערך לעניין.מכיוון שבגישור צריכת החשמל גבוהה יותר .

אמפר המצבר,שנת ייצור המצבר,הספק האלטרנטור,עובי כבלי המתח מהמצבר למגבר ועוד.

פורסם

מצבר 55 אמפר, בן חודשיים.

כבל 2 גייג מהמצבר למפצל, ממנו כבל אחד לlrx4.5 ועוד אחד עבור lrx4.1.

האם לאחר חיבור הקרוסאובר בעצם לא תהיה לי אפשרות כיוון בביט1 או שתהיה אבל קטנה יותר?

Got To love It

פורסם
אני מבין אבל לעניות דעתי כדאי מאד.

יש הטוענים שבגישור יותר כוח= ירידה באיכות. לדעתי,יש גם משקל לאיכות המגבר כאן.

לא בהכרח ! מניסיון דווקא עליה באיכות ברמת הפירוט , וכן יש סטים שאין קשר בין ההספק הרשום שלהם, הנצילות הרשומה שלהם ולבין מה שקורה בפועל . היה לי את זה עם סט פשוט של אלפין שעד שלא גישרתי את המגבר הוא פשוט לא נתן הרים במת סאונד כמו שצריך.

תגשר תגשר אין לך מה להפסיד !

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...