Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבנות תיבה לסאב

עכשיו זה בעיה לחשב את הליטרים כי היא תיהיה מותאמת לצד של הבג'ז שלי

ויהיו בה מדרגות מאחורה

אני יבנה את החלק הקידמי של הסאב ככה

http://www.autosound.co.il/content/images/case_bandpass.gif

החלק האחורי של הסאב יהיה עם מדרגות

עכשיו בעיקרון זאת תיהיה תיבה אטומה , אבל אם לא ישמע לי טוב אני יעשה חור מאחור וישים פורט

עכשיו מכיוון שאני לא יכול לבדוק ליטרים רציתי לדעת , אם התיבה תיהיה בנפח של יותר מ50-60 ליטר

יהיה נזק בצליל ??

או אם הנפח יהיה קטן יותר ??

או שלא ממש משנה !?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני רואה שלא הגיבו אז אני מבין שלא יודעים

אז אני ישאל שאלה אחרת !

אם אני בונה תיבה " אטומה " זה משנה גודל התיבה ??

כי בעיקרון אם חושבים על זה גם ככה לא שומעים את הצליל מהחלק האחורי של הרמקול סאב עם תיבה אטומה !!!

תגובות בבקשה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

פיוניר 305C 800W

מה עדיף שיהיה גודל התיבה ??

גדול מ40 או קטן ??

פורסם

עזוב נפחים יש לי מקום מצומצם

מה יהיה אם אני יבנה תיבה לא מתאימה ??

פורסם

טוב תודה על העזרה אני יראה מה אני יוכל לעסות !

בקשר לנפח תיבה עדיף גדול או קטן ?

פורסם

לא היה קשה להבין מהתגובה הראשונה של אייל שאין דבר כזה מה עדיף..גדול או קטן

כל סאב והתיבה שמתאימה לו ואיך אתה רוצה לישמוע אותו והאם זו תיבה אטומה או עם פורט

אין דבר כזה לעשות תיבה אטומה גדולה ואם לא ישמעו טוב אז לעשות לה פורט

תיבה אטומה לרוב היא קטנה בכימעת 50% מתיבה עם פורט ונפח של תיבה אמור להתאים לפרמטרים של הסאב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא היה קשה להבין מהתגובה הראשונה של אייל שאין דבר כזה מה עדיף..גדול או קטן

לך ולי לא היה קשה, אבל כנראה שלו היה קשה. אפשר להפעיל טיפה את הראש, לא צריך כל דבר לפתוח את הפה ושאנחנו נעשה לך "אווירון".

• תוכן חדש...