Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביררתי רוצים 850 שקל לכל הרכב, טענו שחלונות קדמיים ניתן לעשות וזה עובר טסט כי זה לא באותו הגוון הכהה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
היום ביררתי רוצים 850 שקל לכל הרכב, טענו שחלונות קדמיים ניתן לעשות וזה עובר טסט כי זה לא באותו הגוון הכהה .

אל תתעסק עם החלונות הקידמיים,

רוב הסיכויים שזה לא יעבור טסט ואז סתם ביזבזת כסף.

תעשה רק את החלונות צד האחוריים שאתה יודע שב100% לא יעשו לך בעיות בטסט.

כל שאר החלונות יכולים להכשיל אותך עליהם.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

ראינו כבר מספיק שרשורים על "הבטיחו לי שהקדמיים זה חוקי ואכלתי אותה בטסט״ אף אחד לא יתחייב לך על זה אז אל תיקח סיכון..

פורסם

ומצד שני יש עשרות אלפי רכבים שנוסעים עם חלונות שחורים 90% קדימה (בלי לדבר על 50% ודרומה) ואף אחד לא אומר להם שום דבר.

מעבר לזה שיש "שיפורים" קצת יותר ברורים כמו מערכות פליטה, פורקים רועשים, פילטרים פתוחים, פנסי קסנון, פנסי ערפל-לד, ג'אנטים במידות לא חוקיות.. וגם אותם לא מורידים אחד-אחד מהכביש.

הכל עניין של מזל, יכול להיות שייסע 10 שנים ואף אחד לא יגיד לו כלום - יכול להיות יפול על בחן תנועה 10 דקות אחרי שידביקו לו ויתחיל לקדוח לו במוח.

אישית אני השחרתי גם קדמי 35%. בינתיים השוטרים\רישוי לא אמרו לי כלום.

כשיגידו? אז אני אוריד ואדביק יום אחרי עוד פעם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...