Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר נתן לי אייפון משומש ישן שהוא לא צריך והייתה לו בעיה עם הסוללה, החלפתי את הסוללה עצמאית בעזרת מדריכים ביוטיוב, המכשיר ישר נדלק ונטען הכל כמו שצריך, לאחר שמחקתי הרבה דברים במכשיר שאני לא צריך כמו תמונות ומוזיקה שיש לחבר גיבוי אליהם החלטתי לעשות ריסט כללי להכל במקום למחוק אחד אחד, אחרי הריסט הוא ניסה להדלק והיה תקוע על הלוגו של התפוח, ולא הגיב לכלום, החלטתי לתת לסוללה להתרוקן על מנת שיתכבה לבד ולהדליק מחדש, הבעיה נשארה, מחיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה כנראה בגלל שאסור לעשות ריסט למכשיר פרוץ גייל ברייק, למשהוא הייתה בעיה דומה?, ניתן להתקין לו IOS מחדש?

אם יש מגיבים שירצו להציע להתקדם לאייפון חדש אז אני אגיד שאני לא צריך כי יש לי אנדרואיד חדש שאני אוהב, השימוש העיקרי באייפון היה בשביל הIPOD ולאוטו ולמשאית, ואולי איזה קו לייט עם שיחות פעם בכשאני נוסע רחוק לאיזור ארה"ב עם סים של האיזור שם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

וודאי, ברגע שעושים שחזור הגדרות יצרן מתוך המכשיר, כשהוא פרוץ - נדפקת לו מערכת ההפעלה.

פשוט תכניס אותו למצב DFU ואז תוכל לבצע ריסטור. כמובן שקודם תשאל את החבר אם המכשיר נעול לחברה סלולרית מסויימת, ועל איזה גרסא הוא היה.

אבל לפני הכל, תכניס אותו למצב RECOVERY ותיעזר ב- TINYUMBRELLA כדי שהיא תמשוך בשבילך את החתימות השמורות בסידיה. ככה תוכל לדעת איזו גרסא אתה יכול להתקין ועדיין לפרוץ אותה פריצה מלאה. פשוט תלחץ על SAVE SHSH בתוכנה ותמתין.

(תזכורת למצב DFU - חבר את המכשיר למחשב [ככה כמו שהוא עם התפוח על המסך], תחזיק את כפתור כיבוי ובית במשך 10 שניות, ואז תעזוב רק את הכיבוי. את כפתור הבית תמשיך להחזיק כל הזמן הזה עד שווינדוס יזהה חומרה חדשה. במצב DFU המסך שחור.

RECOVERY - נתק את המכשיר מהמחשב, כבה אותו, תחזיק את כפתור בית, ותוך כדי תחבר את כבל ה-USB. תמשיך להחזיק את כפתור הבית עד שתראה על המסך לוגו של אייטונס עם כבל USB)

עדיין משהו לא הולך? תפעיל את זה ושלח לי את המזהה והסיסמא בה"פ.

Stay Dirty

פורסם

החבר כרגע לא בקשר כי הוא טס ואין לי דרך לשאול אותו, הכשיר נעול לרשת ROGERS ואם אני זוכר נכון שIOS היה בגרסה 4.1

אף פעם לא התעסקתי עם מוצרים של אפל, הכל כל כך מסובך?

לפי הבנתי ניתן לשים 5.1 על ה3GS, יש איזה מדריך מומלץ לעשות את זה?, ממש בשלבים?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...