Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב, אחרי שחשבתי שמצאתי פיאט פונטו, לאחר חיפושים רבים, קבעתי עם הבן אדם לראות את האוטו ברמת גן.

נסעתי במיוחד והוא פשוט הבריז. לא ענה לטלפון ולא הגיב.

לא נעים.

אבל עכשיו אני מתחילה את חיפושיי מחדש.

הייתי נעולה הרבה זמן על אוטו עם גיר ידני אבל ממש קשה למצוא כאלה.

קיבלתי המלצות על פיאט פונטו אך אני כבר מתקשה להאמין שאמצא כזה.

קיבלתי המלצות על יונדאי גטס כל עוד לא מדובר על GLF (וכמעט אין כאלה).

כעת אני מחפש דייהטסו סיריון. בהתחלה חיפשתי שנתון גבוה אבל אני מבינה שבתקציב שלי (עד 30,000) זה לא הולך לקרות. מה גם שאין כמעט גיר ידני ברכב הזה.

אז אני פונה אליכם. כמה יהיה גרוע לחפש סיריון אוטומטי שנתון 2001 בערך עם קילומטראז' נמוך ככל האפשר?

אני סטודנטית בתל אביב ונוסעת לאוניברסיטה ולעבודה במהלך היום. לא יותר מ20 ק"מ ביום.

אבל יש לי נסיעות לירושלים פעם בשבועיים שלושה בערך ואני רוצה שהרכב יצליח לעמוד בזה.

קצת חפרתי.

גיבור מי שיקרא הכל ויסכים לעזור, להמליץ.

אני ממש רוצה לקנות כבר רכב אבל זה מסע מייגע לעבר המטרה.

אודה לעזרה, המלצות ומה שיש לכם לומר.

תודה תודה :-P

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין,עם תקציב של 30k את מתקשה למצוא פונטו ידנית?

מחיפוש לא ארוך ביד 2 ראיתי שיש מגוון עצום ומשנתונים גבוהים סביב התקציב שלך!

את מחפשת פונטו רגילה או גרנדה?

בכל מקרה עם תקציב כמו שלך אין שום סיבה לחפש סיריון בת יותר מעשור!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

מצאתי פונטו אבל אני מפחדת לקנות מחשש שלא טיפלו כמו שצריך.

מה גם שלכולם יש קילומטראז' די גבוה.

אתה חושב שפונטו עדיף על פני הדייהטסו והיונדאי?

פורסם

כל הגטס הידניות הן GLF, בתקציב שלך כדאי לחפש גם פיאט פנדה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תבקשי הסטוריית טיפולים (כבר בבירור הטלפוני הראשוני, במידה והרכב בעל נתונים סבירים, תאמרי ותעמדי על זה שהמסמכים המעידים על הטיפולים, קיימים ושיוצגו בפנייך כשאת תגיעי. אם יתחמקו - עברי הלאה לרכב הבא).

כ"כ, מציע לך לגשת עם עוד מישהו.

נכון, זה מתסכל שקבעת עם מישהו פגישה ולא הגיעו, אבל אין מה לעשות, ולסוחרים - רובנו נמליץ לך שלא לגשת.

אבל - דווקא לפונטו, שזה רכב נפוץ, אני מאמין שתמצאי אקזמפלרים מתאימים, גם בסביבת מגורייך.

alfa 156 2.5.

פורסם

לי לקח בידיוק שבוע למצוא פונטו ספייס ידנית עם נתונים טובים ובמצב מעולה.

צריך לדעת לסנן את אותם סוחרים כבר במודעה עצמה ואם לא הולך אז כבר בטלפון, יש על זה הרבה כתבות במיוחד כאן בפורום ממליץ לקרוא.

דבר שני, בתקציב שלך שהוא מעולה את יכולה למצוא רכב ידני קטן וחסכוני, פנדה 206 פונטו סיריון ועוד, פשוט תמצאי את האחד שיציג נתונים הכי טובים במודעה תמשיכי לטלפון לאמת אותם ואז תגיע בעיינים לאמת, ואז שבעל מקצוע יאמת ותהני.

פורסם

תודה רבה לכם.

אז אני מבינה מכם שכדאי להמשיך לחפש אחר פיאט ולא לוותר...

אנסה למצוא משהו טוב.

כבר מתחיל להימאס לי...

אבל ממש ממש תודה :-P

פורסם

יש לי שאלה, אם תקציב של 30K, ונסועה כמו שלך (מועטה יחסית) למה את מחפשת רכב שנחשב חסכוני אבל לא אמין? (פונטו ספייס).

את יכולה לחפש משהו קצת פחות חסכוני אבל יותר אמין.

לדעתי אופציה טובה בתקציב שלך תיהיה יונדאי אקסנט 2008 יוצאת ליסינג, תוכלי למצוא בקלות במגרשים אמינים וגדולים בשפע.

שנתון גבוה, תמורה טובה למחיר, אמינה. גם גטס יכולה להיות אופציה טובה.

פורסם

למה לא ללכת על מימוון בלובינסקי ולקחת C1 חדשה ! בתשלום לא גבוה ?

בזמנו סגרתי (וביטלתי כי הרכב לא התאים לצרכים שלי) 13500 מקדמה ותשלום חודשי של 700X36 כשלאחר התקופה יש את האופציות הרגילות של :

1. שלמי תהפרש וקחי תרכב

2.תשתמשי ברכב כמקדמה לאחד חדש

3. הכי מענין מכל שלושה - התחייבות לBUY BACK בתום 3 שנים

במקרה שלך זו תהיה האופציה העדיפה אם אין מישהו שיעזור לך לחפש רכב, כי זה לוקח זמן ודורש עוד מישהו שיבוא איתך, לעיתים הזול הוא היקר (אגב בסוף ה3 שנים יצא ששילמת 30 ומשהו ההפרש הוא יחסית זניח לשקט הנפשי שתקבלי)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

ראשית, תודה רבה לכולם על התגובות. אתם ממש עוזרים לי.

יש לי הסתייגות מליסינג... אני לא רוצה להיות כל הזמן בחוב. אני רוצה לשלם מחיר אחד ולסיים עם זה.

מה דעתכם על פיאט פנדה? במה היא שונה (מלבד המנוע) מהפונטו?

האם גם היא נחשבת טובה?

פורסם

כן. פיאט פנדה / פונטו רכבים עם מכאניקה פשוטה , הן זולות ופשוטות לאחזקה.

כנ"ל פיג'ו 206 ידנית (עדיפות למנוע 1400, למרות שגם ה 1600 מנוע אמין מאד), דגם XT המאובזר נותן הרבה תמורה לשקל.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני מאמין שאת יכולה לרכוש יונדאי אקסנט אוטומטית בפחות מ30,000.

לי יש אחת שאני מרוצה ממנה מאוד, כבר כמה שנים, שנת 2005 והיא נותנת עבודה (210,000 ק"מ)

מבחינת צריכה, נהיגה משולבת מתונה 12.5 לליטר.

עריכה: אם את רוב הזמן לבד ברכב, לא יודע כמה זה אידיאלי. אני משער שיש רכבים יותר בטוחים (כריות אויר ובקרות החלקה) , קטנים וחסכוניים יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחותי אמורה לפרסם פיאט פונטו ספייס 05 עם גיר רציף בימים הקרובים, היא בדיוק מצאה יונדאי אקסנט (פה בפורום) לאחר שחיפשה זמן מה.

אני לא חושב שהפונטו והפנדה (שיש לזוגתי) כ"כ ברות השוואה, הפונטו הרבה יותר רכב מאשר הפנדה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

כל הפונטו ביד 2 הן או מסוחרים (חיפה, חולון, ראשון, נתניה - סוחרים!!!!!!) או שעברו מלחמה, תוותרי מראש.

לא יודע איך אנשים טוענים שיש הרבה ררכבים כאלו שמורים ברשת, הם כנראה לא מכירים את השוק ולא חיפשו אחת כזו

יש גטס 2005 יד 1 צהובה ידנית עם כ50000 קמ ביד 2, ראית אותה?

הבחור רוצה מעל המחירון אבל תתמקחי ותנסי, נראה רכב טוב

• תוכן חדש...