Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזהרה: אשכול תלונה :wink:

לפני כמה ימים, איזה ערס עצבני נעמד על ידי בפקק והתחיל לצפור.

אני התעלמתי, וסימנתי לו עם היד "תמשיך" (בלי תנועות מגונות או עצבים).

הוא בתגובה, נתן בבת אחת גז, ונכנס לי בכח לנתיב.

תוצאה: שיפשוף פגוש ימני קדמי שלי עם פגוש אחורי שמאלי שלו.

אני שואל: למה? אני חייב לדבר איתו? ואם לא אז תאונה?

מקרה שני טרי מלפני כמה דקות:

אני גר ברחוב צר שחונים פה אחד על השני (רחוב די טיפוסי בארץ).

אני קבוע נוסע פה לאט מחשש שייקפוץ לי איזה ילד או כלב לכביש.

חזרתי אחרי שלקחתי את הילד לגן, ומישהי מגיעה במהירות.

אני נצמדתי לימין בין מכוניות, והיא בתגובה נצמדה אלי לצד, פותחת את החלון וברוב חוצפתה אומרת: "ראית שאני מגיעה, למה לא עצרת?"

מבינים?

היא מגיעה במהירות, ומתלוננת שאני לא עוצר ונותן להוד מלכותה לעבור.

והמפגרת הזו, התחילה ליסוע לתוכי!

שאני רואה במראה (כשאני בעצירה מלאה) שהיא עומדת לשפשף אותי, אני נותן כמה מכות על הפח של הרכב שלה שתעצור (החלון שלה היה סגור, אז היא אפילו לא שמעה אותי אומר לה "למה בכח?")

תבינו, אני נותן לה מכה על הרכב בלי לשחרר את החגורה (כמה צמודה היא היתה).

ואני אשאל שוב: למה?

למה אנחנו הופכים לארץ האגואיזם בצורה כזו?

למה לאנשים אין טיפת סבלנות או דרך ארץ?

עם הזמן הדבר הזה פשוט מידרדר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה זה,ממגוון סיבות.

החל מחוסר תרבות\דרך ארץ כמו שציינת,אין חינוך בבית,תסכול ו\או עצבים כתוצאה ממצבים אחרים (בעיות בבית,או עם האישה,או מהעבודה)

לא חסר באמת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתם צודקים ב-100%, אבל גם לי לא חסרות צרות.

כשיש לי בעיות בעבודה או כמו שציינתם "מריבה עם האישה" אני לא מכניס את זה לכביש!

אף אחד לא צריך "לשלם" על העובדה שלי יש איזושהי בעיה, זה כ"כ מסוכן.

אני רק מקווה שזה יתחיל להשתפר באיזשהו שלב כי זה פשוט נהיה סיוט לצאת לכבישים.

ואני עוד אוהב לנהוג.

פורסם
אנשים חולירות, לדעתי, כל אחד צריך מצלמה ברכב כיום, אני הזמנתי את זו לפני כמה ימים:

http://www.ebay.com/itm/160789521164?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

ראיתי כמה פוסטים על מצלמות בזמן האחרון.

אני חייב להודות שזה מתחיל להיות מוצר חובה ברכב.

פורסם

מבין אותך לגמרי.

בתור אחד שגם היה לו פיוז ממש קצר על הכביש, נתקלתי בהרבה מקרים כאלה באופן אישי.

לאחרונה אני מנסה לעבוד על עצמי ולהפנים שלא שווה להתעצבן על הכביש, חבל על הבריאות,

אי אפשר "לחנך" אחרים ואי אפשר לשנות אותם, פשוט להתעלם, לנשום עמוק ולהעביר הלאה.

פורסם

כנ"ל, גם אני מנסה לעבוד על עצמי ולהגיד לעצמי שלא צריך לחנך אנשים על הכביש ושכל מי שעושה עבירות בסופו של דבר יתהפך על הגג (אמן!). אבל עדיין, כשאני עומד בתור ארוך לפניה ומגיע מישהו ונדחף לראש התור, הדבר האחרון שאני אתן לו זה להכנס לפני. זה לא עניין של אגו או כבוד, זה עניין של חוצפה של בן אדם, אם כולם ימנעו מאותם אנשים לעשות את הדברים האלה אולי הם יפסיקו, אבל זה יקרה.

פורסם

גם אני עובד על עצמי להשתנות.

אחרי המקרה עם הערס לפני כמה ימים, החלטתי להפסיק לחלוטין להשתמש בצופר (גם ככה לא היה בשימוש נרחב).

ואם מישהו נדחף, גם בתחילת התור, אני כבר לא נלחם.

פשוט נמאס לי.

פורסם

לא נלחמת עם אף אחד מהם,

אם יש לי אפשרות לזהות חוליגן על הכביש אני שומרת מרחק,

מורידה את הרגל מדוושת הגז ונותנת לו להעלם באופק (או על מעקה הבטיחות).

מלחמה מיותרת, ועצבם שלא מטיבים עם הבריאות,

הכי טוב לנסות לשנות את צורת החשיבה ולנהוג בצורה אחרת,

חוק מרפי תמיד פועל בסופו של דבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים,

את עושה דבר חכם מאוד.

אבל מה קורה אם אותו חכמולוג יחליט להדבק אליך?

למשל המקרה הראשון שתיארתי.

סימון עם היד של "תמשיך ליסוע" ללא צעקות, ללא קללות ואפילו ללא קשר עין.

ואז אותו אחד יחתוך אותך בכח, צמוד מספיק כדי שהרכבים יתחככו, ואז יצא החוצה בצעקות של "את נכנסת בי מאחור!"

זה מה שקרה לי.

ערס פסיכי שנוהג עם כבוד וביצים (במובן השלילי).

פורסם

למה אנחנו הופכים לארץ האגואיזם בצורה כזו?

למה לאנשים אין טיפת סבלנות או דרך ארץ?

עם הזמן הדבר הזה פשוט מידרדר.

כי מחנכים אנשים לחשוב שהכל מגיע להם, ואגרסיביות הפכה לתכונת האופי המובהקת של הישראלי הממוצע.

אתה יכול לחפש כאן בפורום המון התכתבויות על נושאים שקשורים לזה. רוב האנשים בארץ חושבים שמגיע להם כל מה שבא להם, בכל רגע נתון, כי ככה. למה יש לגיטמציה לרוכבי דו"ג לזגזג בין מכוניות או לנסוע על מדרכה? למה יש לגיטמציה לכל הלאנס ארמסטורנגים הישראלים לשחק ב-4 בשורה עם האופניים שלהם בכבישים בינעירוניים ומהירים? למה יש לגימטציה לאנשים להדחף בקצה הפקק?

למה כשאני מאט כדי לאפשר למישהו לחנות צופרים לי מאחור באותה השניה? מה? מי שצופר לא היה שמח אם גם לו היו מאפשרים לחנות בלי לחץ ובלי לפזול כל פעם למראות כדי לוודא שמישהו לא נכנס בו?

נסעתי לפני כמה זמן עם חבר, שלא אותת באף פניה לאורך הכל דרך שלנו. הגענו בשלב מסויים לנקודה בה היינו צריכים לפנות שמאלה. בא ממול איזה רכב שפנה ימינה בלי לאותת הוחבר שלי ממש התעצבן על הנהג זה שלא אותת, כי אחרת היה יכול לפנות בו זמנית איתו. אתה מבין? כאן מתחילה ונגמרת הבעיה. אף אחד לא מ שקיע אפילו 5 שניות על לחשוב מה היה קורה בסיטואציה הפוכה ואם הוא עצמו היה נזקק לקצת לסבלנות המסובבים אותו.

חוץ מזה, אתה יכול לקרוא את הויכוח הארוך שנהלתי פה בימים האחרונים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=452564

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה מתחיל בהורים (שהם בעצמם ילדים שמגדלים ילדים) שמגיל קטן מדברים חופשי ליד הילדים כולל קללות וצעקות, צוחקים שהילד נותן מכות במקום להגיד אסור, שהוא מגיע לבית ספר מחנכים אותו שלא להיות פראייר ולהחזיר, ששוטר זה מנאייק ולא דמות נערצת.

זה שמדינה שלמה מצאה כיוון של להיות כמה שיותר רדודים זה הכי הולך! (אני מזרחי בעצמי אז לא להיפגע) כמה שאתה יותר ״עמחה״ וסטייל עבריין אתה ה-גבר אבל אם אתה מנומס/מושכל ומתורבת אתה ״אשכנזי״ (שזה ממש הפך למושג לבדיחה/כינוי גנאי).

ולדעתי האשמים הגדולים ביותר המערכת המשפטית שלנו והשופטים במדינה שרואים אותה מתדרדרת מיום ליום למקום כמו הארלם, כל יום רצח ודקירות מריבות (כולם כמובן מאשימים את האלכוהול כי הוא כמובן המצאה של המאה ה21) ואפילו אם רצחת תשב כמות מינימלית של שנים ואחרי זה תחייה את חייך כאילו לא קרה כלום.

וזה במקרה של רצח, אם דקרת מישהו ולא עשית עבודה טובה והוא נשאר בחיים לא תרצה אפילו חודש אחד.

המחשבה הזאת בלבד מרתיחה אותי, כאילו שמישהו מחזיק סכין בכיס על מנת לצוד, או שלדקור אדם נהיה פה שווה משקל מגניבת מסטיק מפיצוצים ופשוט מעבירים את זה הלאה.

הענישה חייבת לקבל פרופורציות ולדעתי אפילו החזקת סכין עלייך צריכה להתבטא במאסר!

חבל שגם עכשיו שאני לקראת בחירות אף אחד לא מדבר על הנושא החשוב הזה, כי כאילו שלא חסרות לנו צרות אנחנו הורסים את המדינה הזאת בעצמנו.

פורסם

scoob צודק, זה חינוך מגיל קטן.

ואם מדברים על הרכב - מה הילד רואה מגיל קטן? שאבא ואמא לא ממש מתעסקים בנהיגה, אלא מעשנים/מדברים בטלפון או כל דבר שמנתק אותך מהנהיגה ומוציא מריכוז.

ובגיל יותר גדול מה הוא יראה? שהם מקללים, שהם מתפרעים, עושים שטויות וכו'.

כשהוא יוציא רישיון הוא סביר להניח יהיה בדיוק אותו דבר, ככה אנחנו מגדלים דורות של בבונים על הכביש הישראלי ולכן הכביש שלנו נראה כך.

צריך לשלול את הרישיונות לכל אותם עברייני תנועה, ולא - מי שנוסע 10 קמ"ש יותר מהמותר הוא לא עבריין. אלא מי שלא נותן זכות קדימה, חותך כמו משוגע, גורם לך להיות מעורב כמעט בתאונה וכו'. הוכח כבר שרוב התאונות בכלל לא נגמרות ממהירות, והמדינה ממשיכה להתעסק בזה.

ככה זה, במקום להעניש את מי שצריך להעניש, מענישים את מי שלא צריך.

אני שואל את עצמי - עד מתי? (וזה לא קשור עכשיו לצבא)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...