Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהתלבטתי אם להתערב בויכוח שפרץ כאן כי אין פה אמת אחת .

אני רכשתי לפני כשנה ב.מ.וו . חווית הקניה הייתה קצת בעייתית כי ישב מולי איש מכירות טמבל שממש לא חשב שאני רציני

והפגין זלזול מוחלט . העונש שלו היה שההזמנה שלי ושל חבר נוסף לא בוצעה דרכו .

דרך אגב איש המכירות ששמו בישראל כמדומני ניר ולצערי הוא עדיין עובד שם ( ויש לפטרו כבר מאתמול )

אבל !!! מהרגע שביצעתי את ההזמנה קיבלתי שרות סופר מעולה . כל גחמה כל דרישה מהקטנה ועד הגדולה

ביותר ( כמו להוריד בעצמי את הרכב מהאנייה או לקבל מספר מיוחד ) נענה בחיוב . קיבלתי שרות ויחס הכי טובים שאפשר לקבל .

החברה היו אדיבים ונחמדים לאורך כל הדרך כך שסתם להשמיץ נראה לי לא הוגן .

ולגבי דדי - אני מכיר את הבחור ולדעתי הוא בחור מאוד שירותי ומאוד חביב וגם אם דבריו הובנו שלא להלכה זה כי כנראה נעלב

מכיוון שהוא האחראי לנסיעות המבחן והתלונה של יוני הייתה ישירות אליו .

יוני צודק כי זה די מעצבן שמבטלים פעמיים נסיעת מבחן אבל אני בטוח באלף אחוז שדדי יכל לפתור את הבעיה .

ולגבי המוצר - ב.מ.וו זה מוצר של ערסים של עבריינים של פושעים . כל מי שהיה שותף לשטויות האלה כנראה לא מבין

כלום אבל כלום לגביי היצרן הזה . נכון שהמחירים בשמיים נכון שהטיפולים יקרים אבל מה שמקבלים זאת מכונה מדהימה .

אז לכל אלה שצעקו " אוטו של ערסים " אני אומר , היית מתים להיות ערסים כדי לקנות אוטו כמו שלי . אני נוהג באחד אמ.

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יוני יוני יוני,

חבל שלא חשבתי על מיליון דולר ...(ידעתי שברגע שנבטל איתך אתה תרוץ כמו ילד ותחפש אקשן)

אין כמו ללכלך אהה,

תיאמת נסיעת מבחן מול נציג,אני דיברתי איתך והכל היה בסדר חוץ מאיחור של לקוח עם הרכב .

לאחר מכן דיבר איתך הבחור שלי והודיע (לפניי שהגעת ולא כשכבר היית כאן ) שיש לנו בעיה עם הרכב ואתה בוחר ישר לרוץ וללכלך .

ידידי היקר,

לכלכת ובגדול ומה גם שלי זה הראה כמה שאתה באמת "לקוח" רציני .

נ.ב

ולמי שחושב על סניף אחר אז במקרה של יוני הפעם זה לא יעבוד (הכרות מעמיקה מימי צ'מפיון העליזים) יש רכב לכל דגם ושנמצאים במיקום אחד.

ירצה ויהיה רציני (כי השרשור הזה מראה כאילו שהוא בא לעשות V על זה שהוא נהג ברכב ,רמז -לקוחות שרצו ,חיכו בסבלנות ונסעו).

ערב טוב .

לא להאמין! הייתי בטוח שהוט מסמלים שכונה, אבל אני חייב להודות שהגאון מלמעלה פשוט ניפץ לי את הבועה, רמה כזאת ירודה וילדותית של התנסחות אף פעם לא ראיתי. תודה על השרשור, לעולם לא הייתי חושב שזאת רמת השירות של פאקינג BMW!

פורסם
נסעתי על אינפיניטי G37 סדאן, מאוד אהבתי את תא הנוסעים, פחות את המראה החיצוני והמנוע. ההתנהגות גם לא ספורטיבית מספיק.

המנוע חזק אבל לאוטו יש תחושה של משאית, גם ב-370Z יש את התחושה הזו. לכן אני מעדיף מנוע גודש.

אני ממש לא סגור על BMW. קודם כל היא מאוד יקרה, מאוד... התמורה למחיר פה לא גבוהה, וזה משהו שחשוב לי.

בנוסף לזה ציינו פה שהרכב עוד חדש ולא יודעים "מחלות שלו" ותקלות פוטנציאליות, לא חשבתי על זה.

מחזיק מפתחות יכול להיות רעיון נחמד, יש לי חברים שישמחו לאחד :lol:

זה די ברור שכנראה רכב מהם אני לא אקנה, הם יכולים לפתוח שווארמה ולעשות חמוצים, בזה הם יצטיינו!

הנזק שהם עשו לעצמם כשביטלו לי בכזאת חוצפה הוא עצום. ותשלשו את כמות הצפיות כי מידע כזה עובר מפה לאוזן

כמו אש בשדה קוצים. 3 חברים שהיו סגורים על בימר הולכים להזמין מרצדס A קלאס והרביעי כבר הזמין אינפיניטי.

אני בטוח שחסכתי להם המון כסף ועצבים על השירות בעתיד.

או שלא נהגת ברכב או שההבנה המוטורית שלך שואפת ל0

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
באתר של במו (ישראל) אין התייחסות למפרטים הללו. רק בין הדגמים השונים.

כמדומני גם במבחן שערכו לה פה באתר ציינו את זה.

בכל מקרה, 3 רמות גימור שונות, מאובזרות היטב- ללא תוספת תשלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למרות חוסר הרצינות שמפגין פותח השרשור שכנראה לקח יותר מדי קשה את ההתנהגות של הנציגים הנכבדים שישבו בסוכנות, יש בו הרבה מן האמת.

אני מכיר קבלן חשמל שלפני כמה שנים תוך כדי ביקור באחד הפרוייקטים שלו נקלע לתלפיות בירושלים ונכנס לסוכנות של ב.מ.וו כדי להתעניין בב.מ.וו 330 ואולי לעשות טרייד אין על המרצדס שלו - C180.הנציג הסתכל עליו בכזה זלזול (הוא היה -מה לעשות-קצת מלוכלך מאבק) שהוא פשוט ברח משם ונשבע שלעולם לא ידרוך שם יותר למרות שהפייבוריטית שלו זאת ב.מ.וו ולא מרצדס.

אגב,מאז היו לו כבר 4 רכבי מרצדס ברציפות.

לתשומת לב היבואן שכנראה בטוח שהפראיירים לא ימותו רק יתחלפו.

חבר,אתה חופר

פורסם

ההבנה המוטורית שלי קצת יותר גבוהה מ-0, למה להעליב?

ה-G37 לא חדה מספיק, רכה מידי (הכל יחסי כמובן) וצריך ממש ללחוץ על הרכב כדי לקבל ביצועים (אטמוספירי מה לעשות...).

אצלי הרכב מרגיש הרבה יותר נמרץ בסל"ד נמוך. אחרי שחזרתי מהאינפיניטי לרכב שלי הבנתי שאני צריך מנוע גודש.

שיקול הדעת שלי בסדר גמור, לא לפקפק בבקשה. כן משאית, חד משמעית, ככה אני מגדיר את ה-3.7 ליטר הזה :!:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לו יש אינפינטי, ואתה אמרת משהו רע על אינפינטי, ולכן בשבילו ההבנה שלך שואפת לאפס, מבלי שהוא יודע עליך דבר וחצי. ישראלים מה לעשות.

שמילוב שאלה ברשותך, יש תחליף שייתן לך את מה שאתה מחפש, שהוא לא ב.מ.וו? או שהמתחרות פשוט לא באותה רמה? (מבחינת מה שאתה מחפש).

הרי אם אין, אז אין הרבה ברירות, זה כמו אנשים שנכנסים לצ'מפיון, פשוט צריך לסבול את הח*א. גם לך תדע, אולי השירות ישתפר, כאשר כבר תהיה לקוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא יודע אם הבימר תיתן לי את מה שאני מחפש, בינתיים לא מצאתי כלום.

אין לנסיעת מבחן A CLASS 250 AMG, רצו לתת לי A200 אבל סירבתי בנימוס, זה כמו שיתנו גולף 1.6 לנסיעה למי שמעוניין ב-GTI.

צריך לנהוג על רכב לפני שקונים, זה א' ב' לדעתי.

מצ'מפיון אני לא שש לקנות רכב חדש , מה גם שה-S3 החדשה הרבה מעל התקציב, גם בייבוא אישי, השאר לא מעניינות.

GTI MK7 שוב הנעה קדמית? נחיה ונראה... אולי...

סביר להניח שאני אשאר עם שלי וזהו לבינתיים, אין לי דבר רע אחד להגיד עליה, חבילה מעולה!

אפשר לנעול :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

צריך לנהוג על רכב לפני שקונים, זה א' ב' לדעתי.

דווקא על הפאביה הקודמת לא נהגתי לפני,וגם לא כשקניתי את הנוכחית (אומנם אותו רכב,אך חזק יותר)

כנראה שנפלתי טוב :)

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה באשר תבחר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אין לי את הG37, אבל נראה לי שיש פה כמה חברי פורום שיסכימו שG37 לא כזאת משאית, רכה וכו'.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

אבל להגיד שהיא משאית זה משהו סובייקטייבי, זה לא נתון שניתן למדוד, וזה משתנה מנהג לנהג. אם היא מרגישה לו רכה מדי, אולי הוא רגיל לרכבים יותר נוקשים.

יש לחלוק על מישהו, ויש להגיד למישהו שהוא טועה, אבל להגיד "ההבנה שלך בנהיגה היא 0", למישהו שאתה לא מכיר זה קצת מעליב, ולדעתי לא במקום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אבל להגיד שהיא משאית זה משהו סובייקטייבי, זה לא נתון שניתן למדוד, וזה משתנה מנהג לנהג. אם היא מרגישה לו רכה מדי, אולי הוא רגיל לרכבים יותר נוקשים.

יש לחלוק על מישהו, ויש להגיד למישהו שהוא טועה, אבל להגיד "ההבנה שלך בנהיגה היא 0", למישהו שאתה לא מכיר זה קצת מעליב, ולדעתי לא במקום.

מסכים איתך.

אני מצטער.

פורסם

370z = משאית.

GTR = סמי טריילר.

הגיוני לא?:wink:

בתור אחד שכרגע נוהג על Z ולפני כן נהג על שירוקו 2000 עם סטייג 2+ ,היכולת הדינמית של ה-Z היא גבוהה פי כמה וכמה מאשר השירוקו שאומנם היא מעט פחות דינמית מה-GTI אבל ממש מעט, אז השוואה בין Z לבין משאית היא מגוחכת .

אבל כמו שאמרתם כל נהג ודעתו, אני אישית חושב ש-911 טורבו זה חיפושית עם ציפ...:lol:

פורסם

אם כך תרכוש את הg37, תעביר לי 6300 דולר ואני שולח לך קיט קומפלט של סטילן, סופרצ'רג'ר עם כל החמוצים מסביב.

עדיין יותר זול מה328.

haters will hate

פורסם
או שב.מ.וו מייצרת מפרט דל במיוחד עבור ישראל או שהמידע שלך שגוי. מאוד.

סדרה 3 משווקת בדור החדש עם 3 מפרטי אבזור שונים לבחירה ללא תוספת תשלום (ספורט, פאר ועוד אחד שברח כי מהראש).

המושבים חשמליים, התאורה קסנון, הגימור עץ\מתכת\שחור מבריק בהתאם לרמת האבזור,המרות מתקפלות חשמלית, המראה הפנימית נגד סנוור (בערך משנת 98), עם חיישני חנייה וכו׳- בסטנדרט.

זו הפעם הראשונה שאפשר לקנות סדרה 3 בגימור ספורט למשל, ולקבל רכב עם פגושים אגרסיביים, שלדה מונמכת ומוקשחת, מושבים עם כיוון חשמלי לתמיכה צידית, ג׳אנט 17 מאוד מחמיא ועוד שלל אבזור- ללא שום תוספת למחיר.

אני יודע שגם בישראל היא שווקה כך בהתחלה, יכול להיות שהשתנה כבר ויכול להיות שאתה מאוד לא מעודכן.

המינימום שיכלת לעשות זה גוגל.

אך בכדי שלא תתאמץ מידי:

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2543593

ציטוט נבחר: "את הסדרה 3 החדשה ניתן לקבל באחת משלוש ווריאציות עיצוב - ספורט (מושבים שחורים, גימור שחור וקארבון עם פס אדום), מודרן (תא נוסעים בהיר מאוד) ואלגנס (שילוב של צבע בהיר עם חלק עליון כהה בדשבורד) ומזה האחרון הגיעה מכונית המבחן אלינו. בחירת הצבעים בתא הנוסעים הזה מאוד נעימה ומרגיעה, אך רמת האבזור מתקשה לענות על רוב הציפיות. ישנה בקרת אקלים, אך לא דיגיטאלית ולא מפוצלת, מערכת השמע יודעת לטפל בנגנים חיצוניים כולל USB, אך אינה מציעה איכות שמע גבוהה במיוחד וכדומה. רכב המבחן גם מגיע עם תוספת אבזור אופציונלי (לקשרי) שעיקרן פתיחת הרכב באמצעות קרבת המפתח, זיכרונות למושב הנהג, קיפול חשמלי למראות הצד, פנסי קסנון, חיישני חניה מאחור וכדומה, כך שללא חבילה זו, הסדרה 3 החדשה, למרות מחירה, עלולה להרגיש די עירומה"

מבין, בגירסה הבסיסית [במחיר שהוא לגמרי לא בסיסי אגב] הרכב נמכר עם מזן מכאני ולא מפוצל.:shock:

בקישור הבא ניתן לראות את המחיר של גירסת הלקשובלוף:

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2651-ב-מ-וו-סדרה-3-החדשה-בישראל-–-מחיר-החל-מ-255,000-שקל.html

שים לב, מחיר החבילה 37K ש"ח.

אגב, באופן טבעי הייתי מפנה אותך לאתר היבואן, אך אנו מדברים על ב.מ.וו...

מי שלא ניסה לבדוק באתר הרשמי שלהם מוזמן לנסות, לדעתי הוא לא עודכן מספר שנים.

האתר של הגן של הבת שלי מושקע יותר [אבל הרבה הרבה הרבה יותר].

בשורה התחתונה - מחיר מופרז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...