Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חייב להשוויץ קצת,תמונות של ה205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב פעם תודה על הפרגון חברים!

אודי-הקשישה הזאת איתי כבר שלושה חודשים(אתה יותר ממוזמן לנס קפה ונס הרים)

למי ששאל לגבי המנוע,מדובר ב1.6 מקורית לחלוטין,שאני מתכוון להשאיר מקורית כמו ביום שיצאה מהחברה.

לפני שנהגתי עליה חשבתי שה1.6 תאכזב אותי,ושהיא תרגיש חלשה,הופתעתי לגלות רכב זריז,כיפי,עם הילוכים קצרצרים,שרק מחכה שידחפו אותו במעלה הסל״ד אל הקו האדום,אומנם לא מדובר במשהו שיכול להתמודד עם ספורטיביות של היום,אבל ללא ספק במשהו מיוחד.

פורסם

נראית במצב מעולה! עיצוב קלאסי שלא נמאס אף פעם..

כמו שנאמר כאן, הייתי גם ממליץ על חידוש פגושי הפלסטיק השחורים, זה ישדרג את המראה (המשחה של אוטוגלים מעולה).

172

פורסם
איזה בעלים הבא תגיד לי?נשארת אצלי ויהי מה!

אני גבר של אישה אחת...

זה בדיוק מה שאני אמרתי על שלי 8)

נדבר עוד שנה-שנתיים, מתישהו תרצה לגוון.

מעבר לזה, אם תרצה/תצטרך עזרה ברכב(מכאני/חשמלי) אעזור בשמחה :)

זה נכון

פורסם
זה בדיוק מה שאני אמרתי על שלי 8)

נדבר עוד שנה-שנתיים, מתישהו תרצה לגוון.

מעבר לזה, אם תרצה/תצטרך עזרה ברכב(מכאני/חשמלי) אעזור בשמחה :)

תודה רבה,הייתה לך 205?

פורסם

ראיתי אותה במפגש שהיה ליד הסופרלנד לפני כשבועיים בערך..בינינו היה מפגש חביב ביותר אבל לראות את האגדה הזו עשה לי ככ טוב בלב..שמור עליה וסע בדרכים טובות!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
תודה תודה,כיף לראות תגובה כזאת.

זה היית אתה שניגש לדבר איתי לקראת הסוף?

כן אחי

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

פשוט רכב יפהפה! עם כל כך הרבה קסם הוא תמיד יהיה מושך בעיני.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...