Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתם שליליים, יש גם צדיקים.

אני עדין מזיל דמעות בגלל הטכנאי מכונות כביסה שבכה בלי הפסקה אצל חיים הכט.

.. האמת, יצא צדיק.

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל ארגון מחוייב להגן על העובדים שלו - שאלמלא כן הם יאבדו מוטיבציה, יפסיקו לקחת סיכונים, לא ייזדהו יותר עם מטרות הארגון וירגישו שזורקים אותם לכלבים על כל מעידה קלה.

כל זה נכון עד לגבול מסוים שבו מתפתחת אנרכיה ארגונית (כי אף אחד לא נענש על חריגה מנהלים), הארגון מאבד את מעמדו הציבורי (כי אי אפשר לרמות את כולם כל הזמן) ואז התועלת שיוצאת מההגנה על עובד שסרח קטנה בהרבה מהנזק של אותה הפעולה.

את העניין הפשוט כשלו מפקדי המשטרה מלהבין, כשפיקוד המשטרה מגן על שוטר שסרח כאילו היה וועד עובדים (אתם יודעים מה? וועד אחראי שטובת הארגון לפניו לא היה מגן על אחד כזה), כשאף אחד שם לא שוקל את הנזק הציבורי שנגרם מהגנה על "שוטר" כזה - אז שאיש לא ייתפלא על כך שהמקום הנמוך במדינת ישראל הוא לא ים המלח אלא משטרת ישראל.

פורסם
נו, אז נגיד שיפטרו בלש אחד. כמה כמוהו עוד יש?

ההודעה הראשונה שלי בקארספורום היתה לפני כ-7 שנים, לאחר מפגש 1X1 עם בלש כזה שאיים לשבור לי את הביצים. לבלש שלום. גם לביצים.

חופשה כפויה? הייתי פותח לו תיק במח"ש. ואח"כ לא מבינים מדוע הציבור כל כך שונא את המשטרה.

אדוני, למען ההגינות והסדר הטוב אני מוכרח לציין שחראות יש בשני הצדדים. יש עבריינים ויש פושעים ותאמין לי שהפושעים הם לא בעלי נימוסים והליכות. לדוגמה, בזמן שרובנו ישנו את שנת הישרים שלנו אתמול בשישי בלילה, שוטרים ניהלו מרדף אחרי עבריינים שסירבו לעצור לקריאת השוטרים ואותם עבריינים אף ירו לעבר השוטרים וברחו לכיוון ג'לג'וליה. אחד מתוך 4 העבריינים שהיו באוטו נמלטו והמשטרה המשיכה לסרוק אחריהם. כל זה בזמן שרוב רובו של עם ישראל ישן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אומרים בעולם הדתי "לא הכובע קובע, לא המעיל מועיל, וגם לתיש יש זקן"...

או במילים אחרות, אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו, בשורה התחתונה ההופעה החיצונית היא תחפושת ואדם נשפט לפי מעשיו. אם תיקח זאת מראש בחשבון, לא תהיה מופתע אף פעם.

אדוני, בלי עין הרע גם העולם הדתי וגם הדתיים הם לא חפים מפשע. אני אומר דבר כזה. אין לשפוט אדם לפי העובדה שהוא חובש כיפה או לא, מאמין ומקיים את המצוות או לא. יש לשפוט אדם לפי מעשיו ולא לפי מי שהוא טוען שהוא.

כמו שאומר המשפט המפורסם באנגלית

"it's not who I am underneath, it's what I do that defines me".

אם באמת תתעקש אני אספר לך על קטע מסריח שאנשים בעלי כיפה, כביכול מאמינים ושומרי מצוות, מאמינים בני מאמינים עשו לי. אז מה שווה הכיפה על הראש שלהם? נכון, שווה לת*ת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אדוני, למען ההגינות והסדר הטוב אני מוכרח לציין שחראות יש בשני הצדדים. יש עבריינים ויש פושעים ותאמין לי שהפושעים הם לא בעלי נימוסים והליכות. לדוגמה, בזמן שרובנו ישנו את שנת הישרים שלנו אתמול בשישי בלילה, שוטרים ניהלו מרדף אחרי עבריינים שסירבו לעצור לקריאת השוטרים ואותם עבריינים אף ירו לעבר השוטרים וברחו לכיוון ג'לג'וליה. אחד מתוך 4 העבריינים שהיו באוטו נמלטו והמשטרה המשיכה לסרוק אחריהם. כל זה בזמן שרוב רובו של עם ישראל ישן.

אני בהחלט מקבל את ההנחה שרוב השוטרים שונים מכוכב כולבוטק.

העניין הוא שגם השוטרים הישרים מעדיפים את החיים הקלים, במקום להתעמת, לחסום ולנסות לשנות "שוטרים" מהסוג הזה הם מעדיפים לסתום את האף, לסובב מבט לצד השני "ולא לראות".

זה נכון הן לגבי העמיתים של אותם שוטרים והן לגבי המפקדים שאינם עושים דבר למיגור התופעה.

ההתעלמות הזו עולה להם ביוקר, כי מבחינה ציבורית איש איננו עושה את האבחנה בין שוטרים טובים ורעים, מבחינת הציבור המשטרה כולה היא מיקשה אחת רקובה למדי.

פורסם

מה זה קשור? המרדף לג'לג'וליה הוא חלק מעבודתם. זה שהם מבצעים את עבודתם זה עדיין לא מעניק להם את הפריבילגיה לנהוג באזרחים שומרי חוק שלא ביצעו שום פשע משל היו הנחותים שבעבריינים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אומרים בעולם הדתי "לא הכובע קובע, לא המעיל מועיל, וגם לתיש יש זקן"...

או במילים אחרות, אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו, בשורה התחתונה ההופעה החיצונית היא תחפושת ואדם נשפט לפי מעשיו. אם תיקח זאת מראש בחשבון, לא תהיה מופתע אף פעם.

אדוני, בלי עין הרע גם העולם הדתי וגם הדתיים הם לא חפים מפשע. אני אומר דבר כזה. אין לשפוט אדם לפי העובדה שהוא חובש כיפה או לא, מאמין ומקיים את המצוות או לא. יש לשפוט אדם לפי מעשיו ולא לפי מי שהוא טוען שהוא.

כמו שאומר המשפט המפורסם באנגלית

"it's not who I am underneath, it's what I do that defines me".

אם באמת תתעקש אני אספר לך על קטע מסריח שאנשים בעלי כיפה, כביכול מאמינים ושומרי מצוות, מאמינים בני מאמינים עשו לי. אז מה שווה הכיפה על הראש שלהם? נכון, שווה לת*ת.

שים לב שמה שהוא אומר זהה 1:1 למה שאתה אומר, רק הפתגם במילים אחרות :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מניח שזה חמק מתשומת ליבו מכיוון שסביר להניח ומטרת ההודעה לא הייתה הפתגם, אלא היה חשוב לו להוסיף ש"דתיים" דפקו אותו פעם. הוא משתדל לנסות "לחשוף את ערוותה" של הדת להשקפתו בכל הזדמנות שהנושא עולה, אפילו בצורה מרוחקת. נו, טוב. שיהיה, הרווחנו עוד גרסה לפתגם הקנקן המפורסם :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...