Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ניסיתי להעביר היום את החיפושית 73' , שעתידה להיות שלי, טסט..

כל הרכב היה תקין, הכשילו אותי בגלל פנסים - "הרפלקטורים שלך חלודים" אמר הבוחן והכשיל..

למי שלא מבין, מדובר בקונוס הכסוף/מיטלי בתוך הפנס שסובב את הנורה (תפקידו לפזר את האור)

השאלה היא: האם מחפשים חלק חדש/משומש או שיש פיתרון "עשה זאת בעצמך"..?!

פורסם
שלום לכולם,

ניסיתי להעביר היום את החיפושית 73' , שעתידה להיות שלי, טסט..

כל הרכב היה תקין, הכשילו אותי בגלל פנסים - "הרפלקטורים שלך חלודים" אמר הבוחן והכשיל..

למי שלא מבין, מדובר בקונוס הכסוף/מיטלי בתוך הפנס שסובב את הנורה (תפקידו לפזר את האור)

השאלה היא: האם מחפשים חלק חדש/משומש או שיש פיתרון "עשה זאת בעצמך"..?!

,תנסה להשיג מיאנוביץ של cj

:lol:cj64

פורסם

כמו שכתבו, לינקר, רח התושיה 10 ת"א.

קח בחשבון שלא תמיד מה שיש לו זה הכי איכותי בעולם.

כדאי לבוא עם אחד דוגמה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בחיפושית הולך רפלקטור בנפרד יקר מאוד בסביבות 300 שח

יש סט תיקון מחליפים לפנס שיושב במקום ומתאים לחיפושית זוג עולה איזה 200 שח בערך

ויש לך שקט לכמה שנים

אני קניתי מלינקר לפני 4 שנים ועובר טסט כמו גדול החיסרון הניקל יושב בנפרד

על תחשוב על אופציה של שיפשוף וצבע לא הולך

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
למרות כל מה שרשמו כאן, אל תפסול אופציה של "נייר שיוף" + ספריי צבע.

חשבתי על האפשרות הזו, השאלה אם מישהו ניסה וזה עובר ככה טסט ?! ודבר נוסף האם ספריי צבע יעמוד בחום של הנורה ולא ימס..?!

פורסם

קנה מיכל של ספרי צבע כסף .

תוריד את הפלסטיק האדום/כתום.

נקה חלודה חופשית עם ניר / בד לטש עדין.

נער היטב את מיכל הצבע כ 2 דקות.

רסס את הפנס כדי שחיבורי החשמל לא יכוסו בצבע רסס כשהנורות במקומן.

תן לצבע להתיבש.

הוצא את הנורות הצבועות והתקן במקומן נורות חדשות.

שמור את הנורות הצבעות לשימוש בפנס השני.

החזר את כיסוי הפנס.

שלמה דן גדרון

פורסם

מזה לצבוע את הרפלקטורים בספריי צבע ‏?‏ אתם נורמאלים ‏?‏ , תפקיד הציפוי הוא להכפיל את עוצמת קרן האור פי 6 גם בפיזור וגם למרחק!‏ תחשוב על זה שתכיף בא החורף ויש ימים עם אובך גשם וערפל ואני לא מדבר על זה שיש כבישים שאין בהם תאורה ובתאורה תקינה קשה מאוד לראות ואז מה תעשה?‏ תפגע במישהו ותגיד סליחה לא ראיתי?‏

פורסם
מזה לצבוע את הרפלקטורים בספריי צבע ‏?‏ אתם נורמאלים ‏?‏ , תפקיד הציפוי הוא להכפיל את עוצמת קרן האור פי 6 גם בפיזור וגם למרחק!‏ תחשוב על זה שתכיף בא החורף ויש ימים עם אובך גשם וערפל ואני לא מדבר על זה שיש כבישים שאין בהם תאורה ובתאורה תקינה קשה מאוד לראות ואז מה תעשה?‏ תפגע במישהו ותגיד סליחה לא ראיתי?‏

ציטוט. תפקיד הציפוי הוא להכפיל את עוצמת ---------------

אל תחסוך בדבר בטיחותי.

בלילה אתה זקוק לתאורה ראשית חזקה ולא לאור חניה .

בברכה קובי.

פורסם
קנה מיכל של ספרי צבע כסף .

תוריד את הפלסטיק האדום/כתום.

נקה חלודה חופשית עם ניר / בד לטש עדין.

נער היטב את מיכל הצבע כ 2 דקות.

רסס את הפנס כדי שחיבורי החשמל לא יכוסו בצבע רסס כשהנורות במקומן.

תן לצבע להתיבש.

הוצא את הנורות הצבועות והתקן במקומן נורות חדשות.

שמור את הנורות הצבעות לשימוש בפנס השני.

החזר את כיסוי הפנס.

לא רצוי בכלל

פורסם

לוקח ברצינות את עצתך, תודה ;-)

פורסם

תנסו, ותראו שהתוצאה מרשימה. מבחינת עוצמת האור דומה מאוד למה שהיה במקור. בדרך כלל הרפלקטורים הם פיסת מתכת מגולוונת. אם הרפלקטורים היו עשויים ממראה אז היה קצת טעם בדבריכם. אם יעבור טסט סימן שגם הבוחן חושב שרמת האור ביום מספיקה. כמובן שאפשר לשים נורת לד אדומה ואז למחזיר האור אין משמעות.

שלמה דן גדרון

פורסם

יש פנסים תחליפים של אוטופל משהו כזה .. אם תמצא משהו לא יקר דבר איתי בפרטי אני אולי גם ישים, האור שלי לא משהו בזמן האחרון למרות שהרפלקטורים טובים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...