Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, בהתחלה חשבתי ללכת על מערכת פשוטה הכוללת קומפוננטים קדמיים, רמקולים 6x9 על מגש אחורי ורדיו דיסק חדש.

בסופו של דבר החלטתי ללכת עם המערכת קצת יותר רחוק להשקיע יותר ולהוסיף מגבר וסאב.

כרגע יש ברשותי רמקולים אחוריים 6x9 של הרץ דגם dcx690 נאמר לי כבר שהם מהסידרה הנמוכה של הרץ, במידה והם מפריעים בהרכבת המערכת אני יכול לשדרג אותם או ל-6x9 יותר איכותיים או לקומפוננטים אחוריים/ רמקולים אחוריים בדלתות מה שיותר מומלץ יתקבל בברכה.

מגבר איכותי ( חשבתי על jbl gto 1004)

סאב איכותי אבל לא רועש מידי שישתלב יפה בסאונד ולא יגנוב יותר מידי תהצגה כמו הרבה סאבים ששמעתי שעשו לי פיצוצים באוזניים.

מדובר בדייהטסו סיריון 1.3 שנת 2002

שהסאב לא יהיה גדול מידי, איזה גודל כידי לקחת?

מבחינת סגנון שמיעה? אני יכול לומר שאני שומע כמעט הכל, אבל בעיקר מוזיקה שקטה ונעימה, כמו ג׳אז למשל.

חשוב לי שלמערכת תהיה עוצמה שלא תבוא על חשבון איכות צליל נקי ונעים לאוזן.

חשוב גם שהחברות של כלל הרכיבים במערכת יהיו בעליי שם ושמי שממליץ על רכיב או דגם מסויים יעמוד מאחורי ההמלצה שלו ( שמע במו אוזניו)

אני לא מעוניין בבמה קדמית, אני רוצה להוסיף רמקולים מאחורה אבל לא סגור מה כידי (6x9/ קומפו/ רגילים).

מבחינת תקציב שהמערכת לא תעבור את ה-5 אלף כולל התקנה.

אני יודע שלהרץ לעומת מורל יש צליל יותר מתכתי לעומת הצליל החם של המורל, מה בנוגע לקומפוננטים של jbl מה אופי הצליל שהם מוציאים?

( מתכתי/ חם ונעים)?

jbl vs morel vs hertz

פיספסתי משהוא על איזה חברות ודגמים כידי ללכת?

חשוב לציין שכבר יש לי רדיו דיסק (clarion cz 302a) חדש.

תודה מראש לכל העוזרים והמשך שבוע טוב.

פורסם

אתה בכיוון הנכון אבל אתה חייב למצוא חנות או מישהו שיכולים להשמיע לך את הרכיבים.

על המגבר של JBL מדגם 1004 דובר כאן רבות בפורום, לכן חיפוש יתן לך את כל המידע (מגבר מומלץ מאוד לפי מה שקראתי).

סאב של JBL, לרכב כמו שלך, יספיק גם 8" מדגם GTO804 בתיבה קטנה סגורה ואטומה. מניסיון, אני מבטיח לך שלא תתאכזב. הוא לא תופס מקום בכלל ונותן עבודה יפה.

בנוגע לקומפוננטים, אני אוהב את הסאונד של המורל-ים ואני מניח שכמו בכל דבר זה עדיין של הטעם. הרוב, לדעתי, אוהבים את המורלים (זה לא קשור רק לרמקולים אלא גם לכיוונים ולאות הנכנס למגבר\יוצא מיחידת הראש).

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המערכת שהרכבתי בנתיים היא:

קומפוננט 6.5 מורל דוטק אוביישן 6

רמקולים 6x9 מגש אחורי hertz dcx690

מגבר jbl gto 1004

סאב יש 3 אופציות עדיין מתלבט, אני רוצה סאב טוב שיהיה מספיק חזק

ולא קטן מידי שיתאים גם לרכב הבא שכנראה יהיה יותר גדול.

חשבתי על:

1. Jbl gto 804

2. Jbl gto 1202d

3. Comp c-12 kicker

מה אומר ומה אפשר לשפר במערכת?

תודה.

פורסם

אם אתה חושב על סאב 8 אינץ, למה שלא תבחן את ה HERTZ ES200 או ID8 שהם גם נותנים תמורה ואיכות בתיבה קטנה מאוד.

AMP: JBL GTO1004

COMP: MOREL DOTECH OVATION 4

SUB: HERTZ ES200

פורסם

ההתלבטות שלי היא קודם כל בגודל הסאב,

או סאב 8 אינץ׳ או סאב 10 אינץ׳ חשוב לציין שמדובר

בסיריון שזה רכב קטן, בנוסף לכך אני לא פריק של באסים חזקים

ולא אוהב שהאוטו יותר מדי רועד בגלל הבאס או יותר נכון הבאס

מתעלה על המוזיקה וחוץ מלשמוע בום בום בום לא שומעים כלום.

מה שכן חשוב שהסאב לא יהיה חלש מידי שבסוף לא ישמעו אותו בכלל.

אני מקווה שה-gto804 יספיק?

מה אתם אומרים כדי להוריד את ה-6x9 האחוריים לגמריי מהמערכת?

הם יפריעו לסאב?

הוספתי אותם כי אני לא מעוניין בבמה קדמית, אני רוצה שהחברים מאחורה יהנו גם מהמוזיקה.

ה-6x9 מאחורה הם hertz dcx690 והבנתי שלמרות שהם מהסידרה הנמוכה של הרץ, הם נותנים הספק

יפה לעומת 6x9 אחרים?

תודה לעוזרים.

פורסם

ה-dcx690 הם אומנם מסידרת הדיצי הנמוכה של הרץ אבל הם רמקולים טובים

לא עושה רושם שאתה חובב באסים ובסיריון 6X9 יספיקו לך לדעתי ,אני גם לא חושב שיש טעם להשקיע

יותר אם אתה חושב להחליף רכב בשנה הקרובה ,לא משתלם לפרק לאחר מכן רמקולים מהרכב ברוב המקרים.

אני הייתי חוזר להמלצה שלי מהשרשור הקודם שלך ,והייתי מתקין את ה-6X9 עם ESK165 ללא מגבר

לדעתי אתה תהיה מרוצה וגם תחסוך לעצמך הרבה כסף.

פורסם
ה-dcx690 הם אומנם מסידרת הדיצי הנמוכה של הרץ אבל הם רמקולים טובים

לא עושה רושם שאתה חובב באסים ובסיריון 6X9 יספיקו לך לדעתי ,אני גם לא חושב שיש טעם להשקיע

יותר אם אתה חושב להחליף רכב בשנה הקרובה ,לא משתלם לפרק לאחר מכן רמקולים מהרכב ברוב המקרים.

אני הייתי חוזר להמלצה שלי מהשרשור הקודם שלך ,והייתי מתקין את ה-6X9 עם ESK165 ללא מגבר

לדעתי אתה תהיה מרוצה וגם תחסוך לעצמך הרבה כסף.

אני לא חובב מושבע של באסים אבל אני כן אוהב באסים, כמובן שזה בגבול הטעם הטוב, מכוון ונקי

ושיהיה כיף לשמוע ולא בומים חזקים מידי.

אני מתכוון להחזיק תאוטו מינימום שנתיים אם לא יותר והחלטתי להגדיל את התקציב ל-4 אלף שקל בערך.

שמעתי את המורל דוטק ברכב של אחי ואת ההרץ ברכב של חבר טוב של חבר טוב שלי ופחות אהבתי את ההרץ.

המערכת שהרכבתי בסדר?

איזה סאב כידי ללכת 8 או 10?

תודה.

פורסם

אני כמעט וסגור על המערכת חוץ מהגודל של הסאב והדגם.

מערכת:

מורל דוטק אוביישן 6

Jbl gto 1004

Dcx-690 hertz

סאב אחד מאלה שהציעו gto804 או gto1202d

יש אפשרות גם להוציא לגמרי את ה-6x9 מהמערכת,

השאלה אם זה יותר טוב? (לסאב למשל)?

הצעות לשיפור יתקבלו בברכה.

פורסם

על המערכת אני סגור 99 אחוז,

בנוגע לסאב אני יחליט בימים הקרובים על איזה גודל ללכת 8 או 10

מה שכן אני מאוד אשמח אם מישהוא יכול להמליץ לי על מישהוא מקצועי

שיוכל לכוון לי את המערכת החדשה כמו שצריך?

אני גר באזור ירושלים.

תודה.

• תוכן חדש...