Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגלאקסי 2 שלי השתגע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שלומכם? קודם כל חג שמח לכולם :)

יש לי גלאקסי 2.

כמה בעיות שיש לי איתו בזמן האחרון:

1. אני משנה בפלא' שהבהירות תהיה לפי האור שיש, כלומר אם יש שמש אז האור יהיה חזק וכו'.

אחרי שעה-שעתיים ההגדרה הזאת מתאפסת ואני צריך לעשות את זה שוב פעם.

2. כל הודעה שהייתי מקבל בפייסבוק או התראה מסויימת, הוא היה עושה לי צלצול של הודעה ומראה לי את זה.

בזמן האחרון הוא לא עושה את זה בכלל.

עד שיום אחד כל ההתראות שהיו לי בפייסבוק הוא התריאה לי עליהם בבת אחת, קיבלתי הכל בבום והופ, זה שוב פעם חזר לבעיה שלא מעדכן אותי (לא שיניתי כלום כלום בהגדרות).

3. הגוגל בפלא' עושה חיפוש ולא מראה את החיפוש כמו במחשב, אלא בצורה אחרת ולא נוחה בכלל.

4. לא נותן לי להוריד כלום בפליי-סטור, רושם לי משהו packeg

המון בעיות מעצבנות.

עכשיו אצלי הולך ככה, אני משלם על המכשיר עצמו באורנג' והתוכנית עצמה בסלקום.

למי אני פונה שיטפלו לי בפלא'?

יש לי אנשי קשר בכרטיס סים ושירים ותמונות בזיכרון של הפלא', אם הם יעשו איפוס הכל יימחק? איך ניתן לעשות שלא יימחק?

תודה רבה ושוב פעם, חג שמח!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

א) אני בטוח ב99% שאיפוס יעזור כאן.

ב) איפוס לא אמור למחוק תוכן של הכ. זיכרון המובנה. אבל ליתר ביטחון תעתיק את השירים והתמונות שלך למחשב או כרטיס חיצוני.

ג) גיבוי אפליקציות - קיימות אפליקציות לזה, כמו go backup, app backup & reinstall, חפש במרקט (פליי סטור).

ד) אנשי קשר - תבדוק אם ליד כל איש קשר מופיע סמל של אות g בריבוע שחור. במידה וכן - אלה שמופיעים, אין צורך לגבות, הם ישוחזרו לבד אחרי התחברות מחדש לאינטרנט והכנסת פרטים של חשבון גוגל שלך.

ה) יומן שיחות ו-sms - בעיקרון אפשר גם עם go backup, אבל יש גם אפליקציות לזה.

ו) אנשי קשר ותוכן כרטיס הזיכרון אפשר גם לגבות בעזרת samsung kies במחשב, שאומנם ניראית ומתנהגת כמו בן דוד של אייטיונז עם פיגור שכלי, אבל אם אין ברירה, אז אפשר להשתמש בה.

אם אתה בכל זאת לקבל שירות טלפוני, נסה לפנות לחברת סלולאר הנוכחית שלך, הם אמורים להכיר את המכשיר.

אין צורך לפנות למעבדה כדי לאפס את המכשיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...