Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

XC

תחשוב מה היה יוצא אם היו משתמשים בC של הCROSS במקום הX

זה לא נשמע כל כך מגניב...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

גם אני נכנסתי לאחרונה לתחום (Treck Mamba)

ותמיד יש עוד משהו לקנות :) כרגע אני מחפש פנס לא יקר שיעשה את העבודה

קניתי כבר תיק גב עם שקית -

http://www.evanscycles.com/products/vaude/aquarius-13l-2012-hydration-pack-ec033642

ממליץ בחום - יש לו רשת מאחור והגב נשאר מאוורר

אחת החנויות הזולות ברשת - וגם עכשיו נראה לי המשלוח חינם

התחלתי להשתמש בEndomondo ואני מבסוט

עכשיו אני בחיפושים אחרי רצועת דופק (שלא נתפגר בדרך) שמתחברת עם BT לפלפון

אחרי חודש בערך הכאבים בעצם הזנב ירדו פלאים (כמעט החלפתי כיסא) ועכשיו המטרה זה כושר

כי לא נעים לעכב את החברה בטיולים (באלוני הגליל התיישבתי להם באמצע הגבעה ושלחתי אותם לדרכם )

ממליץ בחום על חרובית כמסלול טכני וקשה

ועל ביריה - עלייה שלא נגמרת שבסופה סינגל שיורד 500 מטר מדהים וכיפי

:wink:
פורסם

טרונצ'ו

מקווה שאתה לא מסכן נהגים על הכביש

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם אני יכול לעזור קצת , אני אעשה פה טיפה סדר,

אלו הן הערותי לאחר קריאת השרשור :

לפותח השרשור : רמת איבזור האופניים שלך היא אכן רמה של כניסה לתחום, אם כי סקוט יכלו היו להשקיע במעביר אחורי ברמת הDEORE , אבל זה כבר פחות חשוב .

הבלמים שלך הם של TEKTRO , זו חברה שנהוג למצוא מוצרים שלה על אופני כניסה וכניסה+ , חברה טובה ואמינה בסה"כ שעושה מוצרים עמידים למדי.

ברגע שתטפס קצת במעלה המחירים והשימוש תפגוש בסטים של שימאנו ו-AVID ואולי אפילו כאלה של HAYES (כבר לא רואים אותם הרבה) - מעבר לזה ישנן חברות קצת יותר משוגעות שכרגע לא רלוונטיות לך כמו HOPE למשל ..

לגבי המזלג הקידמי (או בולם קידמי - איך שנוח לך) , שלך הוא של חברת סאנטור , חברה לא רעה שמזלגות שלה הפכו לסטנדרט בשנים האחרונות כמחליפים של חברה אחרת שהיתה נהוגה בעבר בשם RST , יש חברות שבוחרות במזלגות כניסה של חברת מרזוקי (marzocchi) המשובחת , אבל גם זה לא קורה הרבה כיום . המזלג שלך אמור להיות מזלג קפיץ סטנדרטי שעבור הפעולות שאתה מתאר שאתה עושה - ייתן תמורה נאותה לחלוטין.

לגבי תיק:

כפי שהומלץ פה, חברת VAUDE היא חברה מעולה (לא פחות) , שעושה תיקים ברמות הגבוהות ביותר, פתרון הרשת שלהם אכן מפריד את התיק מהגב שלך וייגרום לכך שתזיע שם פחות ותהיה חשוף פחות לגב תפוס \ דלקת ריאות בזמן מנוחה כשהתיק לא עליך והזיעה כן - כשהרוח מנשבת.

גם תיק של קאמלבק - אותו MULE שהומלץ פה - הוא תיק מעולה , אני משתמש בMULE NV , ומאוד מרוצה.

לגבי שקיות שתיה:

חלק מהחברות נותנות שקיות שתיה עם התיקים לרכיבה , אני באופן אישי משתמש בשקית של חברת שורש , פשוט כי חבר שלי עבד בחברה וסידר לי במתנה שקית 3 ליטר צבאית שלא ניתנת לרכישה , אלא כזו שניתנת ליחידות המיוחדות ברחבי העולם כשהן משתמשות בתיקים של החברה (דבר ידוע .. אגב .. ) . גם לפני כן השתמשתי בשקית של החברה הזו , הם אמינים, טובים ומשלנו - אז למה לא. ייתכן ואחד התרמילים שלהם ימצא חן בעיניך גם ..

בסיום כל רכיבה תנקה את השקית והקשית ממים ותלה אותה לייבוש באויר הפתוח - זה יעשה פלאים בשמירה עליה .. אהה, ועוד משהו , שים בה רק מיים , כל משקה איזוטוני כזה או אחר שתרצה - תוכל לקחת בטבליה עם המיים בזמן המנוחה או כבקבוק בתיק עצמו.

דבר אחרון שנאמר פה וחשוב לציין אותו:

קנה לך מולטי-טול טוב ולמד היטב כיצד להשתמש בו , כמות הפעמים שהיצלתי אנשים בשטח עם כלי לתיקון שרשרת עברה מזמן את עשר האצבעות שלי , כמו כל דבר בחיים , ידע = כח ולעיתים הימנעות מהריסה של טיול לך ולחבריך לרכיבה.

רכב בזהירות ובהנאה.

:wink:

עריכה:

לגבי רכישה ברשת: יש המון חנויות ישראליות באינטרנט עם שירות טוב ומחירים תחרותיים , מעבר לכך יש את EBAY ויש את אתר CRC הבריטי המצויין ודומיו לרכישה מחו"ל.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
יש לי SPECIALIZED XC

אם יש לך סמארטפון, יש המון אפליקציות, המראות את מסלול הרכיבה על מפה, מודדות זמן, מהירות, ואפילו שריפת קלוריות (די חאפרית, כי אין מד דופק, אבל עדיין נחמד). אני משתמש בBIKE-MATE.

.

http://www.endomondo.com/home

אפליקציה תומכת בחיישנים שמתחברים דרך BT לטלפון. אפשר לחבר מד דופק וכל מיני כאלה ככה שהאפליקציה תתן לך מידע אמין יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדתי אין מה להשקיע על vaude לבשתי 2 שלהם ולא הרגתי הרבה הבדל (יש, אני לא ישקר)

אבל יחס מחיר תרומה אאוטדור לוקחת בגדול !

המחיר הזול והאמינות היחסית שווה

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

תיקים של ואודה- מעולים.

תיקים של שורש מצויינים.

תיקים של אאוטדור- בסיסיים, עם שקיות ברמה בסיסית.

השקיות של שורש מהטובות בעולם, לעניות דעתי (הקובעת)...

:-D

לא סתם מייצאים אותם לכוחות בטחון ברחבי העולם.

מתחדשת*

פורסם

כן, אני עם אאוטדור והשקית של,שורש ב170 שקל, שקית מעולה חזקה אנטי בקטראלית פיה טובה וגם ככה הצינורית, התיק עצמו מעולה, פחות כואב הלב להתרסק ולקרוע תיק של אאוטדור, גם את התיקונים אני עושה לבד, עם חוט ומחט

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

• תוכן חדש...