Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

בחודש אוגוסט העלו לי את השכר ב300 ש"ח, האם במידה ובמשק מעלים את השכר בעוד 300 ש"ח יעלו לי אוטומאטית?

האם הגיוני לדרוש? מקובל לדרוש? ואם מעלים ב150? הגיוני לדרוש תוספת של 150?

ברמת העיקרון הוסיפו לי לנסיעות,אבל תחת שכר יסוד.

תודה.

פורסם

לא מעלים את השכר אלא רק את שכר המינימום. כל זמן שאתה מעל למינימום החדש אף אחד לא חייב להעלות לך ואתה לא יכול לדרוש אלא לבקש.

נהוג ברוב המקומות שכשמעלים את המינימום להעלות גל לאלה שקרובים אליו אבל זה לא מחייב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החל מהיום שכר המינימום עלה (ממה שזכור לי). לכן אני מניח שתהיה לך עוד העלאה (כי אתה כנראה מרוויח מינימום אם העלו לך ב-300 שקל).

פורסם
ומה שכר המינימום החדש לעכשיו? :-)

כדי לקנות דירה סטנדרטית בשווי 1,548,000 שח תצטרך לחסוך את כל המשכורת מינימום במשך 30 שנה בידיוק!

לקחתי בחשבון מיסים, אבל גם לקחתי בחשבון שיעלו את המשכורת במשק :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מו שמרויח שכר מינימום לא גר באיזורי הביקוש אלא הולך למקומות הזולים מאוד וגר בדירה של פחות משליש הסכום הזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כדי לקנות דירה סטנדרטית בשווי 1,548,000 שח תצטרך לחסוך את כל המשכורת מינימום במשך 30 שנה בידיוק!

תגדיר בבקשה דירה סטנדרטית בשבילך..

אם אצלך זה 4 חדרים אז אצלי זה כמעט קוטג' 2 קומות.

אני עם הסכום הזה קונה 2 דירות אחת לי ואחת להשקעה ושניהם לא פחות מסטנדרטיות.

404

פורסם

כן אני יודע, זו לא הנקודה

אז נגיד 15 שנים, זה לא משנה זה עדיין זמן דימיוני לחסוך הכל כדי להגיע למשהו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סתם שאלתי בשביל לדעת מהו שכר המינימום. :-)

אני לא מרוויח את השכר הזה מינימום.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

על זה בדיוק הממשלה בונה.

"כן, המחירים בשמיים והכל עולה אלפי שקלים יותר מאשר שנה אבל הנה, זרקנו לכם עצם של 300 ש"ח".

זו בושה שאנשים עדיין קונים את זה.

זה אותו דבר כמו העלאת בלו שמתבטלת אחרי כמה ימים כי הממשלה קולטת שהיא במצב טיפה יותר רגיש ולאנשים נמאס.

רק לפרופורציות, הנה שרשור מ2003 שבו מתלוננים שהדלק עובר את ה4.73!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=4284&highlight=%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%94

ככה מעלים לאט לאט את המחירים ואנשים לא עושים עם זה כלום.

• תוכן חדש...