Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני נוסע ושומע מוזיקה חזק(במערכת המקורית של הרכב) ונניח ויש באס ומרגישים את הרעד, המראה הפנימית רועדת גם היא.

שאלתי היא - האם זה יכול להתנפץ? האם ברכב חדש זה פוגע בפלסטיקה שכן יכולים להיווצר סדקים?

או שהדבר לא פוגע כלל?

פורסם

מה שיתנפץ לפני המראה או הפלסטיקים זו השמיעה שלך. חפש בגוגל וקרא קצת על נזקי ווליום גבוה ותחליט אם אתה כבר מוכן נפשית להסתובב עם מכשירי שמיעה תקועים באוזניים. כי כן, זה מוביל לזה, לאט לאט אבל בטוח.

פורסם

יש מחקרים (אפשר למצוא באינטרנט) המראים שמוזיקה חזקה מאד משחררת ברגים,דבקים וחיבורים בהלחמה קלה.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

מערכת מקורית של הרכב ועדיין רועד? כנראה היא לא מכוונת כמו שצריך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ואם זה רכב מנהלים שמגיע עם מערכת יוקרתית?אל תפסלו.

אבל פותח השרשור, יכול להיות שהמערכת שלך נחנקת ואיתה באסים הזווים ומעוותים וזה גם גורם לרעידות כאלה.

אצלי באוטו ואני בלי סאב, לפעמים אם אני מגביר חזק עם המגבר ויש שיר שהרמקולים איכשהו מצליחים לשרוד את הבאסים אני רואה את המראות צד שלי רוקדות כאילו יש סאב.

לא נראה לי שיש מה לעשות נגד זה אם אתה מכוון על עוצמה גבוהה!

• תוכן חדש...