Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבינים באלפא רומאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לשאול בקשר לאלפא ספרינט, לא משנה איזה נפח מנוע.

איך האוטו בכלליות, אמינות, מחירים (מתחת/מעל למחירון), תמונות, ומישהו שמוכר.

האם האלפא 33 עדיפה ?

תודה רבה למי שיענה.

הראל.

Alfa Symbol.jpg

sprint.jpg

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

טוב, אני משער שמדובר על הסוד-ספרינט, זהו דגם שמבוסס על שלדת הספרינט ויצא בשנות ה 70 (לראשונה ב 76)

המנועים הרלווונטים לארץ הם מנוע ה 1.5 בעיקר, ומעטות עם 1.7 (מנועי בוקסר)

האוטו עצמו מבוסס על שלדת הנעה קידמית מהמעולות של שנות ה 80, ולכן באופן עקרוני הוא מהנה (הסוד המקורית נחשבת מהנה יותר..)

מכיוון שמדובר על רכב משנות ה 80, אין לצפות לאמינות, ליתר דיוק יש לצפות לתקלות (רובן קטנות וקלות לתיקון) שיבואו, והרבה, כמו גם לחלודה שמגיעה, אבל לא בכמויות היסטריות (וככל שהדגם מתקדם במודל, כך ייטב, כמובן)

רוב הבעיות באוטו הזה הן תוצאה של הזנחה, התעללות רצופה, ונזקי תאונות (פגיעות שלדה)

אגב, יש לציין שייצרו באוסטרליה כמות קטנה של ספרינטים עם מנוע V8, בתצורה מרכזית - מה שהפך אותן לדבר מפחיד ביותר..., כמו כן נעשה נסיון באלפא ליצור דגם של ספרינט עם מנוע מרכזי (V6), דבר שהיה מאוד מעניין אבל לא מומש בשל בעיות ייצור (עלות)

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם
טוב, אני משער שמדובר על הסוד-ספרינט, זהו דגם שמבוסס על שלדת הספרינט ויצא בשנות ה 70 (לראשונה ב 76)

המנועים הרלווונטים לארץ הם מנוע ה 1.5 בעיקר, ומעטות עם 1.7 (מנועי בוקסר)

האוטו עצמו מבוסס על שלדת הנעה קידמית מהמעולות של שנות ה 80, ולכן באופן עקרוני הוא מהנה (הסוד המקורית נחשבת מהנה יותר..)

מכיוון שמדובר על רכב משנות ה 80, אין לצפות לאמינות, ליתר דיוק יש לצפות לתקלות (רובן קטנות וקלות לתיקון) שיבואו, והרבה, כמו גם לחלודה שמגיעה, אבל לא בכמויות היסטריות (וככל שהדגם מתקדם במודל, כך ייטב, כמובן)

רוב הבעיות באוטו הזה הן תוצאה של הזנחה, התעללות רצופה, ונזקי תאונות (פגיעות שלדה)

אגב, יש לציין שייצרו באוסטרליה כמות קטנה של ספרינטים עם מנוע V8, בתצורה מרכזית - מה שהפך אותן לדבר מפחיד ביותר..., כמו כן נעשה נסיון באלפא ליצור דגם של ספרינט עם מנוע מרכזי (V6), דבר שהיה מאוד מעניין אבל לא מומש בשל בעיות ייצור (עלות)

נמרוד

תרשה לי לתקן :wink: : טוב, אני משער שמדובר על הסוד-ספרינט, זהו דגם שמבוסס על שלדת הסוד.

פורסם

האוטו הזה רק צרות ובעיות

אם כבר לך על הסוד, הספרינט בעייתית ופחות טובה מרוב הבחינות

החלקים יקרים, התיקונים מסובכים ולכן יקרים עוד יותר

זה נכון שהאוטו עושה צרות רק אם מזניחים ומתעללים בו, אבל זה בערך מה שעברו כל המכוניות בגיל הזה, ואלו שלא - לא נמכרות.

השלדה נוראית ובד"כ מביאה את האוטו למצב קטטוני לפני המכניקה.

ובסוף אתה נשאר עם אוטו בינוני מינוס, שנראה סביר מינוס, ונוסע רק אם אתה מכונאי (או אבא או דוד או חבר, שבמקרה זה יהפוך לחבר זמני).

אם אין טעם ואין ריח, על מה נשאר להתווכח?

אם בא לך לסבול, חפש ספיידר או GTV ישנות. הן שוות את זה.

לובינסקי מכר בחודשיים האחרונים פחות מ800 מכוניות

זה רבע ממה שהוא מכר בשנה שעברה

ואני שואל: רק עכשיו נפתחו לאנשים העיניים?

פורסם

בסוד והספרינט חולקות בדיוק את אותם מכללים וההבדלים הם אך ורק במבנה החיצוני, תא הנוסעים, וכיול שילדה פחות טוב.

מבחינת אמינות אין שום הבדל, הכל תלוי ביכולת בעל הרכב להרגיש, לשמוע, ולהריח בעיות לפני שהן קורות.

דני G.

• תוכן חדש...