Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשני עובדי פדקס,

אתם מזלזלים באינטלגנציה של הקוראים עם סיפורי המעשיות שלכם.

שוב, לא אני בחרתי את השילוח דרככם. תקראו במקום לכתוב מלל רב (שמתי לינקים מסודרים). המוכר הגדיל ראש.

עוד פעם, עמיל מכס תפקידו לסגור את כול הקצוות לכן המחיר 240 ש"ח וזה צריך לכלול גם את הטופס שלא עולה אגורה .

גם המדינה לא לוקחת אגורה על אישור טופס זה . בקיצור עוד 140 ש"ח עמילות על עמילות.

אגב, יש חברה שאיתה אני משלח BUY2USA לשעבר USHOPS , שהעמלה שלהם נמוכה לאין שעור משלכם.

יש מחשבון באתר שנותן מחיר משלוח מדוייק (כולל מיסים והעמלה של החברה) ואין אצלהם סיפורי עמיל מכס טפסים ושאר הירקות שאתם מספרים.

רענן

פורסם

לשני עובדי פדקס,

שוב, לא אני בחרתי את השילוח דרככם. תקראו במקום לכתוב מלל רב (שמתי לינקים מסודרים). המוכר הגדיל ראש.

עוד פעם, עמיל מכס תפקידו לסגור את כול הקצוות לכן המחיר 240 ש"ח וזה צריך לכלול גם את הטופס שלא עולה אגורה .

גם המדינה לא לוקחת אגורה על אישור טופס זה . בקיצור עוד 140 ש"ח עמילות על עמילות.

אגב, יש חברה שאיתה אני משלח BUY2USA לשעבר USHOPS , שהעמלה שלהם נמוכה לאין שעור משלכם.

יש מחשבון באתר שנותן מחיר משלוח מדוייק (כולל מיסים והעמלה של החברה) ואין אצלהם סיפורי עמיל מכס טפסים ושאר הירקות שאתם מספרים.

הנה התוצאה , סה"כ $204 (כולל משלוח פנימי בארה"ב של $10) לעומת פדקס שיצא $284

פער של 312 ש"ח ועם שילוח באמצעות הדואר פער של 464 ש"ח !

אז אנשים, תחשבו ותחשבנו טוב טוב לפני שאתם משלחים עם פדקס

רענן

SNAG-0070.jpg

פורסם

שכנעת אותי. אם זה כתוב באתר כלשהו, זה כנראה נכון. תראה עוד עובדות מדהימות שמצאתי באינטרנט

http://www.bertisevil.tv/pages/bert000.htm

הויכוח עקר כי כנראה שזה לא אפשרי לצפות מאדם להודות שאינו מבין בנושא מסויים, במיוחד בארץ בה כל אחד הוא רב מומחה לכל עניין.

יום טוב שיהיה לך.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
שכנעת אותי. אם זה כתוב באתר כלשהו, זה כנראה נכון. תראה עוד עובדות מדהימות שמצאתי באינטרנט

http://www.bertisevil.tv/pages/bert000.htm

הויכוח עקר כי כנראה שזה לא אפשרי לצפות מאדם להודות שאינו מבין בנושא מסויים, במיוחד בארץ בה כל אחד הוא רב מומחה לכל עניין.

יום טוב שיהיה לך.

תתפלאי אבל אני מבטיח לך שאני מבין הרבה יותר מאלה שעונים לטלפון בחברה שאת נמנת עליה.

בעצם אין מה לצפות לתשובה עניינית לאחר הקישור שהוספת.

רענן

פורסם

הדיון הפסיק להיות ענייני, כשטענת שאנחנו רק מספרים "סיפורי מעשיות". מכאן אני למדה שאין טעם לנסות ולדבר עם מי שגם ככה מזלזל במה שיש לך לומר.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם
הדיון הפסיק להיות ענייני, כשטענת שאנחנו רק מספרים "סיפורי מעשיות". מכאן אני למדה שאין טעם לנסות ולדבר עם מי שגם ככה מזלזל במה שיש לך לומר.

צודקת ! רק חבל שאין לך שום דבר נוסף לתרום מעבר למה שנאמר ע"י בכירים בפדקס.

נחכה לתשובת היחצ"ן / עו"ד בתשלום של פדקס.

שנה טובה

רענן

פורסם

מה קורה במידה ואינך מעוניין בחבילה אחרי שאתה שומע על בקשת עמלות למיניהן ?

היא מוחזרת לשולח?

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם
לשני עובדי פדקס,

הנה התוצאה , סה"כ $204 (כולל משלוח פנימי בארה"ב של $10) לעומת פדקס שיצא $284

פער של 312 ש"ח ועם שילוח באמצעות הדואר פער של 464 ש"ח !

אז אנשים, תחשבו ותחשבנו טוב טוב לפני שאתם משלחים עם פדקס

רענן

ואותה חברה שאתה מציין לשבח במחירייה המוזלים והכל, כיצד היא מבצעת את המשלוחים? דרך דואר ישראל?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

היא מוחזרת לשולח?

עקרונית אני יכול להתנגד לקבלת החבילה ואפילו לפתוח תלונה באיביי . המוכר היה אמור לשלוח עם USPS .

אבל סה"כ הוא בסדר גמור. הוא הגדיל ראש וממש ממש לא יצליח להבין על מה אני מתלונן ומסרב לקבל החבילה.

מבחינתו פדקס זה שרות מהיר וטוב יותר לעומת הדואר. הוא לא מכיר את עניין העמילות של פדקס בישראל.

רענן

פורסם
ואותה חברה שאתה מציין לשבח במחירייה המוזלים והכל, כיצד היא מבצעת את המשלוחים? דרך דואר ישראל?

החברה מקבלת המוצר במחסן בניו ג'רסי, בודקת אותו ושלוחת לך חיוב פייפאל .

עם התשלום (אתה בוחר ימי שלוקח חודש וחצי, או אווירי שבכול יום שלישי הם מעמיסים על קרגו לארץ) נשלחת החבילה לארץ.

כאן נבדקת החבילה משוחררת (תשלומי מיסים ואישור משרד התחבורה) ונשלחת לביתך באמצעות דואר שליחים.

אני משתמש איתה עבור מוצרים שהמוכרים לא מוכנים לשלוח לישראל אלא רק לארה"ב.

שאר הפריטים אני משלח דרך USPS ובד"כ אין כול בעיה. מיסים משלמים בדואר בשחרור החבילה.

חלקי חילוף לרכב שלא מאושרים לשחרור מהיר עפ"י נספח 1 בתקנה 20/08 , הדואר שולח לך מסמכים שאותם נדרש למלא ולשלוח למשרד התחבורה לאישור. עם קבלת האישור (שבועיים במכסימום) משחררים החבילה במכס/דואר.

במקרה הספציפי שכאן, הקולר הוא פריט שמאושר לשחרור מהיר לכן לא נדרש כול אישור ממשרד התחבורה.

אם היה נשלח ב USPS, הייתי נדרש לשלם בדואר רק את המיסים והייתי חוסך מעל 400 ש"ח.

שנה טובה

רענן

פורסם

היא מוחזרת לשולח?

מאחר והמשלוח כבר שוחרר ואת הגלגל לא ניתן להחזיר לאחור ולבטל את עלויות השחרור, השולח, בכפוף לתקנון עליו חתם, מחוייב על העלויות והוא יכול להחליט אם להפיץ אליך את המשלוח ללא עלות נוספת (כשעלויות השחרור על חשבונו), להשמיד את המשלוח, או להחזיר אותו אליו. הדבר תלוי בהחלטתו.

במידה ובאמת השולח עשה טעות ופעל בניגוד להנחיותך, אנחנו משתדלים להסביר לו את סיבת הסירוב בכדי לקבל את הסכמתו להפיץ את המשלוח על חשבונו אליך, כדי שלא יבחר להשמידו או להחזירו במקום (מאחר ובכל מקרה את החיוב הוא משלם). אך בסופו של דבר- זה תלוי בהחלטת השולח.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם

ולמי שעדיין יש ספקות או לא הבין, שימו לב,

קולר זהה, מחיר זהה (קולר ומשלוח) שנשלח לי מספק אחר אבל דרך USPS .

הגיע ישירות (תוך פחות משלושה שבועות) לסניף הדואר השכונתי וללא שום דרישת תשלום לעמלות או מיסים !

סה"כ הקולר עלה כ 560 ש"ח בשילוח דואר לעומת 1110 ש"ח בשילוח באמצעות פדקס .

כמעט 100% יותר

אז תחשבו ותחשבנו טוב טוב לפני שאתם משלחים עם פדקס.

המלצה שלי, תוסיפו הערה למוכר שלא יגדיל ראש כמו במקרה שלי.

שנה טובה

רענן

SNAG-0071.jpg

פורסם

בתור מישהו שעבד בפדקס בעבר אני יכול להגיד לך מראש אל תצפה לתגובה חכמה.... כל החברה הזאת בארץ בנויה ממנהלים שהמינוי שלהם מתבצע לפי מי שאתה מכיר וללא קשר ליכולת המקצועית שלהם.....

דבר שני, מניסיון של מישהו שעבד שם (אמנם בייצוא ולא בייבוא), אם אתה מה שמוגדר "לקוח מזדמן", קרי לא חברה או מישהו שיש לו הסדר איתם, החבילה שלך מעניינת אותם כמו אתה יודע מה.... אם לדוגמה היה לך מספר לקוח של נייס/אלביט/וכו' היית רואה איזה יופי מלקקים לך... כמובן שמראש התעריף היה חצי....

פורסם
בתור מישהו שעבד בפדקס בעבר אני יכול להגיד לך מראש אל תצפה לתגובה חכמה.... כל החברה הזאת בארץ בנויה ממנהלים שהמינוי שלהם מתבצע לפי מי שאתה מכיר וללא קשר ליכולת המקצועית שלהם.....

דבר שני, מניסיון של מישהו שעבד שם (אמנם בייצוא ולא בייבוא), אם אתה מה שמוגדר "לקוח מזדמן", קרי לא חברה או מישהו שיש לו הסדר איתם, החבילה שלך מעניינת אותם כמו אתה יודע מה.... אם לדוגמה היה לך מספר לקוח של נייס/אלביט/וכו' היית רואה איזה יופי מלקקים לך... כמובן שמראש התעריף היה חצי....

כן גם אפשר לשמוע את "החוכמה" של נציגת פדקס שטוענת שחוקי מדינת ישראל לא חלים עליהם כי הם חברה פרטית ...

רענן

פורסם

ניהלתי מספיק שיחות ושמעתי מספיק שיחות לתאום תשלום לדעת שכך לא נהוג להתבטא אצלנו. היות ואין פרטים למקרה אני לא יכולה לדעת אפילו עם מי דיבר כי אני לא מזהה גם את הקול. חבל שכבר טרח להקליט אבל לא העביר למנהל כי ההסברים של הנציגה הזו לא מדוייקים ולוקים בחסר וחבל שלא טופל באופן נקודתי. הקלטה של נציגה גסת רוח ניתן למצוא בכל חברה שנותנת שירות, לצערי.

"חבר, אתה נוחר"

• תוכן חדש...