Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים, אני חייב לכם דו"ח התקדמות ...

ברשותכם אפריד בין החבילה הספציפית שלי לעניין העקרוני.

החבילה הספציפית, תועבר כנראה להשמדה כי במקרה שלי זול לי להזמין הפריט מחדש ולשלחו דרך USPS (המוכר הבטיח הפעם לא "להגדיל ראש" ...)

לעניין העקרוני,

ראשית, ברצוני להודות לבכירי פדקס על השיחות העיניניות בנושא ! (רונן סמנכ"ל, סיגלית מנהלת ייבוא, יואל המסווג הראשי)

הטענה הראשית שלי לצורך בהשוואת טיפול כבדואר/מכס, נשמעה בקשב רב.

נציגי פדקס ציינו את המגבלות והמסגרת שבהם הם פועלים.

הייתה הבנה כוללת שזהו אינטרס משותף (לנו כלקוחות ולהם כספקי שירות) להשוואת תהליכים מול הדואר/מכס ובכך להגביר האטרקטיביות של משלוח מהיר באמצעות פדקס (אני משוכנע שבהשוואת תהליכים ובתשלום הולם עבור משלוח מהיר, האטרקטיביות תעלה ויותר משתמשים יעדיפו שילוח מהיר).

העברתי את תקנת משרד התחבורה ומכתב נימוקים למסווג הראשי של פדקס, איתם יפעל מול נציג המכס לבקשת השוואת תהליכים. "הכדור" נמצא כעת בידי נציגות המכס.

בהתאם לתשובת המכס, תתקיים פגישה בניננו (כנראה לאחר החגים) לסיכום סופי לנושא.

אגב, גם תשובה שלילית מנציג המכס אינה סוף פסוק, אוציא פנייה למנכ"ל רשות המיסים.

שנה טובה

רענן

פורסם

אבל מה לגבי המיסים שנדרשת לשלם שלא לצורך?

אם לא היית צריך לשלם, אין סיבה שתשלם ואין סיבה "להשמיד" את החבילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אבל מה לגבי המיסים שנדרשת לשלם שלא לצורך?

אם לא היית צריך לשלם, אין סיבה שתשלם ואין סיבה "להשמיד" את החבילה.

בשום שלב לא הייתה בעיית מיסים ! אלא,

א. עמלת עמיל מכס (240 ש"ח)

ב. עמלת הפעולה לאישור משרד התחבורה (140 ש"ח)

תשלום עמלות אלה הן לחשבון פדקס ולא מס למדינה.

כול השרשור נובע מטענתי שלא היה צורך כלל בפעולות אלה עפ"י תקנה 20/08 בדיוק כמו שקורה בדואר/מכס.

רענן

פורסם

לעמלות האלה התכוונתי כשכתבתי מיסים.

השאלה היא האם הם הסכימו לבטל לך אותם, ואם כן, למה להשמיד את החבילה?

קח את המשלוח הנוסף, חבר אותו למחיר המשלוח שאתה מבקש להשמיד (זה המחיר שיעלה לך הפריט בסוף), האם זה יוצא לך זול יותר מאשר לשלם את המיסים ולקחת את החבילה שנמצאת כבר בארץ?

in the face

with a chair

פורסם
לעמלות האלה התכוונתי כשכתבתי מיסים.

השאלה היא האם הם הסכימו לבטל לך אותם, ואם כן, למה להשמיד את החבילה?

קח את המשלוח הנוסף, חבר אותו למחיר המשלוח שאתה מבקש להשמיד (זה המחיר שיעלה לך הפריט בסוף), האם זה יוצא לך זול יותר מאשר לשלם את המיסים ולקחת את החבילה שנמצאת כבר בארץ?

הם לא מוכנים לוותר על העמלות המיותרות . סה"כ 549 ש"ח לשחרר החבילה.

ב 460 ש"ח אני מקבל הפריט לדואר השכונתי (לפני כמה חודשים הזמנתי וקיבלתי אותו פריט).

חוץ מזה, זה עניין עקרוני ולא כספי. שיבזבזו קצת זמן על התראות, ניירת וכו ...

רענן

פורסם

אני הייתי פונה למשרד הממשלתי המתאים אם הם גובים עמלות שלא כחוק. שיתחילו לרדוף אחריך קצת. זה עובד יופי עם חברות הסלולר

אולי אמון הציבור גם יכול לתת פה מענה מסויים.

in the face

with a chair

פורסם

אגב, גם תשובה שלילית מנציג המכס אינה סוף פסוק, אוציא פנייה למנכ"ל רשות המיסים.

שנה טובה

רענן

לא ממש ברור לי, אם אתה טוען שמה שגבו ממך - זה לא מיסים, אלא עמלות של "פדקס", אז מה בדיוק אתה רוצה ממנכ"ל רשות המיסים?

לא לשכוח את בית הדין הבינלאומי בהאג!

תהיה בריא. הזמן שלך כנראה מה זה זול...

פורסם
לא ממש ברור לי, אם אתה טוען שמה שגבו ממך - זה לא מיסים, אלא עמלות של "פדקס", אז מה בדיוק אתה רוצה ממנכ"ל רשות המיסים?

כי המסווג הראשי של פדקס טוען שנציג המכס לא מוכן לחתום כמו בדואר על שחרור מהיר לכן הם (פדקס) פועלים עם "עמיל מכס" (שזה הם פדקס בעצמם ... )

קצת סקפטי אבל נותן את הקרדיט ומחכה לתשובה הרשמית.

לא לשכוח את בית הדין הבינלאומי בהאג!

כן כן כבר הבנו שאתה משפריץ "חוכמה" .

תהיה בריא

תודה מאחל גם לך בריאות.

הזמן שלך כנראה מה זה זול...

אכן זמן בשפע בפרט שכנראה אתה אחד מאלה שממן אותו ...

יום טוב

רענן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני הייתי בסרט הזה. הזמנתי חלק פלסטיק שעולה 53 ש"ח כולל משלוח מאנגליה. המוכר שלח את זה דרך UPS כנראה כי זה חלק גדול.

שורה תחתונה, זה היה אצלי ביד אחרי חודש ותשלום של כמעט 900 ש"ח. בנוסף קיבלתי קבלה עם סכום נמוך יותר - 594 ש"ח.

אני יכול לחפש את החיוב באשראי ולהוכיח שזה היה קרוב יותר ל900 מאשר ל 600...

הכי טוב בדואר וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הזמנתי בגדים בשווי 260 דולר מאברקומבי והחבילה נשלחה דרך פדקס( טעות שלא בדקתי דרך מי הם שולחים).

עכשיו התקשרו אלי מפדקס והחבילה אמורה להגיע ביום חמישי לארץ , והם דורשים 381 שקל בשביל לשחרר אותה.

המחיר כלול :

181 שקל מע"מ , 100 דמי טיפול ו-100 אגרות שונות.

לגבי מע"מ ודמי טיפול אין בעיה בסדר..אבל 100 שקל אגרות ?!

כשאמרתי להם שאני מעוניין לשחרר את החבילה בעצמי הם אמרו לי שפתיחת תיק זה 150 שקל , האם זה באמת ככה?

בפעמים קודמות ששיחררתי בעצמי זה לא עלה 150 שקל.

מה זה הגנבה הזאת לא יאמן.

פורסם
181 שקל מע"מ , 100 דמי טיפול ו-100 אגרות שונות.

לגבי מע"מ ודמי טיפול אין בעיה בסדר..אבל 100 שקל אגרות ?!

כשאמרתי להם שאני מעוניין לשחרר את החבילה בעצמי הם אמרו לי שפתיחת תיק זה 150 שקל , האם זה באמת ככה?

100 ש"ח אגרות זוהי הערכה, ובכל מקרה מדובר באגרות שהמדינה גובה (אגרת בטחון, אגרת מחשב ודמי אחסון). גם אם תשחרר את החבילה בעצמך אתה עדיין תשלם את זה, ובכל אופן סכום מדויק, שיתכן ויהיה גם נמוך יותר, יהיה רק לאחר הגעת החבילה לארץ.

פתיחת תיק אכן עולה 150 ש"ח, וכמו האגרות גם כאן מדובר בסכום שהולך למכס. במקרה שלך פדקס רק גובה ממך את התשלום ומעבירה אותו במלואו למכס.

אתה יכול לשחרר את החבילה בעצמך, רק אל תשלה את עצמך שתצליח לחסוך את הסכומים האלה כי זה לא יקרה. הם ממילא לא הולכים לפדקס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...