Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה חיובית - שמן מתחמצן, גומי מתיבש, מים מתאדים ועוד ועוד. בקיצור - יש ברכב הרבה מרכיבים שמתבלים גם אם הרכב עומד בחניה סגורה עם בקרת טמפרטורה ולחות כמו בהיכל הספר. לכן חיוני לטפל בו תקופתית "לפי הספר".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
התשובה חיובית - שמן מתחמצן, גומי מתיבש, מים מתאדים ועוד ועוד. בקיצור - יש ברכב הרבה מרכיבים שמתבלים גם אם הרכב עומד בחניה סגורה עם בקרת טמפרטורה ולחות כמו בהיכל הספר. לכן חיוני לטפל בו תקופתית "לפי הספר".

הגיוני....

כמרכיב אחרון לפני שאני יורד לגמרי מהעסקה (:-() מה לגבי הפח

פורסם

אם הבדיקה של חברת הליסינג- גם עניין פגיעות פח וצבע הייתי לוקח בע"מ -אולי יתברר כמשהו חמור יותר בהמשך.

שוב,העסקה אינה כדאית עם 3 סימני קריאה.הרכב הזה היה צריך לעבור 3 טיפולים והוא עבר מס' עגול- 0.

העסקה הזו רעה מאוד,באיזה שפה לכתוב את זה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תודה לכל המגיבים

ממשיך לחפש רכב אחר :-(

חג שמח ושנה טובה

החלטה נכונה ! אני לא מבין איפה היה הבעלים של רכב בשביל לא לעשות טיפולים 3 שנים ??? ברור לי שיש אנשים מאותגרים שכלית, אך עד כדי כך ? הרי כתוב בספר רכב טיפול כל 15 אלף או שנה, גם אמרו לו את זה בזמן המסירה של רכב חדש. פשוט בן אדם מוזר. אף אחד לא יקנה את הרכב גם אחרי הורדה של 50% מהמחירין. אולי לחלקים.

פורסם
החלטה נכונה ! אני לא מבין איפה היה הבעלים של רכב בשביל לא לעשות טיפולים 3 שנים ??? ברור לי שיש אנשים מאותגרים שכלית, אך עד כדי כך ? הרי כתוב בספר רכב טיפול כל 15 אלף או שנה, גם אמרו לו את זה בזמן המסירה של רכב חדש. פשוט בן אדם מוזר. אף אחד לא יקנה את הרכב גם אחרי הורדה של 50% מהמחירין. אולי לחלקים.

אדי,הרכב היה ביד הראשונה בבעלות חברת הליסינג ונמכר עם 0 ק"מ (אחרי שנה ?) וכבר אז היה צריך לעבור טיפול ראשון.

כאשר הרכב נמכר לבעלים השניים שהחזיק בו שנה, היה צריך לעבור עוד טיפול אבל אז :-o הרכב נמכר חזרה לחברת הליסינג מלקוח, שלא רצה להמשיך את העסקה ולמה שהוא יעשה טיפול על חשבונו,הוא פראייר ? :twisted:.

הליסינג מצידו, חסך כל שקל שאפשר ועכשיו אפשר למכור לימון כאתרוג במחיר מחירון או מקסימום בהפחתת ליסינג ("הרכב בונבון בקושי נסע).

עכשיו כל הבלגן יפול על הלקוח,יקנה את הזוועה הזו.הטיפול הוא העלות השולית לעומת הנזק שיתכן ונגרם לרכב בשל אי ביצוע טיפולים בזמן שלא לדבר על עניין מכירה עתידית שתהיה במחיר ****.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
סליחה על הבורות, אבל מה ההגיון לטפל ברכב ע"פ זמן ולא ק"מ

רכב שעמד האם יש צורך בהחלפת השמנים, מסננים וכו...

(מה ההבדל בין אחזקת שמן בגלון או אחזקה ברכב :shock:)

כמו כן אשמח לתגובה לגבי בעיות הפח

דווקא רכב שעומד הרבה זמן הבלאי בו גבוהה יותר מרכב שנסע באופן קבוע. מכיוון שרכב עומד כל השמן יורד מהמכללוים ובפעם בשבוע שמניעים עד שהשמן מגיע חזרה למכללולים הם נשחק יותר ממה שצריך.

ו... אם אתה בכ"ז לא נוסע אתה עדיין צריך להחליף את השמן כי עם הזמן הצמיגות שלו משתנה והשימון והקירור שלו פחות יעילים

פורסם

הרשו לי לא להסכים איתכם. זו אולי לא עסקה נהדרת אבל היא גם לא רעה כל כך. במחיר נכון הייתי לוקח את הרכב. נכון שהיה צריך לעבור טיפולים אבל הוא בקושי נסע כלומר חוסר הטיפולים לא הספיק לגרום לו נזק רב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
הרשו לי לא להסכים איתכם. זו אולי לא עסקה נהדרת אבל היא גם לא רעה כל כך. במחיר נכון הייתי לוקח את הרכב. נכון שהיה צריך לעבור טיפולים אבל הוא בקושי נסע כלומר חוסר הטיפולים לא הספיק לגרום לו נזק רב.

ממממממ....שוב גרמת לי להתלבט

מאחר והמחיר בהחלט טוב - הצלחתי להגיע להוזלה של כ30% (לאחר שחברת הטרייד-אין מנפחת את המחיר כדוגמת תאריך עליה לכביש, ק"מ, מצב הרכב)

והוזלה של כ20% מהמחיר הרשמי של לוי יצחק. (לא לשכוח הרכב רשום כיד ראשונה ליסינג)

מאחר ויש לי תוצאות בדיקה טובות (ואפילו טובות מידי כפי שציינו) אולי כדאי לקחת למוסך מורשה לבדיקת תקינות

ואח"כ להחליט...

שוב תודה

• תוכן חדש...