Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר השרשור הוקפץ אני רק יאמר שזאת הייתה טעות לעדכן לIOS7 עבורי (IPHONE 4).המכשיר פשוט בלתי נסבל,סוללה נגמרת במהירות,המכשיר נתקע,מתאפס סתם ככה,כל האפליקציות עולות בהמון זמן.

FUCK THIS.

עוד כמה חודשים אני עובר למשפחת אנדרוייד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 624
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה כמו להתקין ווינדוס 7 על פנטיום 3 ולהגיד שאם זה לא עובד אז לינוקס בטח יהיה יותר טוב.

מערכות הפעלה חדשות של אפל מתאימות למכשיר יותר חדש של אפל. אם תתקין מערכת חדשה על מכשיר ישן אתה צפוי לבעיות. זו משוואה פשוטה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אז חבל שהכריזו שזה מתאים לאייפון 4 מלכתחילה!

סתם נדפקתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אם כבר השרשור הוקפץ אני רק יאמר שזאת הייתה טעות לעדכן לIOS7 עבורי (IPHONE 4).המכשיר פשוט בלתי נסבל,סוללה נגמרת במהירות,המכשיר נתקע,מתאפס סתם ככה,כל האפליקציות עולות בהמון זמן.

FUCK THIS.

סוללה נגמרת מהר סבבה

נתקע סבבה

איטי סבבה

אבל מה זה מתאפס סתם ככה? אתה קם בבוקר האייפון אחרי factory reset ?

אם כן אתה הבן אדם הראשון שזה קרה לו

ב7.1 תוקנו רוב בעיות האיטיות

ברור שהמכשיר לא טס אבל עבד סביר ביותר יחסית למכשיר בן 3 כאשר ה7.1 יצא

פורסם

הכוונה שלי היא שאני משתמש ופתעום באמצע השימוש האייפון עושה ריסט לעצמו,התפוח מופיע לכמה דקות,ואני כמו אידיוט יושב ומחכה (כמה פעמים ביום).

פורסם

FUCK THIS.

בשביל הבריאות שלך עדיף שתשאר עם IOS.

איזה כייף לי :)

פורסם

כנראה המכשיר ממש נתקע או שמאבד כוח. בקיצור. אתה נותן לנמלה לסחוב עגלת סופר.

לצערך עולם הכלכלה והצרכנות מסתובב בצורה כזאת שתצטרך לשדרג מכשיר אם אתה מתכוון להמשיך עם עולם הסמרטפונים וגם מצפה לטלפון שיזוז.

באותו עניין: בנובמבר הקרוב כנראה ארכוש אייפון 6 פלוס בברלין. אחזור עם רשמים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני עליתי ל 8, היה חלק לגמרי

רשימת פיצרים חדשים:

http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread267678.html

מה שכן התפלאתי - התקנתי swiftkey שיש לי על נקסוס מחשבה שעכשיו יהיו לי שתי מקלדות זהות אבל משום מה swiftkey ללא עברית לאיפון עדין ולא ממש נראת אותו דבר

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ה 8 אמורה להרוג את ה 5 כמו ש 7 עשתה ל4 ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...