Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור.

ככתוב בכותרת - התאורה הפנימית במכשיר המובנה - חדלה מלפעול. פרט לכך - המכשיר מתפקד כרגיל.

שאלותיי הן:

1. האם ניתן לתקן לבד ? (מישהו התנסה ?) במה זה כרוך ?

2. במידה והמכשיר יפורק מהרכב לבדיקה/תיקון - האם יש להקיש איזשהו קוד אם מחברים אותו בחזרה ? (כמובן בהנחה שמחזירים את אותו המכשיר).

חן חן.

alfa 156 2.5.

פורסם
בוקר אור.

ככתוב בכותרת - התאורה הפנימית במכשיר המובנה - חדלה מלפעול. פרט לכך - המכשיר מתפקד כרגיל.

שאלותיי הן:

1. האם ניתן לתקן לבד ? (מישהו התנסה ?) במה זה כרוך ? - הייתי מתחיל מבדיקת החיווט של מערכת השמע.

האם שאר האורות בלוח השעונים ובכפתורים של מרימי השמשות תקינים ?

2. במידה והמכשיר יפורק מהרכב לבדיקה/תיקון - האם יש להקיש איזשהו קוד אם מחברים אותו בחזרה ? (כמובן בהנחה שמחזירים את אותו המכשיר).- הקוד נשמר גם במחשב הרכב כלומר כול עוד מערכת השמע מותקנת באותו רכב אין צורך להקיש קוד אבטחה גם לאחר פירוק/הרכבה או ניתוק כבל המינוס.

בכול מקרה בזמן רכישת הרכב קיבלת את הקוד.

חן חן.

האם בוצע התקנה או שינוי כולשהוא במערכת החשמל של הרכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מרק. לא בוצע שום שינוי.

ביום בהיר אחד - התאורה הפנימית של המכשיר שבקה חיים. לעבוד הוא עובד.

אם אני מפרק את המכשיר מהרכב (ומחזיר בחזרה) - צפויות איזושהן בעיות ? (קוד / איפוס / ...)

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על תגובתך המהירה (לא שמתי לב לחלק השני של הסבריך בנוגע לקוד).

אנסה בהזדמנות לפרק את המכשיר מהרכב ולראות אם ניתן לפרקו ולתקן.

שנה טובה לך ולכל הגולשים !

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...