Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציוד אודיו שנשאר לי

מידבאסים מורל טמפו - באחד מהם הדאסט-קאפ נפל והודבק עם סיליקון (לבן משום מה),

ההדבקה אינה פוגעת והמידבאס נשמע מצויין!

מידבאס ריינבו דגם slx-w165, מוצהרים 100RMS,

נקנו בהיותם חדשים, הטוויטרים נשרפו, המידבאסים הוחלפו באחרים ואלה פשוט יושבים ללא שימוש

רמקולים 7*5 מקוריים של מאזדה 3 - פורקו מרכב של חבר

טוויטרים של mb quart - שייכים לסט FSA215, טוויטרים נחמדים - אין לי את הקרוסים שלהם

קרוסים של jbl, המידבאסים כבר ישנים ויצאו משימוש (וגם אין לי מושג איפה הם היום, יש לי טוויטר אחד של הסט)

קרוסים של infinty סדרת reference, הגיעו אליי רק הקרוסים ואין לי שימוש בהם.

צמת חוטים של HU של kenwood חדשה, ללא שימוש,

שלט של קלריון - היה לי בעבר HU, נמכר, נשאר לי השלט,

שלט של אקליפס

HU של אקליפס דגם 8445, HU איכותי ביותר, כל הכיוונים, והאופציות האפשרויות, סאונד מדהים, 3 יציאות למגבר,

8V Pre-out, MP3, sd, פאנל חשמלי, המכשיר עצמו עובד, ישנה בעית שליטה על המכשיר עקב בעיה חשמלית,

לאחר שיחה עם תומר (תומקאר למי שמכיר) עלות התיקון היא כ300 ש"ח, באותה תקופה היה לי עוד HU ככה שלא מצאתי לנכון לתקן אותו, באמת מכשיר ברמה, אין בעיה לחבר אותו ולשמוע איתו, אבל גם המסך לא עובד (אותה בעיה שדיברתי עליה).

קרוס של rainbow לטוויטר קרוס פסיבי "על החוט" לטוויטר בעל אופציה ל"הנחתה" או ה"הגברה" - במונחים של rainbow זה שיש לך את האופציה לבחור אם הטוויטר יהיה דומיננטי או עדין יותר

תיבה - קופסה - קייס לפאנל - אין לי מושג של איזו חברה

ייתכן שיש עוד דברים בתמונות ששחכתי לרשום

עודפים

קרוס אובר אחד של רוקפורד - יש בו פטנט מעניין של נורה שנדלקת בפיקים - אין לי שמץ של מושג איפה הקרוס השני.

קרוס אובר של סאונד סטרים - אותו סיפור פחות הנורה.

טוויטר של Mac audio - הגיע אליי רק אחד, מעולם לא ראיתי את השני - אמור להיות גם את המידבאס שלו איפשהו

אם זה קריטי למישהו - המידבאס הוא 5.25 (אחפש אותו לבקשה מיוחדת)

טוויטר של JBL - המידבאסים שלו נקרעו ונעלמו - הטוויטר השני נעלם באורח מופלא!

מחירים זולים עד מצחיקים ומגוכחים, הכל עובד ב100%, מה שיהיה ניתן להפעיל / לחבר / להשמיע, יבדק גם במעמד הקניה,

רק תבוא ותקח!

tiin2otmodj0.jpg

oy0ydtgjeoie.jpg

zt5uizmnmxjk.jpg

owzmohqow3it.jpg

0kkmt44zmtum.jpg

mn3ytyhykzjr.jpg

m5mfbkgjmndi.jpg

lynimmwimjmg.jpg

m2ze4mbjymin.jpg

jjjyzndznehz.jpg

djzdzwkmz1qn.jpg

2yzytunjlzuw.jpg

מצטער אם מישהו התקשר ולא יכולתי לדבר איתו, בשעות הבוקר והצהריים אני לא הכי זמין,

בה"פ או נייד (אחרי 6 בערב) 0506819030.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מידבאסים מורל טמפו - 200 ש"ח

מידבאס ריינבו דגם slx-w165, מוצהרים 100RMS, 200 ש"ח

רמקולים 7*5 מקוריים של מאזדה 3 - 100 ש"ח

טוויטרים של mb quart - שייכים לסט FSA215,100 ש"ח

קרוסים של jbl, המידבאסים כבר ישנים ויצאו משימוש (וגם אין לי מושג איפה הם היום, יש לי טוויטר אחד של הסט) 50 ש"ח

קרוסים של infinty סדרת reference, ש"ח 100

צמת חוטים של HU של kenwood חדשה 50 ש"ח

שלט של קלריון 30 ש"ח

שלט של אקליפס 30 ש"ח

HU של אקליפס דגם 8445, HU איכותי ביותר, כל הכיוונים, והאופציות האפשרויות, סאונד מדהים, 3 יציאות למגבר,

8V Pre-out, MP3, sd, פאנל חשמלי, המכשיר עצמו עובד, ישנה בעית שליטה על המכשיר עקב בעיה חשמלית,

לאחר שיחה עם תומר (תומקאר למי שמכיר) עלות התיקון היא כ300 ש"ח, באותה תקופה היה לי עוד HU ככה שלא מצאתי לנכון לתקן אותו, באמת מכשיר ברמה, אין בעיה לחבר אותו ולשמוע איתו, אבל גם המסך לא עובד (אותה בעיה שדיברתי עליה).

300 ש"ח

קרוס של rainbow לטוויטר קרוס פסיבי "על החוט" לטוויטר בעל אופציה ל"הנחתה" או ה"הגברה" 50 ש"ח

תיבה - קופסה - קייס לפאנל - אין לי מושג של איזו חברה 20 ש"ח

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...