Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את השאלה צריך להפנות ללקוחותיו של רני רהב, אם הם מרוצים - זה מה שחשוב.

באופן אישי אני חושד שבאיזשהו מקום, ראוי היה לרהב להשקיע קצת פחות אנרגיה ביחצונ"ו האישי ויותר בלקוחות, אם כי אני מניח שרוב העבודה האמיתית עבור הלקוחות מבוצעת ע"י עובדי משרדו ולא ע"י רני עצמו. בסדר - כל משרדי הפרסום והיח"צ בארץ חוטאים לעתים קרובות ביתר פרסום עצמם ועבודתם ע"ח לקוחותיהם, זה מאפיין את הביצה הברנז'אית הקטנה שכולם שוחים בה.

ומעבר לכך - יישלח רני רהב לעונה הבאה של השרדות VIP על תקן בוקי נאה בהפוכה, ויפה שנה אחת קודם !

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
למה אני צריך לפרגן? יש הרבה אנשים מקצועיים ומוצלחים שמרוויחים המון כסף. אני לא מרגיש מחויב לפרגן לאף אחד מהם. בטח לא לטיפוס דוחה כזה. ולא מעניין אותי כמה מכוניות אספנות יש לו.

אף אחד לא הכריח אותך לפרגן ולא כתבתי ספציפית אלייך, אני אומר ככלל, יש אנשים שמאוד צרי עין וצורם להם שיש לו רכבים ובית מפואר וכן הלאה.

מבחינתי כל עוד בנאדם הרוויח את זה ביושר מעבודה קשה- שיהיה לו לבריאות ובכיף.

לגבי חיצוניותו ורמת "מגעילותו", הוא לא מושך אותי בדיוק כמו שבראד פיט לא מושך אותי כך שאני יכול לחיות בשלום גם עם היותו ברווזון מכוער.

גילוי נאות, אין לי שום קשר אליו, למען הסר ספק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המראה שלו , ההשכלה שלו והפה שלו היו לדעתי צריכים להביא אותו במדינה עם ערכים נורמליים,- מקסימום, מקסימום להיות רמפיסט בשוק הסיטונאי, אחרי כמה תקופות טובות ב....

אבל מי אני שאגיד עליו אם כל הטייקונים מצאו בו משהו ? עוד לא הבנתי למה הם צריכים אותו ואיזה עיתונאי/פוליטיקאי מוכן להיראות קרוב מ-100מ' ממנו. ככה המדינה נראית.

בכל זאת יש בו גם טוב. הוא בין העשירים הבודדים שלא הייתי מתחלף איתו. לא מוכן את כל הכסף שלו במחיר המראה והפה הזה. (ועוד לא דיברתי על תוחלת חיים של אחד עם עודף משקל כזה כדי להספיק להינות מהכסף )

• תוכן חדש...