Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מדובר בפיאט בראבו שנת 97 1600 ידנית וחביבה שעברה 187 אלף ק"ם ומטופלת רק בטוב ובאהבה.

לאחר ההקדמה המרגשת הזאת אני אגיע לתכלס. כשקניתי את הרכב הבחנתי כי תיבת הפילטר אויר המקורי סדוקה ואפילו נשברו ממנה חתיכות פלסטיק אז הפילטר הוחלף לפילטר פתוח היושב סמוך לגלגל הקדמי רחוק מהמקומות החמים וכמובן אני דואג לנקות אותו כל כמה זמן. כל פעם שאני פותח מכסה מנוע אני מגלה סדקים חדשים בצינור פלסטיק המקורי של הפילטר אויר והצינור פורק וסוגר עם אפוקסי מיוחד, כל הסדקים סודרו.

היום פתחתי מכסה מנוע ומה אני רואה? צינור דק המתחבר לצינור פילטר אויר בחלק הקרוב למצערת פשוט חצי נתלש, הגומי הישן פשוט חצי שבור.

חיפשתי באיביי צינור כזה חדש לפני הרבה זמן אך ללא הצלחה.

ולשאלותיי: מה הצינורית הקטנה הזאת בעצם עושה? האם אפשר לשנות שם משהו בסדר הדברים? לדחוף איזה נשם? משהו? האם המצב הזה מזיק ובמה?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...