Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

edan82 מזל טוב על הרכישה המרשימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיחקת אותה אחינו.

כל הכבוד!

אם זה לא חוצפה לשאול - אפשר לישון אצלך אם אנחנו בסביבה?

http://www.calcalist.co.il/real_estate/articles/0,7340,L-3581368,00.html?dcRef=ynet

:wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מסכים איתך שהשוק עומד להיחלש קצת, אבל האישה לחצה, ובסוף הסכמנו שנקנה את הדירה תמורת זה שאני אקנה לי מחבט סקווש.

מסקנה, צריך להשאיר את האישה קשורה בבית, לא טוב שגבר נותן לאישה שלו לצאת בחוץ ולראות דברים יקרים.

פרנק גרי הוא אחד האדריכלים החביבים עלי כפי שציינתי פה בשרשור אחר, הוא בנה בניו יורק בניין שהחלום שלי הוא לגור בו.

fgehry.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עם כל ההתחממות הגלובלית ועליית מפלס מי הים עוד 100 שנה לא ישאר זכר לאי הזה...אז למה להשקיע? עדיף לשקוע!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה למה הדירה הזו יקרה, היא על הפסגה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

משמעותית. גם כל האזור הדרומי של האי (אברדין, סטנלי ושות') יקר. לא שהמרכז זול, כן?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
עם כל ההתחממות הגלובלית ועליית מפלס מי הים עוד 100 שנה לא ישאר זכר לאי הזה...אז למה להשקיע? עדיף לשקוע!

אתה גר בסינגפור,

אתה כבר אמור לדעת שהרבה לפני שזה יקרה הם כבר יבנו אי חדש וגבוה יותר ויעבירו את כל האוכלוסיה לשם או לחילופין יבנו תעלה שתנקז את המים סביב הונג קונג ותעביר אותם לסין, גם ככה הם שונאים אותם.

:twisted:

חוץ מזה, אני בונה על כך שאת ה"מכה" אביא הרבה לפני שיחלפו 100 שנה.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פרנק גרי הוא אחד האדריכלים החביבים עלי

זה משפט שלא רואים כל יום. :shock:

מבחינה חיצונית, אין ספק שיש לו מגע מיוחד במינו.

איך שהוא, יש לי חששות בנוגע לחלקים הפנימיים, יעני, אלה שאשכרה מיועדים למגורים.

בכל מקרה, צילמתי בדוסלדורף משהו שישמח אותך:

P1030023.jpg

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יודע לגבי המבנה בדיסלדורף, אבל הבניין בניו יורק שואב את מרבית העיקולים שלו ממעטפת הטיטניום החיצונית. בפנים העסק ישר יחסית.

מסכים לגבי המראה החיצוני המיוחד, יש לו טביעת אצבע מאוד ייחודית, ואני לא צריך לפתוח אייפון בשביל לברר אם זה בניין שלו כשאני רואה אחד. לגבי האופוס בהונג קונג, אשתי אמרה לי עוד במהלך הבניה שלו שנראה לה שבונים כאן פרנק גרי אחרי שצעדה ליידו בדרך לפסגה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...