Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שרכשתי את הרכב לפני כשלושה חודשים,ועד היום נכנס ליד 2,בלי באמת לדעת למה.

שמח לגלות שאני לא היחיד שעושה זאת.

Joe mx,בעניין הפסיכיאטר,אני בפנים.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

גם אני הייתי נכנס המון פעם ביום ליד 2 , זה כמו סוג של התמכרות ממש. משתדל כמה שיותר פחות להיכנס- זה לא רלוונטי וסתם מבזבז לך את היום.

פורסם

אומרים שההבדל בין ילדים לגברים זה מחיר הצעצועים שלהם.

מבחינתנו רכב חדש זה צעצוע חדש.

אני די בטוח שרובנו כאן אהבנו מכוניות צעצוע כשהיינו ילדים - לי היו איזה ארבעה חמישה ארגזים!

אני זוכר שבכל פעם שהייתי מקבל\קונה (מכסף של דמי כיס שהייתי מקבל - ככה לימדו אותי לחסוך) מכונית צעצוע כבר הייתי חושב על ההבאה בתור.

זה בדיוק אותו הדבר עם רכבים אמיתיים - רק שאפשר לקנות אחד, פעם ב...

אז מיד אחרי שהתחדשנו - לא עובר זמן רב עד שיתחשק לנו לראות מה יהיה הרכב הבא.

זה טבעי, זה בסדר.

אני שורץ כל היום בפורום ולפחות פעם ביום אני משום מה עובר על מודעות למכירה - סוג של האכלת דמיון.

אני אוהב לראות איזה רכבים מוצעים למכירה ומה שיפה ביד 2 כאן בפורום זה שחובבי רכב בעיקר הם אלו שמוכרים את הרכבים שלהם אז אפשר לראות פה דברים ב-א-מ-ת מעניינים וזה כיף!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מסתכל פעם בכמה שנים.

בד"כ כשהחלפה על הפרק.

חוץ מזה, פשוט לא מעניין אותי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם אני אחרי שקניתי את הרכב הסתכלתי וגם מסתכל מידי פעם,תמיד מעניין מה ניתן לקנות במקומו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני מסתכל פעם בכמה שנים.

בד"כ כשהחלפה על הפרק.

חוץ מזה, פשוט לא מעניין אותי.

מכיוון שהתמונה של החבר SHAYY היא של מנוע ויינקל, ואני מחזיק לו אצבעות שהוא נוסע על אחד כזה, ואם לי היה אחד כזה, אני די בטוח שלא היתי נכנס ליד 2 אלא אם היתי יום אחד מאבד שפיות ומחליט למכור את הרכב עם הויינקל (RX8).

אי לזאת ובהתאם לכך, אני מסכים אם תגובתו שזה לא מעניין :-)

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

• תוכן חדש...